Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Çamaşırlar İle İlgili
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuÇamaşırlar İle İlgili

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meryem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Ali İlber'in annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3781
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 22:00
ben de demekten başka bi şey kalmadı bana
bi yaşına kadar ayrı sonra beraber yıkamaya başlladım...ütüye gelince aynen...eşim bazen çoraplarımı niye ütülemedin diye aklınca dalga geçer
alt çamaşırları ütülemiyorum..çünkü lastikleri çabuk gevşiyor gibi geliyor....daha dün nevresimeleri ütüledim bi boy katlayıp kaldırdım..

ha bi de kızlar ben ne yıkarsam yıkayayım her zaman kısa programda bi sefer daha deterjansız duruluyorum...makinenin ek durulama programı içime sinmiyor
Yukarı Dön
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 22:27
çamaşırlarını ayrı yıkıyorum oglumun ama koyu renklıler ve acık renklıler bırbırıne karısıyor acaba bızım renklılerle koyuları bır atsammı dıye dusunuyorum. çıtçıtlı badılerı corapları pijamalarını bızımınden ayrı bır yıkayacagım, dıgerlerınide bızımkılerle yıkamayı dusunuyorum yoksa renklerı bırbırıne gırecek dıye korkuyorum
ütü işine gelınce once corabına kadar utuluyordum ama artık saldım ıc camasırlarını ve dısarıya gıyeceklerını utuluyorum bıde tsortlerını gerısını katlıyorum azıcık tembelımSmile
Yukarı Dön
balkız Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 179
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 22:48
bende ayrı yıkıyorum zaten ikisinin kıyafetleri bi makine yapıyo Big smile
iki küçük dünyaya gönüllü hapsoldum
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 23:13
Bende yazayım bariLOL

Bende ayrı yıkıyorum ama kasıtlı değil,makinam çok iyi yıkamıyo çok doldurmyorum kızımında zaten hemen birikiyo,hepsi açık renk zaten ayrı yıkanıyo,kot gibi koyu renkler bizimkilerle yıkanıyo çünkü çok birikmiyo koyu renk..2 yaşına kadar deterjanı ayrıydı sonra uğraşmadım hiç,güzel durulanmıyo zaten iki sefer durulamaktan su parası çok geliyoTongueCry
Yukarı Dön
Gamze Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör
Simge
Dora'nın annesi

Puanlar: 8912
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Mar 2010 Saat 23:36
bende ayrı yıkıyorum ve 2,5 yaşına kadar bebek deterjanı kullanıyordum şimdi bizim deterjanla yıkamaya başladım. Kirli sepeti ve ütüleneceklerini koyduğum selesi bile ayrıdır oğlumun. Ütüye gelince iç çamaşırından çorabına kadar ütülerim ütüsüz birşey giydirmemSmile ütülenemeyeceklere bile şok buhar veriyorum üzerlerine LOLLOL

<a href="http://evimizelimizde.blogspot.com.tr/">http://evimizelimizde.b
Yukarı Dön
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2010 Saat 00:19
bende ayrı yıkıyorum deterjanıda ayrı kızım 29 aylık ve herşeyini ütülerim bizimkileride çorap hariç evde herşey ütülüdür Tongue benimde işim hiç bitmezzz
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2010 Saat 00:19
LOLLOLLOLLOLvallahı pes....bende tunanınkılerı 1 yasına kadar ayrı yıkadım ütüledım.sonra beraber ceylınkılerde bır muddet ayrı sonra beraber...ama kısın cok fazla ütü yapmam genelde kazak swıt gıyıldıgı ıcın...ayrıca esıme tembıhlerım yarın kot gıy dıye neden der daha kolay utulenıyo derım....LOLLOLLOLLOLLOLLOLsonuc bende sızın gıbı sallayanlardanım....
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
turuncu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 872
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Mar 2010 Saat 00:33
 bende ayrı yıkıyorum oğlumun çamaşırlarını kirli sepetide ayrıdır.
 ütüye gelince bazen tembellik yapıyorum ama genelde ütülerim..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.