Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

benim gibi olan yok mu?

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik Öncesi Dönem
Forum Tanımlaması: (Hamilelik Öncesi Dönem Hakkında)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=8529
Tarih: 27 Tem 2025 Saat 02:44

Konu: benim gibi olan yok mu?
Mesajı Yazan: esra2901
Konu: benim gibi olan yok mu?
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2008 Saat 12:12
hamilelik öncesi dönemde kimse olmuyo şu anda benm gibi hamişşş olmayı çooooooooookkkkkk isteyen yok mu kendimi yalnızz hissediyorum valla

-------------
http://lilypie.com">

Cevaplar:
Mesajı Yazan: kısmet
Mesaj Tarihi: 11 Haz 2008 Saat 12:15
hayır cnm oncelıle meraba bende yenıyım daha bebegım 5haftalıkBig%20smileyanlsı degıslın:d kısmet ben

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2008 Saat 12:21
teşekkür ederim kısmet memnun oldum bende esra tebrikler sen ne güsell hamişsin maşallah hayırlısıyla sorunsuz atlatırsın inşallah kucağına alırsın kuzunuClown

-------------

Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 13:13
kısslar bu sitedeki herkes hamile mi yaaa bana dua edinn noluurrr bi ben varıım hamişş olmayanCry

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 13:50
Orjinalini yazan: esra2901 esra2901 Yazdı:

kısslar bu sitedeki herkes hamile mi yaaa bana dua edinn noluurrr bi ben varıım hamişş olmayanCry
canim benim bir topikde okuduguma göre yeni birakmissin korunmayi bukadar acele etme yumurtaliklar tembellesmistir korunurken stres yaparsan dahada zorlasir isin

Mesajı Yazan: gülşen
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 13:54

Canım Esracım Merhaba
          Hiç acele etme, sakın rahat ol. böyle sitres yaparsan hamile kalman gecikir inan bana. Şunu sakın unutma birtanem mutlaka hamile kalacakcın bunu beynine kazı. eminem gönlünce sağlıklı bir bebeğin olacak, öncelikle sakın rahat ol kafana takma, belki bir iki ay olmayabilir ama mutlaka Allah ın izniyle olacak, senin için dua edicem haydi hayırlısı, hayırlı haberlerini bekliyoruz canıııııımmmmmmm   sevgiyle kal

-------------
http://www.dumex.com.sg">

Mesajı Yazan: nell-km
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 16:03

MERHABA BENDE SENIN GIBI HAMIS OLMAK ISTEYEN BIRIYIM RABBIM BIZEDE TATTIRIR INS ANNELIK DUYGUSUNU

-------------
http://vsdi.net/count">

Mesajı Yazan: mine
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 16:10
canım hamile kalmanın belirli günleri var biliyorsundur zaten buraya bir bak istersen
http://gebelik.org/dosyalar/fertilitecalc.html - http://gebelik.org/dosyalar/fertilitecalc.html

-------------
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit

Mesajı Yazan: şeniz
Mesaj Tarihi: 12 Haz 2008 Saat 20:13

hamilelik öncesi dönemde kimse olmuyo şu anda benm gibi hamişşş olmayı çooooooooookkkkkk isteyen yok mu kendimi yalnızz hissediyorum valla
merhaba ne kadar zamandır korunmuyorsun ve hangi yöntemle korunuyordun canım?benim 1 yaşında oğlum var şu anda.ben hap kullandım 2 sene.hapı bıraktım yaklaşık 3 haftada hamile kaldım.Allah sana da nasip etsin inşallahSmileSmileSmile

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2008 Saat 15:40
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

canım hamile kalmanın belirli günleri var biliyorsundur zaten buraya bir bak istersen
http://gebelik.org/dosyalar/fertilitecalc.html - http://gebelik.org/dosyalar/fertilitecalc.html

teşekkür ederim biliyorumm canımm bi önceki ayda hesapladım fln ama olmadı napalım iice kafama taktım stres oldum bakalım bu ay ne olcak günler geçmek bilmiyo

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2008 Saat 15:43
Orjinalini yazan: şeniz şeniz Yazdı:

merhaba ne kadar zamandır korunmuyorsun ve hangi yöntemle korunuyordun canım?benim 1 yaşında oğlum var şu anda.ben hap kullandım 2 sene.hapı bıraktım yaklaşık 3 haftada hamile kaldım.Allah sana da nasip etsin inşallahSmileSmileSmile

saol canm 2buçuk yıllık evliyim önce hapla korunuyodum 7 aydır hapı bıraktm eşim korunuyodu
geçen ayda tamamen bıraktım korunmayı bırakınca ve planlı olunca hemen olcakmış gibi geliyo ama olmadıCry

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Haz 2008 Saat 15:46
Orjinalini yazan: nell-km nell-km Yazdı:

MERHABA BENDE SENIN GIBI HAMIS OLMAK ISTEYEN BIRIYIM RABBIM BIZEDE TATTIRIR INS ANNELIK DUYGUSUNU

çook şükür benm gibi olan biri geldi canıım iiki geldinn amin inşallah bu ay hamiş oluruz canım kendini anlatsana biras nerde oturuyosun

-------------

Mesajı Yazan: yeşim
Mesaj Tarihi: 14 Haz 2008 Saat 09:37

Orjinalini yazan: şeniz şeniz Yazdı:

saol canm 2buçuk yıllık evliyim önce hapla korunuyodum 7 aydır hapı bıraktm eşim korunuyodu
geçen ayda tamamen bıraktım korunmayı bırakınca ve planlı olunca hemen olcakmış gibi geliyo ama olmadıCry
bende korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra hamile kaldım.stres yapma herşey güzel olacak...

-------------
İkizlerim Azra ve Arda

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 15 Haz 2008 Saat 20:39
biz daha on aylık evliyiz...takvim yöntemi ile korunuyordum..hiç problemimiz olmadı...bir gün içimden allaha dua ettim "kız bebeğim olsun" diye:)tamda mevsim değişimiydi...erken yumurtalamışım..süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim...şu anda 15 haftalık..dilerim sende en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenirsin....eğer hamile kalmayı planlıyorsan sıkı bir kontrolden geç,diş tedavilerini yaptırman gerekiryorsa tamamla ve folik asite başla....hamileliğin özellikle ilk üç ayında ilaç kullanamayacağın için varsa seninde bilmediğin sağlık problemlerin önlemini al derim ben...

Mesaj Tarihi: 16 Haz 2008 Saat 13:02
Orjinalini yazan: la_recatta la_recatta Yazdı:

biz daha on aylık evliyiz...takvim yöntemi ile korunuyordum..hiç problemimiz olmadı...bir gün içimden allaha dua ettim "kız bebeğim olsun" diye:)tamda mevsim değişimiydi...erken yumurtalamışım..süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim...şu anda 15 haftalık..dilerim sende en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenirsin....eğer hamile kalmayı planlıyorsan sıkı bir kontrolden geç,diş tedavilerini yaptırman gerekiryorsa tamamla ve folik asite başla....hamileliğin özellikle ilk üç ayında ilaç kullanamayacağın için varsa seninde bilmediğin sağlık problemlerin önlemini al derim ben...

canıım saol sennde bebişini allah bağışlasın folik asit içiyorum 3aydır bi sorunum yok kontrol faln oldum şimdi bebişi beklemek kaldı

-------------

Mesajı Yazan: ulkerarici
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 21:33
merhaba ben yeni üye oldum bu siteye sizlere sormak istediğim birşey var bende anne olmayı çok istiyorum ama birasz korkuyorum hamile olmak nasıl bir duygu onun içinizde olduğunu bilmek ?cevap yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 21:47
hoşgeldin aramızaKizBebektanışma sayfasında topik açıp tanıtabilirsin kendini...
annelik nasıl bir duygu,hamilelik nasıl bir mucize,o küçücük o minicik kalbi içinde bir yerde attığını bilmek nasıl bir mucize,bu insanoğlunun varolduğundan beri çözülmüş,dillendirilebilmiş,anlatılabilmiş duygu olmadı,olamıyacakta sanırım...
herkesin kendine göre ayrı tarifi,herkesin kendine göre ayrı anlatımı var nasıl anlatsamki o muhteşem duyguyu sana...

sitemizin adındanda belli bu canım...

ben ANNE OLUNCA ANLADIM!!! sende ANNE OLUNCA ANLARSIN...

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: ulkerarici
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 21:52
hoşbulduk teşekkür ederim sorumu cevapladığınız için kime sorsam böyle söylüyor bana belkide biraz cesarete ihtiyacım var bana tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz?

Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 21:54

hamilelik ve doğum tecrübelerimizi,forumumuzda bu başlıklar altında bulabilirsinSmile

orda bir çok annenin yaşadığı duygular ve tecrübeler varSmile

-------------
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...

Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 08 May 2009 Saat 22:00
ALEV ALEV alevlenmiş bu topickErmm

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: anneolmakistiyorum
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2009 Saat 16:32
yeni katıldım aranıza ben de anne olmak istiyorum bir düşüğüm oldu şu anda stajımı yapıyorum ve aralık ayında sınavım var bebeğimi strese sokmak istemediğim için erteliyoruz aslında bazen okadar çok istiyorum ki eşim hepsini birlikte yapabilecekmisin diye soruyor çünkü ilk hamileleiğimde çok stres yaptım stajım ne olacak yapabilecekmiyim diye çok korktum  niye okadar korktuysam hala kızıyorum kendime  bazen çok istiyorum olsun diye nasılsa az kaldı sınava diye ama yine korkuyorum bişey olursa stresten kaynaklı diye. annem kızıyor bu kadar birşeyi fazla isteme diye zaten artık o kadar istiyormuyum diye sorgulamaya başladım.zorunluluklar beni çok yordu doğum anılarını okudum üye olmadan önce ve ben de yaşamak istiyorum diye ağladım çok şeker şeyler yazılmış Allah herkessin evladına sağlıklı uzun bir ömür nasip etsin .inşallah benim kuzumda hayırlı zamanda Allahın izniyle bizimle olur

Mesajı Yazan: mehtappp
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2009 Saat 20:51

jayır canım bende hamiş degilim maalefesCry

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2009 Saat 10:13
bu isteğin ne demek olduğunu çok iyi bilirim. hiç olmayacak yada çok uzakmış gibi gelirdi. ama birde baktım hamileyim ve doğurmuşum. şuan 4 aylık kızım var. inanın zaman o kadar çabuk geçiyorki. mevlam tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepinize.

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesaj Tarihi: 08 Haz 2009 Saat 09:52
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Allah bağışlasın bebeğinizi maşallah çok tatlı
inşallah dediğiniz gibi olur su gibi akıp gider zaman da bende kuzuma kavuşurum

Mesajı Yazan: Şehnaz
Mesaj Tarihi: 10 Haz 2009 Saat 09:49
Merhaba Annem olmak isteyen arkadaşım. İlkönce Sitemize hoşgeldin.
Anne olmakten önce kariyerim diyenlerden olmadığını anlıyorum. Çünkü zamanında stajım var deyip sitres olmuşsun. Şimdide Anne olmak istiyorsun. Stajın ne kadar sürecek uzun süreliyse tekrar bu anne olmak fikrini düşün çünkü anne olmak ertelemeye gelmiyecek inanılmaz bir duygu. Kısa vadeli bir staj dönemiyse bence stajını bitir. sonra anneliği düşün derim.
Sen şu konuda şanslısın hamile kalabiliyorsun yani tedavi gerektirmeden. Bak bu topiği açan Esra arkadaşımız neler yaptı neler sarfetti anne olmak için ve nihayet şu anda hamileWink bin şükür. İnşallah Anne olmayı isteyen herkese nasip etsir rabbim.  
SAnada kolaylar gelsinClown

-------------
Yaşama Sebebim Canım Oğlum Seni Çok Seviyorum

Mesaj Tarihi: 10 Haz 2009 Saat 14:34
Allah gönlünüze göre veriri inşallah,bizim bir müşterimiz vardı,karı koca bi problemleri yok ama olmuyordu bebekleri,tedavi falan bayağı bi uğraştılar,şimdi kadın hamilemiymiş 4 buçuk aylık,tedaviyi falan bırakmışlardı Allahın hikmeti vakti vardır sabırlı olun hayırlısını isteyin..Clown

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 09:33
Orjinalini yazan: NazNiran NazNiran Yazdı:

Merhaba Annem olmak isteyen arkadaşım. İlkönce Sitemize hoşgeldin.
Anne olmakten önce kariyerim diyenlerden olmadığını anlıyorum. Çünkü zamanında stajım var deyip sitres olmuşsun. Şimdide Anne olmak istiyorsun. Stajın ne kadar sürecek uzun süreliyse tekrar bu anne olmak fikrini düşün çünkü anne olmak ertelemeye gelmiyecek inanılmaz bir duygu. Kısa vadeli bir staj dönemiyse bence stajını bitir. sonra anneliği düşün derim.
Sen şu konuda şanslısın hamile kalabiliyorsun yani tedavi gerektirmeden. Bak bu topiği açan Esra arkadaşımız neler yaptı neler sarfetti anne olmak için ve nihayet şu anda hamileWink bin şükür. İnşallah Anne olmayı isteyen herkese nasip etsir rabbim.  
SAnada kolaylar gelsinClown

çok teşekkür ederim

4 ayım kaldı bitmesine stajımın. Sınavım var aralık ayında. Ben bu yazıyı yazmadan önce özel sağılk sigortası başlatmamıştım, arıyordum ama dün karar verdik. 1 sene beklememiz gereken bir sigorta . Normal şartlarda aralık ayındaki sınavı anlattıktan sonra düşünüyordum ona bir altı ay daha eklendi
haklısınız çocuğumun olduğunu bilmek mükemmel bir duygu ama ben yumurtalık kistleri olan biriyim ve en az 5.5 cm çapında oluyor kistlerim umarım bu açıdan bir sorun çıkmaz çünkü doktorum sevgili atilla erler herzaman bir çocuğu sağlama alalım der. İnşallah Tanrım isteyen herkese nasip eder anneliği hayırlı zamanda sağlıklı bebeklerle

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 09:35
esra hanım için çooookk sevindim Smile Allah onu ve meleğini korusunStar

Mesaj Tarihi: 11 Haz 2009 Saat 09:47
Orjinalini yazan: emine emine Yazdı:

Allah gönlünüze göre veriri inşallah,bizim bir müşterimiz vardı,karı koca bi problemleri yok ama olmuyordu bebekleri,tedavi falan bayağı bi uğraştılar,şimdi kadın hamilemiymiş 4 buçuk aylık,tedaviyi falan bırakmışlardı Allahın hikmeti vakti vardır sabırlı olun hayırlısını isteyin..Clown

aminn çok teşekkür ederim hayırlısı deyip bekliyoruz zaten ama bilirsiniz öyle bir çoşku ki anne olmak istediği bazen damarlarımdan bile taşıyor yolda anneler görüyorum çocuğu yol tarafından yürüten sanki annelik mazim varmış gibi öyle kızıyorum ki onlara ama tabi küçük bir kız çocuğu iken bile sordukları soru geliyor aklıma ne olacaksın büyüyünce cevabım : gelin olacağım -anne olacağım gelin olalı 5 sene oluyor inşallah hayırlı bir zamanda anne olacağım Allah nasip ederse

bu arada bloğunuz çok güzel bayıldım bebek sandaletlerine herşeye; çok beğendim. Ellerinize emeğinize sağlık

Mesaj Tarihi: 12 Haz 2009 Saat 16:34
Çok teşekkür ederim beğenmeniz beni mutlu etti,inşallah güzel haberlerini alırız burdan,hayırlısını dile dua et,bende dua edeceğim,zaten ben hep dua ederken;anne olamayanlara anneliği,evlenemyenlere hayırlı evliliği nasip et Allahım diye..Nuke

Mesajı Yazan: goncish
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 22:31
ya bende 1,5 yıllık evliyim çocuk istiorum arkadaşlarım dio sen çok kçksün ama ne varki bebeğimde benle büyüse bende bebiş istiorum yaaa zaten vajinimus sorunum vardı onu çözeli 5 gün ldu hayırlısıyla bebekte yolda inş.Star

-------------
yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil, yalnızlığım yanımda sen olmadığındandır.

Mesajı Yazan: Kevser
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 22:49
Evet canım çok küçüksün ama bir bebeğin olmasını istiyorsan buna ancak sen karar verebilirsin. Aslında küçük evlenince üzerine büyük bir yük biniyor ama yıllar sonra bir bakmışsın, senin dediğin gibi çocuğunla birlikte büyümüşsün.benim ablam da erken evlenmişti. şu an kendi 33 yaşında, kızı 16 yaşında LOL özenmiyor da değilim aslında LOL LOL İnşallah hayırlısıyla hamile kalır ve bebişini kucağına alırsın canım.
Neden tanışma topiğinde kendini tanıtmıyorsun? Embarrassed

Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 24 Ağu 2009 Saat 23:07

canım daha kucuksun... herkesin dediği lafları demekten nefret ediyorum ama gercek bu...Smile

hakkında hayırlısı olsun, umarım gonlunce olur hersey

-------------
Sofra'ya buyurun...!

http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/

Mesaj Tarihi: 25 Ağu 2009 Saat 14:37
Orjinalini yazan: ŞEVVALNAZ ŞEVVALNAZ Yazdı:

Evet canım çok küçüksün ama bir bebeğin olmasını istiyorsan buna ancak sen karar verebilirsin. Aslında küçük evlenince üzerine büyük bir yük biniyor ama yıllar sonra bir bakmışsın, senin dediğin gibi çocuğunla birlikte büyümüşsün.benim ablam da erken evlenmişti. şu an kendi 33 yaşında, kızı 16 yaşında LOL özenmiyor da değilim aslında LOL LOL İnşallah hayırlısıyla hamile kalır ve bebişini kucağına alırsın canım.
Neden tanışma topiğinde kendini tanıtmıyorsun? Embarrassed

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim inş. dediğin gibi olur...

-------------
yalnızlığım yanımda kimse olmadığından değil, yalnızlığım yanımda sen olmadığındandır.

Mesaj Tarihi: 30 Ağu 2009 Saat 18:49
canım bak bu topiği ben açmışım şimdi 10 günlük bebişim var çok şükür banada herkes daha küçüksün diyodu ama kimsenn dediğine bakma sen istiyosan bu senn hayatın ama hayırlısını iste en kısa zamanda sende hamiş olursun inşallah

Mesaj Tarihi: 31 Ağu 2009 Saat 16:29
inş. ablacım dediğiniz gibi olur allah bebeğini sana bağışlasın..

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Eki 2009 Saat 20:24
ya ben bi derdimi söyleyeceğim rahim bölgemde büyüme var yanı sıra başdönmesi ve bulantıda var ama adette oluyorum klasik evde yapılan testlerden denedim ancak negatif çıkıyor cevaplarınızı bekliyorum..

-------------

Mesaj Tarihi: 29 Eki 2009 Saat 20:43
rahim bölgesinde büyüme olması ne demek pek anlayamadım canım? Confused
Bunu sen mi hissediyorsun, yoksa doktor falan mı dedi bu "büyüme" lafını...

Mesaj Tarihi: 30 Eki 2009 Saat 13:29
ya ben hissediyorum ufak adet sancısı acı oluyor ara sıra gibi ama daha yeni bitti adetm dediğim gibi şüphelendim test yaptım ama çıkmadı pazartesi doktora gideceğim de ufak müjde haberleri almak istiyorum daha önce hiç yaşamadığımdan sizlere sormak istedim..Embarrassed

-------------

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2009 Saat 12:31
Goncacım pazartesi doktora gittin mi?sonuçlardan bizi de haberdar et, merak ettim Smile

Mesaj Tarihi: 06 Kas 2009 Saat 13:26
malesef gidemedim sürekli bi nedenlerle iptal oluyor ama güsel bi haber alırsam eşimden sonra ilk öğrenen buradaki arkadaşlar olacak;)

-------------

Mesajı Yazan: merve_adem
Mesaj Tarihi: 16 Mar 2010 Saat 23:49
Arkadaşlar merhaba!Ben de 9aylık ve bir müddet sonra anne olmak isteyenlerdenim. Duygularınızı ögrenmek için kayıt oldum buraya. Dilerim hepimizin gönlüne göre olur..

-------------
Sevgiden doğar herşey ne de olsa...

Mesajı Yazan: y@semin
Mesaj Tarihi: 23 Mar 2010 Saat 14:37
merhaba..
ben de yaklaşık 4 yıllık evliyim. 2,5 senedir bebiş istiyoruz ama olmuyoCry
hiçbir sorun olmadığını söylüyo dr.bi kez aşılama da denedik ama tutmadı..
inş bu site uğurlu gelir bana da ben de anne olmayı tadabilirimUnhappy

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 24 Tem 2010 Saat 12:10
bende bende istıyorumm

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: defnem35
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2011 Saat 00:39
merhaba, ben de bebek isteyenlerdenim. ben de 14 aylık evliyim ancak ne yazıkki endometrizius (çikolata kisti) ameliyatı oldum. zaten bebek düşünüyorduk, ameliyat sonrası doktorum da önerdi zaten .10 aydır deniyoruz. kontrolümde doktorum 2 ay daha süre verdi, sonrasında rahim filmi çekilecek ve cocuk için tedaviye başlayacağım. benim gibi olan varmı forumda?

Mesajı Yazan: peperutka
Mesaj Tarihi: 12 Tem 2011 Saat 13:51
gecmıs olsun

-------------
http://lilypie.com" rel="nofollow">

Şapkadan tavşan çıkarmayı marifet sanıyorlar. Ben kalbimden '' ÖKÜZ '' çıkardım hey yavrum hey :))
<

Mesajı Yazan: defnem35
Mesaj Tarihi: 15 Tem 2011 Saat 16:15
çok teşekkür ediyorum

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat