Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Diğer Konular
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ben bu işi anlamadım( 2 Aylık TV izleme )
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuben bu işi anlamadım( 2 Aylık TV izleme )

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1384
Mesajın Direkt Linki Konu: ben bu işi anlamadım( 2 Aylık TV izleme )
    Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 16:37
arkadaşlar benim oğlum 2 aylık ama yerdeki oyun halısına koyuyorum kendi vakit geçirsin diye ama o televizyona dönüyor.saatlerce izliyo alıncada ağlıyo.sizce bişi anlıyormudur?ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 16:41

Bu ayda anlayacagini sanmiyorum. Tanisa tanisa sizi yani anne babasini az cok taniyordur tontisim. Ama belki ses ilgisini cekmistir, keskin renkler yani kirmizi, siyah ve bu gibi renkler cogunluktaysa tv de ondan da etkilenmis olabilir.Confused

Benim kizim 19 aylik ve felaket reklam hastasi. Uzun zamandir tv bozukta reklam filan seyretmiyor. Iyi de degil zaten
Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 16:44
haklısın bende anlamıyorsada yinede renkli bşilerleilgilensin diye çizgi film açıyorum izliyor.veya dediğiniz gibi sese bakıyor sadece.evet hakılısınız reklamlar sakıncalı ama napalım izliyorlar işte...Confused
Yukarı Dön
zehra Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

"Zeynep'in Annesi.. Nam-ı Diğer FASULYE"

Puanlar: 9036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 16:47
arkadaşlarr en az iki yaşına kadar çocukların televizyon izlemesi sakıncalı diyor uzamanlarr bu konu hakkında topicler var bulursam eklerim buraya .
televizyonu açmazsanız izlemezler . bence başka ilgileneceği şeyler bulmak lazım bebişlere  .tontişim özllelikle senin oğlun için henüz çok erken en azından gözlerine yazık .
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))
Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 17:14
haklısın bir çok kez kafasını çeviriyom ama ne yapıp edip çeviriyor.ben kpatıyorum zaten de yinede sorayım bir dedim sağol zehracım
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 17:30
Daha cok kucuk onun icin soyle bir oneri de bulunabilirim belki ise yarar. Tv acma,sen yaninda bulundugun yada bulunmadigin zamanlarda gormesin. Zaten daha cok kucuk onun icin cok erken yatiyordur. Boylelikle aksam sizin izlediginiz tv yi izlememis olur. agladigi zamanlarda da biraz ilgilen nasilsa unutacaktir. Hususi istiyorsa acmani o zaman bir kac gun unutturmaya ugrasabilirsin. Yeni nesil kolay kolay yemiyor numaralari LOL

Bilemiyorum ise yarar mi?
Yukarı Dön
Elmas Üye
Elmas Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 17:32

Illa ki renkli birseyler gormek istiyorsa, renkli, zararsiz oyuncaklar ver eline. Singirdayan birseyler de olabilir.

Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Ağu 2008 Saat 17:59
ah be elifçim 2 aylık bebeğe ne çıngıraklar aldım yok şimdiki zamane cocukkları yemin ediyorum hiç bakmıyor bile.Ne şaklabanlıklar yapıyorumLOLLOLLOLLOL
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.