Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bronşit sonrası burun tıkanıklığı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=48845
Tarih: 29 Nis 2025 Saat 13:27

Konu: bronşit sonrası burun tıkanıklığı
Mesajı Yazan: denizhilal
Konu: bronşit sonrası burun tıkanıklığı
Mesaj Tarihi: 22 Nis 2015 Saat 21:42
Hocam, kızım 9 yaşında. Geçtiğimiz ay bronşit dedi doktor macrol kullandık. Zor da olsa geçti tokurtulu öksürüğü geçti ancak devamlı burnu tıkanık. Önceki yazılarınızdan siccnasal diye bir merhem buldum aldım serum fizyolojik de kullanıyoruz. Azda olsa yeşil sarı mukus çıkıyor ancak çok az çıkıyor. Sesi kısıldı, antibiyotiksiz iyileşirmiyiz, Gece uyanıyor, çok tıkanık, gerilerde bir tıkanıklığı var. Bize ne önerirsiniz. Çok teşekkür ederim cevabınıza.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Nis 2015 Saat 04:07
Siz bakmayin; Turk doktorlarina.. Onlar her oksurene, ya Astim yada Bronsit derler.
Bu yasta olabilecek hastalik; Griptir. Eski mailleri okuyun.
Gribin sonuna gelmissiniz. SAKIN:Antibiyotik veya Soguk alginligi ilaclarindan vermeyin. Eski mailleri okuyun.
SiccNasal kullanabilirsiniz, Serum fiz, Limonlu bal ve ColdMix kullanin. Eski mailleri okuyun.

Mesaj Tarihi: 23 Nis 2015 Saat 14:05
Hocam çok teşekkür ederim, işlerinizde kolaylıklar dilerim.

Mesaj Tarihi: 29 Nis 2015 Saat 19:56
Hocam, küçük kızım 6 aylık. 2.980 kilo 49 cm olarak 38. Haftada doğdu. Şimdi 6.600 kilo, 69 cm. Kilosu çok az geliyor bana, emiyor, işe başladığım için ek gıda da alıyor, kahvaltı, elma püresi, tarhana çorbası, sebze çorbaları, yoğurt. Öneriniz olurmu kilosu için, çok teşekkür ederim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 29 Nis 2015 Saat 22:45
Dogumdaki kilo eksigi halen devam ediyor.. Muntazam kilo almaya devam ettigi surece merak etmeyin. Arayi kapamasi biraz zaman alir. Ayni gun; hem tarhana, hem sebze corbasi vermeyin. Tercihiniz, tarhana olsun.. Icine sut ilave edin.
Beslenme ile ilgili eski mailleri okuyun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat