Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - BİR SORUM OLACAK?(sünnet)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBİR SORUM OLACAK?(sünnet)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7816
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 15:08
Canım arkadaşlarım hepinize çok tşk ederim. Çok açıklayıcı ve beni aydınlatıcı bilgiler vermişsiniz. Sağolun.
ClownClownClownClownClownClownClownClown
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum
Yukarı Dön
nilay Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

"Maviboncuk'un Annesi..."

Puanlar: 10210
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mar 2008 Saat 15:11
Orjinalini yazan: NazNiran NazNiran Yazdı:

Orjinalini yazan: nilay nilay Yazdı:

bence bu konuyu kendi doktorunuzla konuşmanız çok daha iyi ve faydalı olacaktır , burada yapılabilecek birçok yorum kafanızı karıştırmaya yetecektir,herkesin fikri çok farklı olabilir çünkü.......

sevgiyle kal....

Nilay'cım tşk ederim. Evet doğru diyorsun. Zaten doktoruma soracağım kesinliklede benim doktorum gününde konuşmak ister herşeyi.  Yaptıranlar var ise onlara sorup bilgi sahibi olayım dedim.  
Düşüncene tşk ederim. Clown

elbette, ona bakacak olursan bende doğduğunda sünnet olsun istedim ama dr.' ler bir ay beklemesi doğru olur dediler  ve 3,5 aylıkken sünnet oldu benim oğlum tam 10 Kasım dı.....

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Mar 2008 Saat 01:11
canım benim oğlumda 7 günlük sünnet olduThumbs%20Upbiz doğmadan öncede mutlaka ilk aylarında yaptırırz diye düşünüüyoduk zaten ama oğlum malesef doğduğu andan itibaren çişini yapamıyoduDisapproveyani yapıyoduda çok zorlanıyor ve çok ağlıyodu Disapprovedamla damla yapıyodu Disapprovebaşta anlamadık tabi yeni doğmuş bide ilk çocuk herhalde çiş böle yapılıyo sandıkLOLLOLLOLneyse enson dr. götürdük 5 günlükken ve dr. pipisinin ucunda et parçası var buda ona zorluk yaratıyo onu jiletle alalım rahatlar dedi.bizde madem kesilecek bi kerede sünnet olsun dedik iki kerelik acıya ne gerek var diye düşündük ve 7 günlükken sünnet ettirdikSmileama iyi ama çoooook iyiki yaptırmışız inan ilk kesildiği an ağladı sonra bir saat ağladı ve sonra hiç sesini duymadık oğlumun çünkü çok küçük olxuğu ,için sık uyuyorlar ve uyudu uysndıktan sonra inan tık yoktu iki gündede iyileştiThumbs%20Upşuan benimle birlikte doğum yapmış bi arkadaşv var yeni yaptırdı çocuk çok zorlandı arkadaşın halide çok kötüConfusedeğer dr. bi sorun yok derse hemen yaptırıClapn benceWinkClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2008 Saat 12:04
Sağol canım.
Evet bir dahaki kontrolümde soracağım. Ben çok istiyorum yaptırmayı bilinçlenince çok problem ediyorlar. Onun bu sıkıntıyı yaşamasını istemiyorum.
Teşekkür ederim bitanem sağol. Clown
Yukarı Dön
sedef Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 31
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2008 Saat 12:41
sünneti çocuk cerrahları yapıyor.Bilgin olsun canım
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mar 2008 Saat 13:41
Orjinalini yazan: sedef sedef Yazdı:

sünneti çocuk cerrahları yapıyor.Bilgin olsun canım

sağol canım tşk ederim bilmiyordum.Clown
Yukarı Dön
bernad Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 76
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 31 Mar 2008 Saat 00:00
Merhaba

Arkadaşım oğlunu doğar doğmaz sünnet yaptırdı ve göbek bağıyla aynı zamanda hatta daha erken iyilştiğini söylemişti. çok rahat ve sorunsuz olmuş. ben de çok istemiştim özellikle de ileri de sünnetten çok korkacağını ve daha bilinçli olacağı için canının daha çok yanacağını düşünüyordum ama eşimi ikna edemediğim için sünet yaptırmadıkUnhappy şimdi ise içime dert oluyor ahh ah keşke yaptırsaydım diyorum hala... 
Yukarı Dön
Şehnaz Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 01 Nis 2008 Saat 15:38
Orjinalini yazan: bernad bernad Yazdı:

Merhaba

Arkadaşım oğlunu doğar doğmaz sünnet yaptırdı ve göbek bağıyla aynı zamanda hatta daha erken iyilştiğini söylemişti. çok rahat ve sorunsuz olmuş. ben de çok istemiştim özellikle de ileri de sünnetten çok korkacağını ve daha bilinçli olacağı için canının daha çok yanacağını düşünüyordum ama eşimi ikna edemediğim için sünet yaptırmadıkUnhappy şimdi ise içime dert oluyor ahh ah keşke yaptırsaydım diyorum hala... 
Canım ben sağolsun sizin yazdıklarınızı eşime gösterdim.
Daha önce konuştuğumuzda eşimle hemfikir olup bunu doktorumuza sorup yaptıralım demiştik. Yani eşimede çok mantıklı gelmişti.
Daha sonra sağolsun arkadaşların yazdığı şeyleri eşime okudum. Onunda kafasına yattı ve bir dahaki kontrolde doktora soralım dedi.
Evet bende bilinçliyken olmasını istemiyorum. Keşke yaptırsaydınız sizdeUnhappy

Düzenleyen NazNiran - 02 Nis 2008 Saat 10:27
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.