Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bu çocuk beni delirtecek
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubu çocuk beni delirtecek

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Tem 2011 Saat 23:30
Çocuk kısmına pekte şaşırmamak lazım,o küçük beyinlerinde büyük şeyler gelişiyo..Bencede dra götür,hatta pedegog daha mantıklı bu durumda..Zuhalde bi ara altına yapıyodu,ne yapacağımı bilemedim ama ben çok korkuttum ondan olduğunu farkettim,daha sonra hiç tepki vermedim düzeldi..
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1684
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2011 Saat 08:56
selam kolay gelsin benim kızımda 1 ay kadar aynı durumdaydı başlarda kızdım bir şey farketmedi sonradan hiçbirşey söylemeden yeniden alıtırırı gibi alıp belli aralıklarla yarım saatte bir tuvalete oturttum ve yapınca yine aferin vb eyler söyledim ama tuvalete götürmeden varmı diye sormadım o soruya sinir olup yok diyordu 1 ay sonra düzelmeye başladı inşallah atlatırsın ben uzmana bu tip bir şeyde hemen gidilmesinden karşıyım çocuklar onunda bir doktor olduğunu ve bir sorundan buraya gelindiğinin farkında oluyorlar o uzman anlayana kadarda bir zaman geçiyor biraz zamanla takip et bence bir kaç ayda düzelmesse yardım alırsın
2 yaşı dolduktan sonra herşeyi o kadar incelikleriyle anlıyorlarki
seviler
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 702
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2011 Saat 09:26
sevgili febaa2 güzel söylüyorsunuz da... da'sı var...
tabii ki her sorunda doktora gidilmez ancak, ya çocuğun sorunu ürolojik bir nedense...
arkadaşların örneklediğine göre psikolojik de olabiliyor, henüz başımıza gelmedi ama yaşama ihtimalimiz var demektir...
ben kadir beyin cevabını merak ediyorum...
hadd bildirmek değil haddimi bilmektir, amacım...
Yukarı Dön
peperutka Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Puanlar: 5690
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2011 Saat 09:58
Bir şeye tektı olarak yapıyor olmasın etkı tepkı olayı iyice bir gözlemle derım

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<
Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Tem 2011 Saat 21:35
Orjinalini yazan: beria beria Yazdı:

sevgili febaa2 güzel söylüyorsunuz da... da'sı var...
tabii ki her sorunda doktora gidilmez ancak, ya çocuğun sorunu ürolojik bir nedense...
arkadaşların örneklediğine göre psikolojik de olabiliyor, henüz başımıza gelmedi ama yaşama ihtimalimiz var demektir...
ben kadir beyin cevabını merak ediyorum...

selam kadir beyi uzun zamandır okuyan birisi olarak ürolojik problemlere daha çok ağrınında eşlik ettiğini ve konuşabilen bir çocuğun oram buram ağrıyor diyebileceğini düşünüyorm 3 yaşında bile olamayan kızım karnım ağrıyor dediğine göre oda sıkıntısını bir şekilde belli eder uzmanlara hiç karşı değilim ama biraz abartıldığını düşünüyorum eğer her ufak şeyde pisikolojiye koşarsak yada çocuğu koşturursak kendi kendine sorun çözme becerisi nasıl gelişecek hem arkadaşlar daha kaç yaşındalar ben hakkımı okul ve erhgenlik dönemine saklamak için uğraşıyorum Smileyazıyı yazan akadaştan daha zorlu şeyleri kzıımda yaşadım sabır ve anlayışla atlatılabiliyor
sevgilerSmile
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2011 Saat 09:58
sayfanın kendi kendini yenilemesine sinir oluyoruuummmmmm.....
yazdım yazdım gitti yawfff... zaman kaybı...
en iyisi word e gitmek...
Yukarı Dön
beria Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Tem 2011 Saat 10:07

Orjinalini yazan: febaa2 febaa2 Yazdı:

selam kadir beyi uzun zamandır okuyan birisi olarak ürolojik problemlere daha çok ağrınında eşlik ettiğini ve konuşabilen bir çocuğun oram buram ağrıyor diyebileceğini düşünüyorm 3 yaşında bile olamayan kızım karnım ağrıyor dediğine göre oda sıkıntısını bir şekilde belli eder uzmanlara hiç karşı değilim ama biraz abartıldığını düşünüyorum eğer her ufak şeyde pisikolojiye koşarsak yada çocuğu koşturursak kendi kendine sorun çözme becerisi nasıl gelişecek hem arkadaşlar daha kaç yaşındalar ben hakkımı okul ve erhgenlik dönemine saklamak için uğraşıyorum yazıyı yazan akadaştan daha zorlu şeyleri kzıımda yaşadım sabır ve anlayışla atlatılabiliyor

sevgiler

aslında ürolojik tabiri yanlış olmuş...:)

çocuk gazım geldi zannediyorum dediğine göre farkedemiyor, sifinkler belki de kasılamıyor...

bu bir biyolojik sorun olabileceği gibi, psikolojik soruna zekice bulunmuş bir afacan çözümü de olabilir...

bunun ilk ayrımını anne artık yapacaktır zaten, kadir beyin önerisine tebessüm ettim, çok hoşuma gitti...

ama tüm bunlara; kakasını temizlemekten hoşlanmamasına, üstelik onun ayıp olduğunu bile bile yapmasına rağmen yine oluyorsa durum psikolojik değil demektir....

zaten düzmece bir şey değilse, ilerki günlerde anne böyle şefkatle-kızmadan durumu karşılamaya devam ederse, ağlayacaktır...

o zaman gerçekten elinde değil demektir, ve bence işte o gün bu işin uzmanına gitmek şarttır...

bir yerde okumuştum, hayat; akıl ve sanat oyunudur diyordu...

wallahi Allah cümlemize kolaylık versin, bu çocukların durumunu akılla çözüp sanatsal bir şekilde- çaktırmadan çözüm bulmak hakkaten çok zor...

sevgi bizden febaa2

Yukarı Dön
febaa2 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Tem 2011 Saat 14:18
katılmamak elde değil ama eğer böyle devam edersek hiç uzmandan çıkamayan bie neslimiz olacak gibime geliyorSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.