Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bonşit mi?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBonşit mi?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Konu: Bonşit mi?
    Gönderim Zamanı: 08 Haz 2010 Saat 02:39
hocam kızımı geçen hafta hafif öksürük ve 38,5 ateşle sağlık ocağına götürdüm. dr  boğazında ve ciğerinde bişey yok dedi. idrarına baktı. hafif idrar yolu enf. geçirdiğini söyledi. idrarında kan varmış. croxilex ve actidem verdi. actidemi tedirgin olduğumdan 2 gün kullandım. antibiyotiği 4 gün kullandım. ama öksürük giderek arttı. ateşi ara ara yükseldi. bugün çocuk dr. gittik. boğazında birşey yok dedi ve idrarına baktı. temiz çıktı.  akciğerde enf. var bronşit dedi. muconex, bricanly, makrol verdi. bronşit deyince çok şaşırdım. ne çabuk oldu anlamadım. öyle kolay hasta olan bir çocuk değildir. 32 aylık. 15kg. 97 cm. boy. yol gösterirseniz sevinirim. boşu boşuna ilaç kullanmasın. yanıtınızı sabırsızlıkla bekliyoruz....
Yukarı Dön
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2010 Saat 11:01
hocam dün ve bugün ateş yok sadece öksürük ve  huysuzluk var
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119475
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Haz 2010 Saat 13:38
Siz her gittiğinizde idrarına mı bakılıyor??? Çok enteresan... Sizi kazıklıyorlar haberiniz olsun. İdrar tahliline dikkat edin, "Nitrit" negatif ise, idrar temiz demektir. Çocuğunuz normal bir Grip geçiriyor, 2-3 hafta sürer, tedavisi yoktur, bu saçma sapan ilaçlarıda kullanmayın, başınıza iş açarsınız...Nezleyi rahat geçirmesi için yapacaklarınız eski mail ve makalelerde vardır..
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.