Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dogru teşhis

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=72808
Tarih: 25 Ağu 2025 Saat 08:43

Konu: Dogru teşhis
Mesajı Yazan: Melek57
Konu: Dogru teşhis
Mesaj Tarihi: 29 May 2022 Saat 14:07
Merhaba hocam grip tam geçecek  gibi olup bir iki gun sonra sabahlari şiddetli  öksürüğe  çeviriyor  her seferinde  her böyle  olduğunda  doktora  gittiğimizde  akut bronsiolit diyip ilac veriyorlardı  eylul ayindan beri hemen hemen her ay oluyor martin basina kadar verilen tum kortizonlu hava ve antibiyotikleri kullandik ne yazikki bide koruyucu  toz veriyorlardi mart ayindan sonra bıraktık tum ilaçları  ama bu mayis ayinda krupmu bronsiolit mi bilemiyorum daha sık  olmaya basladi mayısın  basinda yasamistik ayni seyleri daha tam toparlanmadan gene bu sabah siddettli sert öksürükle  uyandi 17 aylik oglum birinci sinifa giden abisi var oda hep hasta ondan geçiyor hocam lutfen siz dogru teshisi koyarmisiniz bu geçirdiği  tam olarak nedir krupmu bronsiolit mi ne kadar surer sürekli  böyle  tekrarlayacakmi😪

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 May 2022 Saat 17:07
1- Türk doktorları ASLA Grip teşhişs etmezler. Buna allerjileri vardır! Zira Grip teşhisinden kendilerine avanta çıkmaz.
O yüzden de, kendilerine cok avanta çıkan; Astım,Bronşit veya Bronşiolit gibi teşhisler koyarlar! 
2- Birde bu hastalıklar hakkında bilgi sahibi olsalar, ona da razıyım Bronşiolit tanısının, 2 yaşından sonra
 konmayacağını bile bilmezler. Bu kadar cahildirler. 
3- Forum sayfasından; "Sahtekarlığın 3 Safhası" yazımı okuyun.
4- Sadece Grip için anlattıklarımı uygulayın.

Mesaj Tarihi: 30 May 2022 Saat 00:59
Bende tum bunlari öğrendikten sonra doktora göturmuyorum hocam peki bu kadar  sık  hastalanmasi normalmi  

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 30 May 2022 Saat 13:57
Abiden bulaşıyor. İyi tarafı, okul zamanı geldığınde, abisinden daha az hasta olacak.

Mesaj Tarihi: 30 May 2022 Saat 14:24
Cok teşekkür ederim  hocam sizin yaziliranizi okuyup  bilmeseydim  birinci sınıfa giden ogluma her hastalandiginda doktora  gidip verdikleri tum ilaçları  bilincsizce kullanirdim sayenizde tek bir antibiyotikle birinci sinifi bitirdik sayilir o antibiyotigide ilk başlarda  vermistim onuda bosuna vermisim pek bir işe  yaramamisti iyiki varsınız  

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat