|
Boyunda oluşan beze |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Glnrkzy ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27 Şub 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 255 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani genç olduğu için mi elle muayene de teşhis koyamadı anlayamadım. Ama kan testlerini az çok sizin eski yazılarınıza bakarak da anlamaya çalıştım. Kanser vs gibi bir durum yok gibi. Alt değeri de aynı şekilde.
Ama bu adele kisti kanda çıkar mı onu bilmiyorum. 2 ayrı yerde 2 doktor baktı anlayamadı. Bu doktor da ultrason ile belli olur dedi. Ultrason ile tanı koyamaz ise en ilerisi sıvı almak ister onu yaptırmam hocam. Bende kistin yeri dolayısı ile adele kistinden şüphe ediyorum. Daha deneyimli el ile muayene de kbb veya cerrahi doktoru anlar sanırım bu işi. Çünkü kistin ne acısı var ne oynuyor ne de en ufak küçülme eğilimi var. Sadece ilk doktor muayenesi sonrası dokununca acımaya başladı diyor çocuk
|
|
Her şeyin başı sağlık
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|