Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

biberon

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: F. Erkin Ültanır (Bebeğinize ürün satın alırken...)
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=3248
Tarih: 28 Ağu 2025 Saat 22:03

Konu: biberon
Mesajı Yazan: şeyme
Konu: biberon
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 18:36
erkin bey tekrar merhaba.ch..... marka biberon almıştım cam 250 cc lik.ancak kırıldı.emzigi de silikondu.şimdi yeni bir biberon almam gerekiyor.siz neyi önerirsiniz.polikarbonat mı yoksa cammı.kaç cc lik alayım.birde suluk almak istiyorum suluk nasıl olmalı.?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 19:20
Merhabalar,

Düşürerek mi kırdınız biberonu? Zira kırılması zor biberonlardır bahsettiğiniz biberonlar. Bebeğinizin dişleri çıktıysa kauçuk biberon emziğine geçin lütfen. Kendi kendine biberonu tutabiliyorsa bizim "kolay kavrama" dediğimiz biberonu kullanabilirsiniz. Bu tür biberonlar sadece polikarbonattan üretilirler. Ancak normal biberonda da polikarbonat kullanabilirsiniz. Geniş ağızlı olanl biberonları tercih edin.  Sadece sterilize ederken dikkat edin. Zira fazla ısı polikarbonat biberonu deforme edebilir.
Suluklar için belirlenmiş bir standart yok. Ancak yine de bebeğinizin iki eliyle  tutabilmesi için yanlarında sapları olmasına dikkat edin. Plastikten üretilen suluklarda plastiğin kalitesinin iyi olması açısından bilindik markaları tercih edin.

Saygılarımla,

Mesajı Yazan: şeyme
Mesaj Tarihi: 12 Ara 2007 Saat 22:10
valla dşürdüm yanlışlıkla kırıldı.su anda 5 aylık bebegim.o zaman o bahsettiginiz biberondan alayım.bu biberonun temizligini nasıl yapmalıyım.camı 5 dak. kaynatıyordum.sabırla cevapladıgınız için minnettarım.iyiki varsınız

Mesajı Yazan: erkinu
Mesaj Tarihi: 13 Ara 2007 Saat 16:40
Merhaba,

Kolay kavrama biberonlarsa kıvrım biraz fazladır. dolayısıyla esnek biberon fırçası kullanmanız gerekir biberonun her köşesine ulaşabilmeniz için. Polikarbonat biberonu su tam anlamıyla kaynama başladıktan sonra 3-5 dakika arasında kaynatarak sterilize edebilirsiniz. Sterilizasyon sırasında biberonun tamamen suya battığından emin olunuz,sağlıklı bir sterilizasyon için.

Saygılarımla,

Erkin ÜLTANIR

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat