|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Yazar | |
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lenf bezi cok buyuk ise; sizin de elinize gelmesi GEREKIRDI!!! 1- Dedigi gibi iri ( yumurta kadar) lenf bezi varsa; uzeri cicak ve dokununca agrili ise; Igne ve Bactrim'i kullanin..... 2- Sizin elinize bir sey gelmiyorsa; igne gerekmez, sadece Aug...tin400 gunde:2x1 olcek(5ml) verin.. ve boyun agrisi icin; sadece sicak kompres uygulayin.. Bir de; Novalgin surup,gunde:3x1 olcek(5ml) verin. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Evet aynen doktor gosterdi. Ele gelecek kadar yumurta buyuklugunde. Hatta 4-5 gun annemin yazliginda kipkirmizi dokuntuyle gezdi biz puseete sicakta uyudu diye tahris oldu zannettik. Biz bu cuma sabah ucaga biniyoruz, Doktor dediki
Bugun 5:30da acilde serumla karisik novosef aldi. Yarin oglen bir tane daha alip aksam da bir tane alip 3 e tamamlayin gitmeden ve mumkunse yurt disinda da 5 e tamamlayinki nuks etmesin tekrar dedi. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Sorularim soyle:
1. Toplamda kac tane 1mg novosef yaptirmam gerek? Kan degerleritablosu yukarida var.. wbc 24 crp high 49.2 Oglum 30 aylik. 2. Bactrim ne kadar sure kullanacagim? 3. 18.7 carsamba 1mg novosef serum ile verildi. 19 temmuzda ayni gune 2 novosef sikistirmali miyim? Cunku Cuna gunu erkenden ucagimiz var ve orada bu igneyi kabul edip yaparlar mi bilmiyorum. 4. Bu hastalikta komplikasyon durumu olabilir mi? Yurt disinda 1,5 ay kalacagim. 5. Bu hastalik gecici mi? |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117982 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
1- Atesi dusup, Lenf bezi kuculmeye basaladiginda, Agizdan Antibiyotige gecebilirsiniz. 2- Bactrim, her iki durumda da, toplam 1 hafta kullanin.. 3- Sikistirmaya gerek yok, buyuk ihtimal ile, yarin duzelmeye baslayacak ve siz agizdan Antibiyotige baslamis olacaksiniz.. 4- Tedavi edilmese idi, Lenf bezi abselesir, kendiliginden acilir ve ciltte kotu bir iz kalirdi..Bu saatten sonra bunun kafi bile olmaz. 5- Mikrop bulasicidir, AMA, herkesde, bu sekilde Lenfadenit yapacak diye bir sey yoktur... |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
1.Hocam dun bir igne yaptik ve bugun bir igne daha yapsak yeter mi? Bir yazinizda demissinizki ordaki agri gecene kadar igne yapilmali. Bu sabah oglumun daha keyfi yerinde ates gecti. Ama hala boynunu hareket ettiremiyor. Yatirirken kaldirirken cok korkuyor.
2.yurt disina goturmek uzere orada bu hastalik nukseder diye yanima hangi ilaclardan almaliyim? Igne yaptiramama ihtimaline karsi? 3. Bazi forumlarda okudum bu igne cok yakiyormus vucudu (novosef) dun ben serum ile birlike hastanede yaptirdim, direk igne yptirmaktansa yine serum ile mi alsak acaba? 4. Lenf bezi kuculdugunde agizdan antibiyotige gecersiniz demissiniz bu durumda augmentin mi kullanicam yoksa sadece bactrim ile mi devam edicem? Cok cok tesekkurler ve saygilar. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Pardon, 5. Sorum: siz demissinizki eger kendiliginden acilir ise ciltte leke birakirdi. Oglumun boynunda her iki taraftada kirmiziliklar var hala. Fotografini gonderecegim simdi.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Resimde gorulenler ISILIK.. Benim anlattigim ile ne alakasi var!!! Ben diyorum : "..ciltte kotu bir iz kalirdi.." siz "leke" anliyorsunuz, pes yani!!! Abse ACILIRSA diyorum.... Sizde boyle bir durum yokki!!! "... 1- Atesi dusup, Lenf bezi kuculmeye basaladiginda, Agizdan Antibiyotige gecebilirsiniz. 2- Bactrim, her iki durumda da, toplam 1 hafta kullanin.. " Burada; "her iki durumda da" ne demek??? Tabiiki iki surup beraber kullanilacak. Bazen oyle bikiyorum ki!!!! Daha baska nasil anlatayim... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|