Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Forum / AOA Hakkında > "Anne Olunca Anladim" hakkında
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bende izliyorum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubende izliyorum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yıldız Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1
Mesajın Direkt Linki Konu: bende izliyorum
    Gönderim Zamanı: 05 Mar 2007 Saat 12:47
program başladığından beri hemen hergün izliyorum...keyifli ve yararlı buluyorum...benim de 3 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var..allahım onu korusun diye hep dua ediyorum..annelik böyle bişey kimse çocuğuna zarar gelsin istemiyo...özellikle kötü ve üzücü olayları duyunca insan kendini çok kötü hissediyor...
Yukarı Dön
Siddartha Açılır Kutu Gör
Yönetici
Yönetici
Simge
Söylesem tesiri yok...

Puanlar: 2546
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 07 Mar 2007 Saat 12:54
Orjinalini yazan: yıldız yıldız Yazdı:

program başladığından beri hemen hergün izliyorum...keyifli ve yararlı buluyorum...benim de 3 yaşında dünyalar tatlısı bir kızım var..allahım onu korusun diye hep dua ediyorum..annelik böyle bişey kimse çocuğuna zarar gelsin istemiyo...özellikle kötü ve üzücü olayları duyunca insan kendini çok kötü hissediyor...

Sitemize hoşgeldiniz...

Programı beğenmenize çok sevindik. Umarız sitede ve forum sayfalarında da güzel dakikalar geçirmenizi ve bilgi alışverişinde bulunmanıza aracılık eebiliriz...

Sevgiler.
Yukarı Dön
FİNCAN34 Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 855
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Eki 2007 Saat 21:28
evet cok faıdesı bool bır program artık gunduz kuşagı benım ıcın guzel gecıyor cunku oturdugum yerden bılınclenıyorum ve bakmayan arkadaşlarıma şiddetle tavsıye edıyorum boyle annelere ozel olması cok ıyı
Yukarı Dön
hande Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

"Minik Naz'ın Annesi Günün Anlayan Modu"

Puanlar: 3335
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eki 2007 Saat 01:25
başladığı gün tesadüf eseri zaplarken görmüştüm ve takıldım kaldım.o günden beri bir kere bile kaçırmadım.tv karşısında değilsem bile sesini sonuna kadar açıp dinliyorum :) lütfen hepp devam etsin..ClapHugNukebu arada sitede programların tekrarı varmı acaba?ben bulamadım da?yoksa konulmasını çok isterim.ocak ayında işe başlayacağım için akşamları kaçırdıklarımı izlemek isterim.
Yukarı Dön
şimal Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 352
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Eki 2007 Saat 13:14

İyi konuk seçebilmek bir beceri ama  konuklardan izleyiciler için gerekli ve faydalı bilgilileri alabilmek daha büyük  bir beceri.Dolayısıyla bu programda herşey süper Clap

Rüzgarın nasıl estiği fark etmez. Farkı yaratan yelkenlerinizi nasıl açtığınızdır.
Yukarı Dön
birsen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2007 Saat 23:15
bende bu hafta izleme fırsatı buldum ve gerçekten çok güzel faydalı bir program..belki izlemekte geç kaldım ama olsun bundan sonra hep izleyeceğim..bu program sayesinde de buradayım teşekkürler anneoluncaanladım ve hülya hanım
Yukarı Dön
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Puanlar: 71786
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2007 Saat 23:37
Orjinalini yazan: HANDENAZ HANDENAZ Yazdı:

başladığı gün tesadüf eseri zaplarken görmüştüm ve takıldım kaldım.o günden beri bir kere bile kaçırmadım.tv karşısında değilsem bile sesini sonuna kadar açıp dinliyorum :) lütfen hepp devam etsin..ClapHugNukebu arada sitede programların tekrarı varmı acaba?ben bulamadım da?yoksa konulmasını çok isterim.ocak ayında işe başlayacağım için akşamları kaçırdıklarımı izlemek isterim.
turkiye saati 5 de tekrari varmis canim

Yukarı Dön
sevda Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 181
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Eki 2007 Saat 23:44
bende bu gün maillerime baktığımda programın tekrar başladığını okudum ve tv yi açtım oturduğumuz yerde sıkılmadan keyifli bir şekilde bilgileniyor olmak çok keyifli teşekkürler sizlereThumbs%20UpClap
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.