Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ÇOK MUTLU OLDUMM ...

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10372
Tarih: 30 Ağu 2025 Saat 13:58

Konu: ÇOK MUTLU OLDUMM ...
Mesajı Yazan: y_bal
Konu: ÇOK MUTLU OLDUMM ...
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 12:42

SmileSmileMerhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır doğru düzgün giremiyorum bakıp kaçıyorum çoğu zaman işlerim başımdan aştı bu aralar . size bi müjde vermek için geldim ..cinsiyetini öğrendik bebişimizin kız olcakmış ama oynamadı hala ..anlamıyorum valla hamilemiyim değilmiyim gerçi karnım var biraz ama Smile ultrasona girince anlıyorum içinde bi varlık olduğunu bi oynasada hissetsem artık ...ismimiz bile hazır ece sude Smile bu arada ben hep erkek istiyodum hatta bu isteğimi bilenler çin takvimi yamuk yaptı sana onların neyi düzgünki falan diyo Smilesölemesi ayıptır çin takvimine bakarak ayarlamıştım benim bebeği ama tutmadı. hayırlısı vardır bundada bi hayır allah akıl ve vücut sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş...eşim  kız olduğuna çok sevindi anlatamam kız anası deyip duruyo ben erkek istiyodum diye o benim kızım deyip duruyor :) erkek istiyodum kafamdaki belli sebeplerden dolayı ama kız olması benide çok mutlu etti sevindirdi tahmin etmiyodum bu kadar mutlu olcağımı :) çok uzattım galiba neyse kızlar bu kadar benden şimdilik haberiniz olsun istedim allaha emanet olun by ..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: *naz*
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 13:11
hayırlı olsun canım.sağlıkla kavuş bebeğine

-------------
kalbi acıtan her ne varsa;
sen hepsinden birazsın işte...

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 13:15
ayy çok sevindimBig%20smileBig%20smileben anladım neden kız istemediğini bazen banada öle geliyor ama herkes yaşadıkları ile var ve mutlu dimi cnmWinkallah tamamamına erdirsin ,adıda çok güzel maşallahSmile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: cansum
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 13:31
hayırlısı olsun canım. allah kucağına almayı nasip etsin.

-------------
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: emiralp
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 13:42
ne kadar güzel.allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım.

-------------

Mesajı Yazan: nilay
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 13:48
hayırlısı olsun canım, cinsiyet önemli değil evladın hepsi bir sağlıkla al kucağına inşallah

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 13:57
arkadaşlar hepiniz saolun allah razı olsun ortak noktamız nilayında dediği gibi evladın kızı erkeği yok hepsi bir yeterki allah hayırlı sağlıklı evlat versin cümlemize inş.

Mesajı Yazan: ezel
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 13:57
hayırlısı olsun canım Allah tamamına erdirsin Smile

-------------
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....

Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 14:33
Orjinalini yazan: y_bal y_bal Yazdı:

SmileSmileMerhaba arkadaşlar foruma uzun zamandır doğru düzgün giremiyorum bakıp kaçıyorum çoğu zaman işlerim başımdan aştı bu aralar . size bi müjde vermek için geldim ..cinsiyetini öğrendik bebişimizin kız olcakmış ama oynamadı hala ..anlamıyorum valla hamilemiyim değilmiyim gerçi karnım var biraz ama Smile ultrasona girince anlıyorum içinde bi varlık olduğunu bi oynasada hissetsem artık ...ismimiz bile hazır ece sude Smile bu arada ben hep erkek istiyodum hatta bu isteğimi bilenler çin takvimi yamuk yaptı sana onların neyi düzgünki falan diyo Smilesölemesi ayıptır çin takvimine bakarak ayarlamıştım benim bebeği ama tutmadı. hayırlısı vardır bundada bi hayır allah akıl ve vücut sağlığı yerinde hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inş...eşim  kız olduğuna çok sevindi anlatamam kız anası deyip duruyo ben erkek istiyodum diye o benim kızım deyip duruyor :) erkek istiyodum kafamdaki belli sebeplerden dolayı ama kız olması benide çok mutlu etti sevindirdi tahmin etmiyodum bu kadar mutlu olcağımı :) çok uzattım galiba neyse kızlar bu kadar benden şimdilik haberiniz olsun istedim allaha emanet olun by ..

canim hayirli olsun kac ayin kaldi

-------------

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 14:36
ayy ne güzel bir heyecandır 15 ekim gelsede bende öğrensem.sağlıcakla kucağına al inşallah hayırlısı olsun Smile

Mesajı Yazan: SevgiYumaklarım
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 14:48
tebrikler canım. çin takvimine göre benim oğlum olacağı görünüyordu ama geçen hafta bizde kızımız olacağını öğrendik.diğer kuzumun daha göremedik kız mı erkek mi olduğunu..

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Mesajı Yazan: sporcuanne
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:00

hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım bizde bekliyoruz bebeğimizin cinsiyeti ne diye merak ediyoruz yarın kontrolüm var ancak daha 12 haftaya yeni girdik belli olmaz kanımca allah hakkımızda hayırlsını versin sağlıklı sıhhatli olsunlarda bu bize yeter.

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:04
18+2 olduk cnm 5 ayın içindeyiz şubat 26 doğuma veriyolar +- 10 günü var tabi ama siz benden daha tecrübelsiniz bilirsiniz :) 4 ay falan kaldı .güzel dileklerin çok saol cnm rabbi isteyipte sahip olamayanlara da nasip etsin inş.
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

canim hayirli olsun kac ayin kaldi

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:05
saol cnm evet güzel bi heyecan doğrusu hayırlısı olsun hakkımızda hem bişey kalmamış senin öğrenmenede hayırlısıyla sende öğrenirsin inş.rabbim ne veriyosa hayırlısını versin ..
Orjinalini yazan: zeynep zeynep Yazdı:

ayy ne güzel bir heyecandır 15 ekim gelsede bende öğrensem.sağlıcakla kucağına al inşallah hayırlısı olsun Smile

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:07
amin canım hepimize nasip etsin sağlıkla hayırlısyla kucağımıza almayı ben çin takvimine baya adapte olmuştum baya inanmıştım ama cıkkk yalan oldu :) bakarsın sein diğer melek erkektir .yinede hayırlısı herşeyin .. 
Orjinalini yazan: aşkitom aşkitom Yazdı:

tebrikler canım. çin takvimine göre benim oğlum olacağı görünüyordu ama geçen hafta bizde kızımız olacağını öğrendik.diğer kuzumun daha göremedik kız mı erkek mi olduğunu..

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin..

Mesajı Yazan: zeynep
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:07

saol cnm evet güzel bi heyecan doğrusu hayırlısı olsun hakkımızda hem bişey kalmamış senin öğrenmenede hayırlısıyla sende öğrenirsin inş.rabbim ne veriyosa hayırlısını versin ..
Orjinalini yazan: zeynep zeynep Yazdı:

amin canım Smile

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:08

saol cnm hepimizinki hayırlı olur inş.ben 17.haftanın içinde öğrendim cinsiyetini sende beklersiin biraz dediğin gibi benim kanımcada daha belli olmaz hayırlısı lsun cnm yazdığın gibi sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun gerisi önemli değil allah bi avazda kurtarsın hepimizi inş.Smile 

hayırlı olsun canım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bakalım bizde bekliyoruz bebeğimizin cinsiyeti ne diye merak ediyoruz yarın kontrolüm var ancak daha 12 haftaya yeni girdik belli olmaz kanımca allah hakkımızda hayırlsını versin sağlıklı sıhhatli olsunlarda bu bize yeter.
[/QUOTE]

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:12
canım hereketlerini hissediyormusun ben 18 haftadan itibaren hissetmeye başladım
o kadar güzel bi duyguymuş ki..tarifi yok..
1 saat önce elimi karnımda gezdiriken kızım bir kaç kez yin kıpırdadı. ay o kıpırtıları hissettikçe mutlulukta uçuyorum.. Star
biz bugün itibariyle : 19+5 günlük olduk...

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:15

hayirli mubarek olsun canim. bende kizima hamileyken erkek diye geciyordu hep icimden ama kizim oldu iyi ki de olmus. esimle testi yaptiktan sonra galiba kizimiz olacak icimden oyle geciyor dedi. ve dedigi gibi de olduEmbarrassed

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:23
Cry yok cnm daha ben hissedemedim ya tembel çıktı benim kız yahu ..dr normal 22.haftaya kadar duymayabilirsin sonra duyarsındeid o kadar bekletmez beni inş.harika bi duygu olduğuna eminim inş.en kısa zamanda bende tadarım ..canım bu arada senin ikiz değilmiydi kızının kıprdadığını nerden biliyosun  Smile

canım hereketlerini hissediyormusun ben 18 haftadan itibaren hissetmeye başladım
o kadar güzel bi duyguymuş ki..tarifi yok..
1 saat önce elimi karnımda gezdiriken kızım bir kaç kez yin kıpırdadı. ay o kıpırtıları hissettikçe mutlulukta uçuyorum.. Star
biz bugün itibariyle : 19+5 günlük olduk...

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:25

sağlıkla mutlulukla büyüsün kızın inş.cnm eşinin öngörüsü kuvvetliymiş Smilebenimde komşular kuvvetlio konuda ben erkek olcak dedikçe kız diye yırtındılar örendim geldim rahat edin kız diye diye kız ettiniz çocuğumu dedim  LOL şaka bi yana mevlam hayırlısını nasip etsin ...saol güzel dileklerin için cümlemiz için rabbim güzellikler nasip etsin inş.cnm  ...

hayirli mubarek olsun canim. bende kizima hamileyken erkek diye geciyordu hep icimden ama kizim oldu iyi ki de olmus. esimle testi yaptiktan sonra galiba kizimiz olacak icimden oyle geciyor dedi. ve dedigi gibi de olduEmbarrassed
[/QUOTE]

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:29

''yok cnm daha ben hissedemedim ya tembel çıktı benim kız yahu ..dr normal 22.haftaya kadar duymayabilirsin sonra duyarsındeid o kadar bekletmez beni inş.harika bi duygu olduğuna eminim inş.en kısa zamanda bende tadarım ..canım bu arada senin ikiz değilmiydi kızının kıprdadığını nerden biliyosun

sadece tahmin ediyorum yani belkide diğeri kıpırdıyordur onun cinsiyetini bilmediğimiz için kızım diyorum..ama kıpırdadığından eminim...

Mesajı Yazan: irme
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:29
hayırlı uğurlu olsun inş.. Sağlıkla bebeğini kucağına almanı diliyorum canım..Big%20smile

-------------
Pamuk Prensesin Annesi...
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: gülce
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:30

Allah kucağına almayı da nasip etsin.Kaderi de ismi gibi güzel olsunStar

-------------

Mesajı Yazan: haticeirmak
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:34
ayyyy canım hadi hayırlı olsun, Allah bi avazda kurtarsın, sağlıkla kucağında olsun bebişin inşallah

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:39
irmecim , glcecim saolun canlarım güzel dilekleriniz için şu mübarek günde ki duam rabbim isteyipte sahip olamayanlarada nasip etsin bu güzel duyguyu inş.

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:41
SmileSmileSmile saoll haticecim allah razı olsun .. inşallah bi avazda olur dediğin  gibi annem gibi 4 gün avaz avaz olmak istemiyorum(sölemesi ayıp annemin doğumları baya baya zor olurda bide kız anaya çeker derler yetmiyomuş gibi ) Smile
Orjinalini yazan: haticeirmak haticeirmak Yazdı:

ayyyy canım hadi hayırlı olsun, Allah bi avazda kurtarsın, sağlıkla kucağında olsun bebişin inşallah

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 15:46
Big%20smileanladım cnm hayırlısı olsun  ... Smile

''yok cnm daha ben hissedemedim ya tembel çıktı benim kız yahu ..dr normal 22.haftaya kadar duymayabilirsin sonra duyarsındeid o kadar bekletmez beni inş.harika bi duygu olduğuna eminim inş.en kısa zamanda bende tadarım ..canım bu arada senin ikiz değilmiydi kızının kıprdadığını nerden biliyosun

sadece tahmin ediyorum yani belkide diğeri kıpırdıyordur onun cinsiyetini bilmediğimiz için kızım diyorum..ama kıpırdadığından eminim...

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 16:10
hayırlı olsun...desenize bu sene kız patlaması yaşanıyor..benim meleğimde kız..ben hareketlerini 20. haftadan sonra hissetmeye başladım ilk önceleri gaz zannettim ama kızımın hareketleriymiş...sağlıcakla kucağına al....

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: fatoş
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 16:25
Canım hayırlısı ile kızını kucağına alırsın inşallah Star

-------------

Mesajı Yazan: küçük kanaryam
Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2008 Saat 21:05
minik kızınız hayırlı olsun  bende çok merak ediyom yaaa şu 1 ay çabucak geçse de öğrensek bizde LOL

-------------
Kilometrelerce uzaklıklara gizlenmiş olsada dostluğumuz aynı gökyüzünü paylaştığımız sürece dostuz!
zeynepim ve pınarım iki gerçek dostlarım...

Mesajı Yazan: sgurbet
Mesaj Tarihi: 27 Eyl 2008 Saat 01:52
gözün aydin canim
allah saglikla kucagina almayida nasip etsinStar

-------------

Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2008 Saat 09:38
ben hamile kaldığımı öğrendikten 1 ay sonra oğlum olduğunu vede adını bilal koyduğumu gördüm rüyamda vede dr gittiğimde dr söyledim benim oğlum olcak diye gerçekten oğlum oldu ve adını bilal koydum.allah senin kızınıda kucağına sağlıkla versin Star

-------------
KOLLARIMDA İKİ MELEK:)

Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2008 Saat 09:44

canım kusura bakma ama sana birşey söylemem lazım kızının adını sude takma mümkünse ben araştırmıştım o isim pek iyi değil dediler benim yeğenime koymuştuk değiştirdik istersen sende bir araştır olurmu Wink

-------------

Mesaj Tarihi: 30 Eyl 2008 Saat 18:24
http://www.isimarsivi.com/isim/5784-Sude.html - http://www.isimarsivi.com/isim/5784-Sude.html  
bir bak istersen (karıştığım için özür dilerimTongue)

-------------

Mesajı Yazan: heros
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2008 Saat 13:57
kız evlat eve bereket ve neşe getirir,hrlrki ilkinin kıx olmsı çok ii bence..
ben kız istiyodum kız oldu,ikinciyi erkek istedim yalan yok,kızı tattık çünkü,
allah bi kız bi erkek nasip etti,5 aylık daha,sabırla bekliyoz gelmelerini..
sağlıkla al kucağına bebeğini..

Mesajı Yazan: begumfunda
Mesaj Tarihi: 01 Eki 2008 Saat 15:17
allah saglikla kucagina almak nasip etsin bencede kiz erkek farketmez hayirli sihhatli evlat olsun ama
 allah saglikla ikisinide tattirsin madem erkek istersin ins ikinci erkek olsun ins hersey gönlünce olsun

-------------

Mesajı Yazan: FİNCAN34
Mesaj Tarihi: 03 Eki 2008 Saat 17:36
arkadaşlar amcamın kızından dolayı uzgununumCry ınş sızler yaşamassınızCry bır oglu vardı 2 bucuk yaşında kız bebegınede hamıleydı ve erkek bebegı 2 bucuk kılo dogmuştu ve sezaryan kızı ıcın hastaneye yatmış bebegı kılosu 3 200gr ama anne karnında cok sıkışmış dogumdan sonra 3 kuvezde yatttı ve şımdı yok inş kımse yaşamaz boyle bır durum 

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2010 Saat 08:39
Tebrıkler guzelım

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat