Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 08 May 2009 Saat 21:47 |
hoşgeldin aramıza tanışma sayfasında topik açıp tanıtabilirsin kendini...
annelik nasıl bir duygu,hamilelik nasıl bir mucize,o küçücük o minicik kalbi içinde bir yerde attığını bilmek nasıl bir mucize,bu insanoğlunun varolduğundan beri çözülmüş,dillendirilebilmiş,anlatılabilmiş duygu olmadı,olamıyacakta sanırım...
herkesin kendine göre ayrı tarifi,herkesin kendine göre ayrı anlatımı var nasıl anlatsamki o muhteşem duyguyu sana...
sitemizin adındanda belli bu canım...
ben ANNE OLUNCA ANLADIM!!! sende ANNE OLUNCA ANLARSIN...
Düzenleyen hilal - 08 May 2009 Saat 21:51
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
ulkerarici
Üye
Puanlar: 2
|
Gönderim Zamanı: 08 May 2009 Saat 21:52 |
hoşbulduk teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için kime sorsam böyle söylüyor bana belkide biraz cesarete ihtiyacım var bana tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz?
|
 |
hilal
Kıdemli Moderatör
Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi
Puanlar: 21029
|
Gönderim Zamanı: 08 May 2009 Saat 21:54 |
hamilelik ve doğum tecrübelerimizi,forumumuzda bu başlıklar altında bulabilirsin
orda bir çok annenin yaşadığı duygular ve tecrübeler var
|
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
 |
ilal
Altın Üye
Puanlar: 3036
|
Gönderim Zamanı: 08 May 2009 Saat 22:00 |
ALEV ALEV alevlenmiş bu topick
|
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
 |
anneolmakistiyorum
Üye
Puanlar: 10
|
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2009 Saat 16:32 |
yeni katıldım aranıza ben de anne olmak istiyorum bir düşüğüm oldu şu anda stajımı yapıyorum ve aralık ayında sınavım var bebeğimi strese sokmak istemediğim için erteliyoruz aslında bazen okadar çok istiyorum ki eşim hepsini birlikte yapabilecekmisin diye soruyor çünkü ilk hamileleiğimde çok stres yaptım stajım ne olacak yapabilecekmiyim diye çok korktum niye okadar korktuysam hala kızıyorum kendime bazen çok istiyorum olsun diye nasılsa az kaldı sınava diye ama yine korkuyorum bişey olursa stresten kaynaklı diye. annem kızıyor bu kadar birşeyi fazla isteme diye zaten artık o kadar istiyormuyum diye sorgulamaya başladım.zorunluluklar beni çok yordu doğum anılarını okudum üye olmadan önce ve ben de yaşamak istiyorum diye ağladım çok şeker şeyler yazılmış Allah herkessin evladına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin .inşallah benim kuzumda hayırlı zamanda Allahın izniyle bizimle olur
|
 |
mehtappp
Kıdemli Üye
Puanlar: 945
|
Gönderim Zamanı: 05 Haz 2009 Saat 20:51 |
|
|
 |
TÜBAY
Elmas Üye
Puanlar: 4018
|
Gönderim Zamanı: 06 Haz 2009 Saat 10:13 |
bu isteğin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. hiç olmayacak yada çok uzakmış gibi gelirdi. ama birde baktım hamileyim ve doğurmuşum. şuan 4 aylık kızım var. inanın zaman o kadar çabuk geçiyorki. mevlam tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize.
|
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM
|
 |
anneolmakistiyorum
Üye
Puanlar: 10
|
Gönderim Zamanı: 08 Haz 2009 Saat 09:52 |
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Allah bağışlasın bebeğinizi maşallah çok tatlı