Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Doğum sonrası yaşananlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - çatlaklara çare yok mu hala????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuçatlaklara çare yok mu hala????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2066
Mesajın Direkt Linki Konu: çatlaklara çare yok mu hala????
    Gönderim Zamanı: 15 Tem 2008 Saat 16:06
doğum sonrası oluşan açtlaklarım yüzünden karın bölgeme bakamaz hale geldim 5 ay oldu hala geçmedi. piyasadaki şu meşhur çatlak kremi r.j.n yi kullanan varmı yada ne iyi gelir bu derde??? imdaaaaat
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2008 Saat 17:03
bende çok yok ama tavsiye olursa kullanırım
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3091
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2008 Saat 18:20
çatlakların kremle kesin çözümü yok o bahsi geçen ürünün-ki şuanda tv de reklamı var- işe yarayacağını zannetmiyorum..fakat karboksiterapi adı verilen bir tedavi yöntemi var..seans ücretleri çatlakların alanına bağlı olarak değişiyor fakat kremlere vereceğiniz parayı o tedaviye vererek kesin sonuca ulaşabilirsiniz....çok ve derin olmayan çatlaklar için ise phyoloseptil adında bir ürün var eczanelerde bulabilirsiniz...bu ürünle biraz olsun hafifletebilirsiniz...ama en iyisi karboksiterapi....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
zeyno18 Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
Sebebi Hayatım Canım Kızım

Puanlar: 3187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Tem 2008 Saat 23:51
kızlar siz hamilelik döneminde yağ falan sürmemişmiydiniz ben 4. aydan itibaren sürmeye başlamıştım doktorum kalırsa geçmez demişti inşallah kurtulursunuz  belki yukarıda yazan arkadaşın dedikleri faydalı olabilir
Kader, beyaz kağıda sütle yazılmış yazı
Elindeyse beyazdan, gel de sıyır beyazı.....
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3679
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2008 Saat 10:41
Orjinalini yazan: la_recatta la_recatta Yazdı:

çatlakların kremle kesin çözümü yok o bahsi geçen ürünün-ki şuanda tv de reklamı var- işe yarayacağını zannetmiyorum..fakat karboksiterapi adı verilen bir tedavi yöntemi var..seans ücretleri çatlakların alanına bağlı olarak değişiyor fakat kremlere vereceğiniz parayı o tedaviye vererek kesin sonuca ulaşabilirsiniz....çok ve derin olmayan çatlaklar için ise phyoloseptil adında bir ürün var eczanelerde bulabilirsiniz...bu ürünle biraz olsun hafifletebilirsiniz...ama en iyisi karboksiterapi....
Benim çok çatlağım yok son aylara kadar bebek yağı kullanmıştım.Ama son ay ihmal ettim ne olduysa o ara oldu işte.Ama fazla yok çok şükür...Benim derdim göğüslerimleDeadOnun için toplayıcı çamaşır kullanıyorum.
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
bilgeakgun Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

hepimiz hilalcigiz:)

Puanlar: 1967
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2008 Saat 10:46
canım malesef kremler çatladıktan sonra hiçbir işe yaramıyor,öncesinde alınan önlemlerle çatlama engellenebiliyor ya da hafif atlatılabiliyor ama ben piyasadaki çatlak giderici kremlere boşuna para vermeni tavsiye etmem.ben hamileliğimde li..ac adlı kremi kullandım çok memnun kaldım hiç çatlağım olmadı,
Yukarı Dön
DENİZKIZI Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5280
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2008 Saat 11:20
canım çatlakların şuan çok belirgin olması normal, zamanla azalıp az belli oluyor merak etme Smileilk doğumda benim kıpkırmızıydı uzun bir süre çok beyaz tenli olduğum için daha belirgindi hergün bakıp bakıp ağlardım böyle kalcak diye 1 yılı buluyor normal rengine dönmesi şimdi tenimin rengini aldığı için çok belli değilSmilenur topu gibi çocuklar doğurmuşuz çok şükür hepside sağlıklı onun izini taşımak bir anneye gurur vermeli benceSmile
Yukarı Dön
_bilge_ Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2066
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Tem 2008 Saat 11:33
hamileliğimde bebek yağı badem yağı ve bir çok ilaç kullandım aslında ama bi işe yaramadı. o kadar kötüydüki kanıyordu doktorum bile anlam verememişti. biraz geçecek gibi ama bu iyileşmeyi hızlandırmak istiyorum. ayrıca anneliğimden kaynaklanan her izden utanç değil kıvanç duyarım ama çocuk oldu diye de salmak istemiyorum
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.