Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

derideki kuruluk

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=37237
Tarih: 23 Ağu 2025 Saat 21:12

Konu: derideki kuruluk
Mesajı Yazan: ÇİTOS
Konu: derideki kuruluk
Mesaj Tarihi: 14 Oca 2013 Saat 20:12
hocam oğlumun cildi pul pul.özellikle burnunun çevresi,yanakları.önereceğiniz bi krem olurmu...saygılar..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2013 Saat 02:11

Resim gonderebilirmisiniz? Ne zamandan beri var, daha evvel ilac kullandinizmi? Yasi ne kadar?

Mesaj Tarihi: 15 Oca 2013 Saat 17:58
hocam 3.5 yaşında.size yazmıştım bazı yerleri kabartılı-resim göndermiştim.değerlendirip ürtiker-ultralan pomat yazmıştınız.o kabartılar geçmişti.ama cildindeki kuruluk hani banyo sonrası krem sürmezsinde cilt kuru görünürya öyle.ama o  kabartıların yeri daha bi kuru kalmış.resim göndericek kadar değil.ama çekince göndericem yine.saygılar...

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2013 Saat 07:01
Kusura bakmayin, isim takibi yapamiyorum. Allerjik dokuntulerden sonra, iyilesme olunca, gerilmis olan derinin"porsumesi" ile, bu pullanmalar olur. Sicak-buharli bir banyo ve arkasindan kese/lif yapilmasi iyi gelir.

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2013 Saat 21:17

Mesaj Tarihi: 16 Oca 2013 Saat 21:24
HOCAM BİR AY ÖNCEKİ DÖKÜNTÜLERLE AYNI.GÖZ KAPAĞINDA BİLE ÇIKMIŞ BUGÜN.ÖNERİNİZ NE YÖNDE.HERŞEYİ YEMİYORYA YEDİKLERİ DAHA DOĞRUSU YEMEDİKLERİİYLE BAĞLANTILI OLABİLİRMİ.SAYGILAR....

Mesaj Tarihi: 17 Oca 2013 Saat 01:07
Dokuntulerden bir tanesine; gunde 2x1 Ultralan pomat surun, yarin sonucu konusalim..

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2013 Saat 17:25
HOCAM BAZI YERLERDEKİ TAMAMEN GEÇMİŞ.KALÇA KISMINDAKİLERİN RENGİ AÇILMIŞ.KIRMIZI DEĞİL.FİL DERİSİ GÖRÜNTÜSÜNDE .ÇATLAK ÇATLAK.GÖZ KAPAĞINDAKİNE SÜRMEDİMGÖZ DİBİNE YAKIN DİYE.ZATEN İLACI NERESİNE SÜRSEM ACIYO DİYE AĞLAYIP SİLİYOR.BİRDE AĞIZ KENARLARI YARA OLMUŞ.TEŞEKKÜRLER İLGİNİZE...HALA İŞTAHI GERİ GELMEDİ.HALSİZ.ATEŞ 37.5 LARDA...SAYGILAR.

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2013 Saat 17:27
HOCAM ÖZÜR DİLERİM.BEN NÖBETE GİDERKEN CEVABINIZI GÖRMEDİM.HER YERİNE SÜRMÜŞ GİTMİŞTİM.BUGÜN KREŞTEN GELİNCE BAKIP CEVAP YAZDIM SİZE...

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2013 Saat 13:27
HOCAM KULAK DELİĞİNİN ORALARDA SOYULMUŞ DERİLERİ.NE YAPCAĞIMI ŞAŞIRDIM.Bİ CİLDİYE UZMANINA MI GÖSTERSEK...Cry

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2013 Saat 18:23
Bir gosterin, bazen; "Ilac Allerjileri" de, bu sekilde olabiliyor.

Mesaj Tarihi: 20 Oca 2013 Saat 11:03
HOCAM 1.5 YILDIR HİÇ İLAÇ KULLANMIYORUZ SAYENİZDE.ClapSADECE ATEŞ 38 LERİ GEÇİNCE 1 ÖLÇEK DOLVEN ODA GRİP OLUYO O ZAMAN .BÖREK GİBİ KABARTILARI OLUYORDU.DEDİĞİNİZ ŞARLATANLARIN VERDİĞİ İLAÇLARIN SONUCU ANLADIK Kİ SEFOZOLİN GRUBU ANTİBYTK ALERJİ YAPIYOR.ZATEN BU 1.5 YIL ÖNCEYDİ.SİZDEN SONRA HİÇ İLAÇ KULLANMADIK.DEDİĞİM GİBİ 2 AY ÖNCE BAŞLADI BU DÖKÜNTÜLER.O DA OXİPİAL LİPO DENİLEN LOSYON DİYE VÜCUDUNA SÜRDÜM İLAÇ TAN SONRA BAŞLADI...ARADA GEÇİP ARADA ÇIKIYOR...KREŞTE ÇİŞ YAPMIYORMUŞ.KÜÇÜKMÜŞ KLOZETLERİ.BEĞENMİYOR OĞLUMUZBig smile.SU İÇİMİ AZ OLUNCADA OLURMU BİLMEM.YAĞ YETERİNCE ALMIYOR VÜCUT-CİLT KURU PULLANIYOR.YADA BANYOYU HİÇ SEVMİYOR APAR-TOPAR YIKANIP ÇIKIYORUZ ONDANMI.ConfusedBİLEMEDİM-ÇÖZEMEDİM GİTTİ.BİDE AĞIZ KENARLARI YARA ÖNERİNİZ VARMI? SAYGILARIMLA...

Mesaj Tarihi: 20 Oca 2013 Saat 18:46
Desitin krem denedinizmi? Bir resim olsa, daha kesin bir sey soyleyebilirim.

Mesaj Tarihi: 21 Oca 2013 Saat 18:41
desitin krem hiç kullanmadık.ağız kenarı yarası için mi.yağlı arko krem oluyo tüpte.dudak çatlaklarına iyi geliyo.ondan sürdüm uyurken(hiçbişey şekilde krem-ilaç sürdürmeyince).bu ateş 1 haftayı geçti hocam.bir gün olmuyosa ertesi gün ateşi oluyor.bugün kreşten aradılar.kulağını gösterip ağrıyo diye ağlıyomuş.ateş38 miş.dolven verelimmi dediler çaresiz verin dedim.bi arkadaşın kızı anlayamadılar grip-grip demiş dr.lar.ateş birden çıkıp-kulak ağrısı başlamış dr.a gidiyolar.çare bulunmadı menenjit geçirdi kızcaz.şimdi sağır ve dilsiz..çok korkuyorum.atladığım bişey olurmu.çocuk bu tarif edemez.sizden başka güvencim yok değerli hocam.sizce yemek ayırdığı için vücut dirençsiz-ondanmı ateşleniyor.ne papim.iş güç nöbet yoruyo artık bide bu oğlum böyle bişey yemeyip ateşlenince çok yıprandım.çok üzülüyorum..

Mesaj Tarihi: 22 Oca 2013 Saat 03:59
Sagirlik yapan menenjit cinsi; Hemofilus Influenza Tip B dir, onun da " 5'li karma icinde" ActHIB diye asisi vardir. Ancak bu asiyi olmamislarda boyle bir durum olur. Asililarda; ASLA...

Mesaj Tarihi: 22 Oca 2013 Saat 19:07
teşekkürler hocam içime su serptinizClap.5 li aşımız var tabiki.korkum yok şimdi.kulak ağrısı için öneriniz olurmu.sinek ısırmıştır anne diyoBig smile.gece ateşsizdi.şuan da ateşi yok.sadece kulağına dokununca ağrıyo diyo.kızartı-akıntı yok..döküntüleri de sönmüş durumda.bir iki yerde izi kalmış.temre olurya öyle bişey...çok yordum sizide hakkınızı edin.saygılar tekrar..KizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat