Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bio gaia gaz damlası

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İlaçlar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=30271
Tarih: 14 Kas 2025 Saat 17:25

Konu: bio gaia gaz damlası
Mesajı Yazan: ismail61
Konu: bio gaia gaz damlası
Mesaj Tarihi: 07 May 2011 Saat 13:10
merhabalar kadir bey

doktorumuz bio gaia isimli gaz damlası önerdi. bu damlanın daha 2 aylık olan bir bebeğe zararı olur mu ? ayrıca çocuğun kalça çıkığı ultrasona girmeden belli olur mu? teşekkür ediyorum

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 07 May 2011 Saat 13:33
Ben gaz için ilaç kullanmam.. Gazını çıkartın, yeterli olur.  Kalça çıkığına gelince, US keşfedilmeden evvel kalça çıkığı tesbit edilemiyormu idi??? Ben sadece muayene sonucu şüphelendiklerimi US 'a gönderirim.. Erkeklerde olmuyor..

Mesajı Yazan: ismail61
Mesaj Tarihi: 07 May 2011 Saat 14:17
çocuklarımız ikiz kız çocukları,gazını çıkartıyoruz uyutuyoruz ,  20 - 30 dakika sonra ağlamayla ya da ağzından lıkır lıkır sesler geliyor ve öksürerek uyanıyorlar,kucağımıza aldığımızda ya ağzından gaz çıkarıyor ya da kıvranıyor alttan gazı oluyor ve geri uyutamıyoruz ya da uyutabilsek de yine 20-30 dakika sonra aynı sorunlardan uyanıyor.ağızlarına gelip hıçkırık da tutuyor çoğu zaman.alttan gazını çıkarmaya çalıştıklaında ıkınıyorlar ve ağızlarına geliyor,bir tanesinin ağızından ve burnundan yediği her şey ıkınırken geliyor,hatta fışkırtıyor,teşekkür ederiz şimdiden

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 May 2011 Saat 10:44
Gazlarını iyi çıkaramıyorsanız; hıçkırık ve yellenmeleri artar, karınlarından "gurultular" gelir...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat