Bonşit mi?
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24274
Tarih: 06 Kas 2025 Saat 21:41
Konu: Bonşit mi?
Mesajı Yazan: ışığım
Konu: Bonşit mi?
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2010 Saat 02:39
|
hocam kızımı geçen hafta hafif öksürük ve 38,5 ateşle sağlık ocağına götürdüm. dr boğazında ve ciğerinde bişey yok dedi. idrarına baktı. hafif idrar yolu enf. geçirdiğini söyledi. idrarında kan varmış. croxilex ve actidem verdi. actidemi tedirgin olduğumdan 2 gün kullandım. antibiyotiği 4 gün kullandım. ama öksürük giderek arttı. ateşi ara ara yükseldi. bugün çocuk dr. gittik. boğazında birşey yok dedi ve idrarına baktı. temiz çıktı. akciğerde enf. var bronşit dedi. muconex, bricanly, makrol verdi. bronşit deyince çok şaşırdım. ne çabuk oldu anlamadım. öyle kolay hasta olan bir çocuk değildir. 32 aylık. 15kg. 97 cm. boy. yol gösterirseniz sevinirim. boşu boşuna ilaç kullanmasın. yanıtınızı sabırsızlıkla bekliyoruz....
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ışığım
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2010 Saat 11:01
|
hocam dün ve bugün ateş yok sadece öksürük ve huysuzluk var
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Haz 2010 Saat 13:38
|
Siz her gittiğinizde idrarına mı bakılıyor??? Çok enteresan... Sizi kazıklıyorlar haberiniz olsun. İdrar tahliline dikkat edin, "Nitrit" negatif ise, idrar temiz demektir. Çocuğunuz normal bir Grip geçiriyor, 2-3 hafta sürer, tedavisi yoktur, bu saçma sapan ilaçlarıda kullanmayın, başınıza iş açarsınız...Nezleyi rahat geçirmesi için yapacaklarınız eski mail ve makalelerde vardır..
|
|