|
Burun Kanamasi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mrvgvz ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Oca 2023 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Puanlar: 132 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2023 Saat 05:35 |
Hocam kızım 4,5 yaşında bu yaz burnu çok kuruyor sürekli tıkanıyor fizyolojik serumla ve aspiratörle temizliyoruz iki defa aspiratörle.temizlerken burnu kanadı gece de yanımda yatarken yanlışlikla dirseğim burnuna çarptı ağlamaya başladı baktım kanıyor böyle üst üste olunca endişelendim önemli bişey varmıdır
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Aspiratör kullanmayın.
2- Musluk suyu burnuna çektirip sümkürtün. 3- Ara ara Sulfarhin krem, burun içlerine sürün.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 12 Ağu 2023 Saat 08:46 |
|
![]() |
|
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam araya giricem ama benim oğlumun da 4 yaştan bu yana burun kanaması var. O dönem gizli burun karıştırma olduğu için halletti burun deliğinin birini . 12 yaşında şu an. Özellikle grip başlayacağı dönem önce burun kanamaya başlıyor.. Ve burun kanaması öyle az değil. Yani belliki bir yırtık çatlak var çünkü oldu olalı hep aynı burun deliği kanıyor tek taraf. Sulfarhin iyi geliyor evet ama sürekli kullanımı zarar veririm diye sormak istedim. Çünkü biz kanadığı dönem sürüp sonra bırakıyoruz. Kanama bittikten sonra da devam etsek Sulfarhin in tedavi edici bir özelliği var mı? Yada uzun süre kullanımı zarar veriri mi? Genizini acıtıyormus o yüzden de sürekli kullandırmıyor.
Grip, denize dalma, bazen küçük darbe, güneşte kalma, hapşırma gibi zamanlarda kanıyor.
Düzenleyen Glnrkzy - 12 Ağu 2023 Saat 04:26 |
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Burnunu karsitirma durtusu gelince, su cekip sumkursun. Karistirdigi surece duzelme olmayacak.
Sulfarhin, karistirma ihtiyacini azaltarak etkili olabilir.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|