Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÇOK MUTLU OLDUMM ...
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇOK MUTLU OLDUMM ...

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2500
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:08

saol cnm hepimizinki hayırlı olur inş.ben 17.haftanın içinde öğrendim cinsiyetini sende beklersiin biraz dediğin gibi benim kanımcada daha belli olmaz hayırlısı lsun cnm yazdığın gibi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil allah bi avazda kurtarsın hepimizi inş.Smile 

hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım bizde bekliyoruz bebeğimizin cinsiyeti ne diye merak ediyoruz yarın kontrolüm var ancak daha 12 haftaya yeni girdik belli olmaz kanımca allah hakkımızda hayırlsını versin sağlıklı sıhhatli olsunlarda bu bize yeter.
[/QUOTE]
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:12
canım hereketlerini hissediyormusun ben 18 haftadan itibaren hissetmeye başladım
o kadar güzel bi duyguymuş ki..tarifi yok..
1 saat önce elimi karnımda gezdiriken kızım bir kaç kez yin kıpırdadı. ay o kıpırtıları hissettikçe mutlulukta uçuyorum.. Star
biz bugün itibariyle : 19+5 günlük olduk...
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:15

hayirli mubarek olsun canim. bende kizima hamileyken erkek diye geciyordu hep icimden ama kizim oldu iyi ki de olmus. esimle testi yaptiktan sonra galiba kizimiz olacak icimden oyle geciyor dedi. ve dedigi gibi de olduEmbarrassed

Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:23
Cry yok cnm daha ben hissedemedim ya tembel çıktı benim kız yahu ..dr normal 22.haftaya kadar duymayabilirsin sonra duyarsındeid o kadar bekletmez beni inş.harika bi duygu olduğuna eminim inş.en kısa zamanda bende tadarım ..canım bu arada senin ikiz değilmiydi kızının kıprdadığını nerden biliyosun  Smile
Orjinalini yazan: aşkitom aşkitom Yazdı:

canım hereketlerini hissediyormusun ben 18 haftadan itibaren hissetmeye başladım
o kadar güzel bi duyguymuş ki..tarifi yok..
1 saat önce elimi karnımda gezdiriken kızım bir kaç kez yin kıpırdadı. ay o kıpırtıları hissettikçe mutlulukta uçuyorum.. Star
biz bugün itibariyle : 19+5 günlük olduk...
Yukarı Dön
y_bal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:25

sağlıkla mutlulukla büyüsün kızın inş.cnm eşinin öngörüsü kuvvetliymiş Smilebenimde komşular kuvvetlio konuda ben erkek olcak dedikçe kız diye yırtındılar örendim geldim rahat edin kız diye diye kız ettiniz çocuğumu dedim  LOL şaka bi yana mevlam hayırlısını nasip etsin ...saol güzel dileklerin için cümlemiz için rabbim güzellikler nasip etsin inş.cnm  ...

hayirli mubarek olsun canim. bende kizima hamileyken erkek diye geciyordu hep icimden ama kizim oldu iyi ki de olmus. esimle testi yaptiktan sonra galiba kizimiz olacak icimden oyle geciyor dedi. ve dedigi gibi de olduEmbarrassed
[/QUOTE]

Düzenleyen y_bal - 26 Eyl 2008 Saat 15:26
Yukarı Dön
SevgiYumaklarım Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 7647
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:29

''yok cnm daha ben hissedemedim ya tembel çıktı benim kız yahu ..dr normal 22.haftaya kadar duymayabilirsin sonra duyarsındeid o kadar bekletmez beni inş.harika bi duygu olduğuna eminim inş.en kısa zamanda bende tadarım ..canım bu arada senin ikiz değilmiydi kızının kıprdadığını nerden biliyosun

sadece tahmin ediyorum yani belkide diğeri kıpırdıyordur onun cinsiyetini bilmediğimiz için kızım diyorum..ama kıpırdadığından eminim...
Yukarı Dön
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:29
hayırlı uğurlu olsun inş.. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım..Big%20smile
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
gülce Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1537
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2008 Saat 15:30

Allah kucağına almayı da nasip etsin.Kaderi de ismi gibi güzel olsunStar

Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.