Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik Öncesi Dönem
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - benim gibi olan yok mu?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubenim gibi olan yok mu?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
şeniz Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 586
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Haz 2008 Saat 20:13
Orjinalini yazan: esra2901 esra2901 Yazdı:

hamilelik öncesi dönemde kimse olmuyo şu anda benm gibi hamişşş olmayı çooooooooookkkkkk isteyen yok mu kendimi yalnızz hissediyorum valla
merhaba ne kadar zamandır korunmuyorsun ve hangi yöntemle korunuyordun canım?benim 1 yaşında oğlum var şu anda.ben hap kullandım 2 sene.hapı bıraktım yaklaşık 3 haftada hamile kaldım.Allah sana da nasip etsin inşallahSmileSmileSmile
Yukarı Dön
esra2901 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 338
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 15:40
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

canım hamile kalmanın belirli günleri var biliyorsundur zaten buraya bir bak istersen

teşekkür ederim biliyorumm canımm bi önceki ayda hesapladım fln ama olmadı napalım iice kafama taktım stres oldum bakalım bu ay ne olcak günler geçmek bilmiyo
Yukarı Dön
esra2901 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 15:43
Orjinalini yazan: şeniz şeniz Yazdı:

hamilelik öncesi dönemde kimse olmuyo şu anda benm gibi hamişşş olmayı çooooooooookkkkkk isteyen yok mu kendimi yalnızz hissediyorum valla
merhaba ne kadar zamandır korunmuyorsun ve hangi yöntemle korunuyordun canım?benim 1 yaşında oğlum var şu anda.ben hap kullandım 2 sene.hapı bıraktım yaklaşık 3 haftada hamile kaldım.Allah sana da nasip etsin inşallahSmileSmileSmile

saol canm 2buçuk yıllık evliyim önce hapla korunuyodum 7 aydır hapı bıraktm eşim korunuyodu
geçen ayda tamamen bıraktım korunmayı bırakınca ve planlı olunca hemen olcakmış gibi geliyo ama olmadıCry
Yukarı Dön
esra2901 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Haz 2008 Saat 15:46
Orjinalini yazan: nell-km nell-km Yazdı:

kısslar bu sitedeki herkes hamile mi yaaa bana dua edinn noluurrr bi ben varıım hamişş olmayanCry
                              MERHABA BENDE SENIN GIBI HAMIS OLMAK ISTEYEN BIRIYIM RABBIM BIZEDE TATTIRIR INS ANNELIK DUYGUSUNU

çook şükür benm gibi olan biri geldi canıım iiki geldinn amin inşallah bu ay hamiş oluruz canım kendini anlatsana biras nerde oturuyosun
Yukarı Dön
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Haz 2008 Saat 09:37

Orjinalini yazan: şeniz şeniz Yazdı:

saol canm 2buçuk yıllık evliyim önce hapla korunuyodum 7 aydır hapı bıraktm eşim korunuyodu
geçen ayda tamamen bıraktım korunmayı bırakınca ve planlı olunca hemen olcakmış gibi geliyo ama olmadıCry
bende korunmayı bıraktıktan 3-4 ay sonra hamile kaldım.stres yapma herşey güzel olacak...

İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Haz 2008 Saat 20:39
biz daha on aylık evliyiz...takvim yöntemi ile korunuyordum..hiç problemimiz olmadı...bir gün içimden allaha dua ettim "kız bebeğim olsun" diye:)tamda mevsim değişimiydi...erken yumurtalamışım..süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim...şu anda 15 haftalık..dilerim sende en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenirsin....eğer hamile kalmayı planlıyorsan sıkı bir kontrolden geç,diş tedavilerini yaptırman gerekiryorsa tamamla ve folik asite başla....hamileliğin özellikle ilk üç ayında ilaç kullanamayacağın için varsa seninde bilmediğin sağlık problemlerin önlemini al derim ben...
Yukarı Dön
esra2901 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haz 2008 Saat 13:02
Orjinalini yazan: la_recatta la_recatta Yazdı:

biz daha on aylık evliyiz...takvim yöntemi ile korunuyordum..hiç problemimiz olmadı...bir gün içimden allaha dua ettim "kız bebeğim olsun" diye:)tamda mevsim değişimiydi...erken yumurtalamışım..süpriz bir şekilde hamile olduğumu öğrendim...şu anda 15 haftalık..dilerim sende en kısa zamanda hamile olduğunu öğrenirsin....eğer hamile kalmayı planlıyorsan sıkı bir kontrolden geç,diş tedavilerini yaptırman gerekiryorsa tamamla ve folik asite başla....hamileliğin özellikle ilk üç ayında ilaç kullanamayacağın için varsa seninde bilmediğin sağlık problemlerin önlemini al derim ben...

canıım saol sennde bebişini allah bağışlasın folik asit içiyorum 3aydır bi sorunum yok kontrol faln oldum şimdi bebişi beklemek kaldı
Yukarı Dön
ulkerarici Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 May 2009 Saat 21:33
merhaba ben yeni üye oldum bu siteye sizlere sormak istediğim birşey var bende anne olmayı çok istiyorum ama birasz korkuyorum hamile olmak nasıl bir duygu onun içinizde olduğunu bilmek ?cevap yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1234 6>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.