Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - derideki kuruluk
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumderideki kuruluk

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 281
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Oca 2013 Saat 17:27
HOCAM ÖZÜR DİLERİM.BEN NÖBETE GİDERKEN CEVABINIZI GÖRMEDİM.HER YERİNE SÜRMÜŞ GİTMİŞTİM.BUGÜN KREŞTEN GELİNCE BAKIP CEVAP YAZDIM SİZE...
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2013 Saat 13:27
HOCAM KULAK DELİĞİNİN ORALARDA SOYULMUŞ DERİLERİ.NE YAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM.Bİ CİLDİYE UZMANINA MI GÖSTERSEK...Cry

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119839
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2013 Saat 18:23
Bir gosterin, bazen; "Ilac Allerjileri" de, bu sekilde olabiliyor.
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2013 Saat 11:03
HOCAM 1.5 YILDIR HİÇ İLAÇ KULLANMIYORUZ SAYENİZDE.ClapSADECE ATEŞ 38 LERİ GEÇİNCE 1 ÖLÇEK DOLVEN ODA GRİP OLUYO O ZAMAN .BÖREK GİBİ KABARTILARI OLUYORDU.DEDİĞİNİZ ŞARLATANLARIN VERDİĞİ İLAÇLARIN SONUCU ANLADIK Kİ SEFOZOLİN GRUBU ANTİBYTK ALERJİ YAPIYOR.ZATEN BU 1.5 YIL ÖNCEYDİ.SİZDEN SONRA HİÇ İLAÇ KULLANMADIK.DEDİĞİM GİBİ 2 AY ÖNCE BAŞLADI BU DÖKÜNTÜLER.O DA OXİPİAL LİPO DENİLEN LOSYON DİYE VÜCUDUNA SÜRDÜM İLAÇ TAN SONRA BAŞLADI...ARADA GEÇİP ARADA ÇIKIYOR...KREŞTE ÇİŞ YAPMIYORMUŞ.KÜÇÜKMÜŞ KLOZETLERİ.BEĞENMİYOR OĞLUMUZBig smile.SU İÇİMİ AZ OLUNCADA OLURMU BİLMEM.YAĞ YETERİNCE ALMIYOR VÜCUT-CİLT KURU PULLANIYOR.YADA BANYOYU HİÇ SEVMİYOR APAR-TOPAR YIKANIP ÇIKIYORUZ ONDANMI.ConfusedBİLEMEDİM-ÇÖZEMEDİM GİTTİ.BİDE AĞIZ KENARLARI YARA ÖNERİNİZ VARMI? SAYGILARIMLA...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2013 Saat 18:46
Desitin krem denedinizmi? Bir resim olsa, daha kesin bir sey soyleyebilirim.
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2013 Saat 18:41
desitin krem hiç kullanmadık.ağız kenarı yarası için mi.yağlı arko krem oluyo tüpte.dudak çatlaklarına iyi geliyo.ondan sürdüm uyurken(hiçbişey şekilde krem-ilaç sürdürmeyince).bu ateş 1 haftayı geçti hocam.bir gün olmuyosa ertesi gün ateşi oluyor.bugün kreşten aradılar.kulağını gösterip ağrıyo diye ağlıyomuş.ateş38 miş.dolven verelimmi dediler çaresiz verin dedim.bi arkadaşın kızı anlayamadılar grip-grip demiş dr.lar.ateş birden çıkıp-kulak ağrısı başlamış dr.a gidiyolar.çare bulunmadı menenjit geçirdi kızcaz.şimdi sağır ve dilsiz..çok korkuyorum.atladığım bişey olurmu.çocuk bu tarif edemez.sizden başka güvencim yok değerli hocam.sizce yemek ayırdığı için vücut dirençsiz-ondanmı ateşleniyor.ne papim.iş güç nöbet yoruyo artık bide bu oğlum böyle bişey yemeyip ateşlenince çok yıprandım.çok üzülüyorum..
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 03:59
Sagirlik yapan menenjit cinsi; Hemofilus Influenza Tip B dir, onun da " 5'li karma icinde" ActHIB diye asisi vardir. Ancak bu asiyi olmamislarda boyle bir durum olur. Asililarda; ASLA...
Yukarı Dön
ÇİTOS Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Oca 2013 Saat 19:07
teşekkürler hocam içime su serptinizClap.5 li aşımız var tabiki.korkum yok şimdi.kulak ağrısı için öneriniz olurmu.sinek ısırmıştır anne diyoBig smile.gece ateşsizdi.şuan da ateşi yok.sadece kulağına dokununca ağrıyo diyo.kızartı-akıntı yok..döküntüleri de sönmüş durumda.bir iki yerde izi kalmış.temre olurya öyle bişey...çok yordum sizide hakkınızı edin.saygılar tekrar..KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.