Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - biberon
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumbiberon

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 133
Mesajın Direkt Linki Konu: biberon
    Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 18:36
erkin bey tekrar merhaba.ch..... marka biberon almıştım cam 250 cc lik.ancak kırıldı.emzigi de silikondu.şimdi yeni bir biberon almam gerekiyor.siz neyi önerirsiniz.polikarbonat mı yoksa cammı.kaç cc lik alayım.birde suluk almak istiyorum suluk nasıl olmalı.?
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 19:20
Merhabalar,

Düşürerek mi kırdınız biberonu? Zira kırılması zor biberonlardır bahsettiğiniz biberonlar. Bebeğinizin dişleri çıktıysa kauçuk biberon emziğine geçin lütfen. Kendi kendine biberonu tutabiliyorsa bizim "kolay kavrama" dediğimiz biberonu kullanabilirsiniz. Bu tür biberonlar sadece polikarbonattan üretilirler. Ancak normal biberonda da polikarbonat kullanabilirsiniz. Geniş ağızlı olanl biberonları tercih edin.  Sadece sterilize ederken dikkat edin. Zira fazla ısı polikarbonat biberonu deforme edebilir.
Suluklar için belirlenmiş bir standart yok. Ancak yine de bebeğinizin iki eliyle  tutabilmesi için yanlarında sapları olmasına dikkat edin. Plastikten üretilen suluklarda plastiğin kalitesinin iyi olması açısından bilindik markaları tercih edin.

Saygılarımla,

Düzenleyen erkinu - 13 Ara 2007 Saat 16:33
Yukarı Dön
şeyme Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 133
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Ara 2007 Saat 22:10
valla dşürdüm yanlışlıkla kırıldı.su anda 5 aylık bebegim.o zaman o bahsettiginiz biberondan alayım.bu biberonun temizligini nasıl yapmalıyım.camı 5 dak. kaynatıyordum.sabırla cevapladıgınız için minnettarım.iyiki varsınız
Yukarı Dön
erkinu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 371
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Ara 2007 Saat 16:40
Merhaba,

Kolay kavrama biberonlarsa kıvrım biraz fazladır. dolayısıyla esnek biberon fırçası kullanmanız gerekir biberonun her köşesine ulaşabilmeniz için. Polikarbonat biberonu su tam anlamıyla kaynama başladıktan sonra 3-5 dakika arasında kaynatarak sterilize edebilirsiniz. Sterilizasyon sırasında biberonun tamamen suya battığından emin olunuz,sağlıklı bir sterilizasyon için.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Düzenleyen erkinu - 14 Ara 2007 Saat 00:51
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.