|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
denizhilal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2015 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizhilal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Nis 2015 Saat 21:42 |
Hocam, kızım 9 yaşında. Geçtiğimiz ay bronşit dedi doktor macrol kullandık. Zor da olsa geçti tokurtulu öksürüğü geçti ancak devamlı burnu tıkanık. Önceki yazılarınızdan siccnasal diye bir merhem buldum aldım serum fizyolojik de kullanıyoruz. Azda olsa yeşil sarı mukus çıkıyor ancak çok az çıkıyor. Sesi kısıldı, antibiyotiksiz iyileşirmiyiz, Gece uyanıyor, çok tıkanık, gerilerde bir tıkanıklığı var. Bize ne önerirsiniz. Çok teşekkür ederim cevabınıza.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120478 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Siz bakmayin; Turk doktorlarina.. Onlar her oksurene, ya Astim yada Bronsit derler.
Bu yasta olabilecek hastalik; Griptir. Eski mailleri okuyun. Gribin sonuna gelmissiniz. SAKIN:Antibiyotik veya Soguk alginligi ilaclarindan vermeyin. Eski mailleri okuyun. SiccNasal kullanabilirsiniz, Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
|
denizhilal ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Nis 2015 Konum: Çanakkale Durum: Aktif Değil Puanlar: 5 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizhilal
Hocam çok teşekkür ederim, işlerinizde kolaylıklar dilerim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı denizhilal
Hocam, küçük kızım 6 aylık. 2.980 kilo 49 cm olarak 38. Haftada doğdu. Şimdi 6.600 kilo, 69 cm. Kilosu çok az geliyor bana, emiyor, işe başladığım için ek gıda da alıyor, kahvaltı, elma püresi, tarhana çorbası, sebze çorbaları, yoğurt. Öneriniz olurmu kilosu için, çok teşekkür ederim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120478 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Dogumdaki kilo eksigi halen devam ediyor.. Muntazam kilo almaya devam ettigi surece merak etmeyin. Arayi kapamasi biraz zaman alir. Ayni gun; hem tarhana, hem sebze corbasi vermeyin. Tercihiniz, tarhana olsun.. Icine sut ilave edin.
Beslenme ile ilgili eski mailleri okuyun. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|