Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İlaçlar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bio gaia gaz damlası
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbio gaia gaz damlası

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ismail61 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Konu: bio gaia gaz damlası
    Gönderim Zamanı: 07 May 2011 Saat 13:10
merhabalar kadir bey

doktorumuz bio gaia isimli gaz damlası önerdi. bu damlanın daha 2 aylık olan bir bebeğe zararı olur mu ? ayrıca çocuğun kalça çıkığı ultrasona girmeden belli olur mu? teşekkür ediyorum
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2011 Saat 13:33
Ben gaz için ilaç kullanmam.. Gazını çıkartın, yeterli olur.  Kalça çıkığına gelince, US keşfedilmeden evvel kalça çıkığı tesbit edilemiyormu idi??? Ben sadece muayene sonucu şüphelendiklerimi US 'a gönderirim.. Erkeklerde olmuyor..
Yukarı Dön
ismail61 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 3
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 May 2011 Saat 14:17
çocuklarımız ikiz kız çocukları,gazını çıkartıyoruz uyutuyoruz ,  20 - 30 dakika sonra ağlamayla ya da ağzından lıkır lıkır sesler geliyor ve öksürerek uyanıyorlar,kucağımıza aldığımızda ya ağzından gaz çıkarıyor ya da kıvranıyor alttan gazı oluyor ve geri uyutamıyoruz ya da uyutabilsek de yine 20-30 dakika sonra aynı sorunlardan uyanıyor.ağızlarına gelip hıçkırık da tutuyor çoğu zaman.alttan gazını çıkarmaya çalıştıklaında ıkınıyorlar ve ağızlarına geliyor,bir tanesinin ağızından ve burnundan yediği her şey ıkınırken geliyor,hatta fışkırtıyor,teşekkür ederiz şimdiden

Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119589
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2011 Saat 10:44
Gazlarını iyi çıkaramıyorsanız; hıçkırık ve yellenmeleri artar, karınlarından "gurultular" gelir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.