Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ben bu işi anlamadım( 2 Aylık TV izleme )

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Diğer Konular
Forum Tanımlaması: Diğer Konular
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=9445
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 19:32

Konu: ben bu işi anlamadım( 2 Aylık TV izleme )
Mesajı Yazan: gülgün
Konu: ben bu işi anlamadım( 2 Aylık TV izleme )
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:37
arkadaşlar benim oğlum 2 aylık ama yerdeki oyun halısına koyuyorum kendi vakit geçirsin diye ama o televizyona dönüyor.saatlerce izliyo alıncada ağlıyo.sizce bişi anlıyormudur?ConfusedConfusedConfusedConfusedConfused

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:41

Bu ayda anlayacagini sanmiyorum. Tanisa tanisa sizi yani anne babasini az cok taniyordur tontisim. Ama belki ses ilgisini cekmistir, keskin renkler yani kirmizi, siyah ve bu gibi renkler cogunluktaysa tv de ondan da etkilenmis olabilir.Confused

Benim kizim 19 aylik ve felaket reklam hastasi. Uzun zamandir tv bozukta reklam filan seyretmiyor. Iyi de degil zaten

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:44
haklısın bende anlamıyorsada yinede renkli bşilerleilgilensin diye çizgi film açıyorum izliyor.veya dediğiniz gibi sese bakıyor sadece.evet hakılısınız reklamlar sakıncalı ama napalım izliyorlar işte...Confused

Mesajı Yazan: zehra
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 16:47
arkadaşlarr en az iki yaşına kadar çocukların televizyon izlemesi sakıncalı diyor uzamanlarr bu konu hakkında topicler var bulursam eklerim buraya .
televizyonu açmazsanız izlemezler . bence başka ilgileneceği şeyler bulmak lazım bebişlere  .tontişim özllelikle senin oğlun için henüz çok erken en azından gözlerine yazık .

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:14
haklısın bir çok kez kafasını çeviriyom ama ne yapıp edip çeviriyor.ben kpatıyorum zaten de yinede sorayım bir dedim sağol zehracım

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:30
Daha cok kucuk onun icin soyle bir oneri de bulunabilirim belki ise yarar. Tv acma,sen yaninda bulundugun yada bulunmadigin zamanlarda gormesin. Zaten daha cok kucuk onun icin cok erken yatiyordur. Boylelikle aksam sizin izlediginiz tv yi izlememis olur. agladigi zamanlarda da biraz ilgilen nasilsa unutacaktir. Hususi istiyorsa acmani o zaman bir kac gun unutturmaya ugrasabilirsin. Yeni nesil kolay kolay yemiyor numaralari LOL

Bilemiyorum ise yarar mi?

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:32

Illa ki renkli birseyler gormek istiyorsa, renkli, zararsiz oyuncaklar ver eline. Singirdayan birseyler de olabilir.

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 17:59
ah be elifçim 2 aylık bebeğe ne çıngıraklar aldım yok şimdiki zamane cocukkları yemin ediyorum hiç bakmıyor bile.Ne şaklabanlıklar yapıyorumLOLLOLLOLLOL

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 18:01
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6555&KW=televizyon&PID=162018#162018 - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=6555&KW=televizyon&PID=162018#162018

-------------
Sevgilim hapşurunca çok sev dedim.elhamdülillah dedi.yerhamükallah dedim.yehdina ve yehdikum dedi sonra oturup hatim indirdik.nerden nereye:))))))))

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 18:04

zararlarını anlatan topic bu canım .

o topiğe yazdığımda zeynep daha yeni yeni reklamları keşfetmişti ama şimdi artık onada bakmıyor yada şöyle söylim sevdiği sadece bir reklam var oda ben günüdüz  televizyonu açmadığımdan denk gelise ya bir yada iki kere izliyo  o kadarınada göz yumuyorum . bunun dışında tv açıkken ilgisini çekmemesi ve hiç dönüp bakmaması çok hoşuma gidiyor Big%20smile

-------------

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 18:09
Orjinalini yazan: tontişim tontişim Yazdı:

ah be elifçim 2 aylık bebeğe ne çıngıraklar aldım yok şimdiki zamane cocukkları yemin ediyorum hiç bakmıyor bile.Ne şaklabanlıklar yapıyorumLOLLOLLOLLOL

dogrudur inanirim. bi afacan da benim basimda var. legolari var icerde dokulmus vaziyette gidip gelip bi eline aliyor birakiyor uzun sureli oynamiyor. benimle oynamak istiyor herhalde. bir bebegi var arada bir bakar yuzune LOL

gidip rahat rahat oynayacagina, bu sicakta bana yapisip benimle oynamak istiyor.Confused ya kanepe tepelerinde ya baska yerlerde dolanip duruyor. akli eserse bir iki oynuyor legolarlaConfused

Mesajı Yazan: meral_87
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 18:20
televizyon onlar için çok dikkat çekici çeşitli ses ve renkli görüntüler varya oyüzden bakıyorlar ama çocuğun sosyalleşmesini engelliyor diye duydum kapatıcaz artık televizyonuBig%20smile 

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 18:22
LOLdoğrudur canım ya benimkide bana cok alıştı ya kucakta olacak yada tv ye bakacak.istediği oolmayınca bir bağırınca bütün herkes ayaktaSmile

Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 19:22
kendine zarar gelmesindense birak bagirsin. bir sorunu olmadiktan sonra susacak elbet. herkesi kendine hizmetli etti deseneLOLLOL

cok aglardi kizim bebekken, aglamasin diye gozunun icine bakardik, o kadar ki yorulmustuk aglamasindan. aglayacakda susmayacak diye aklimiz cikardi. tik gurultu etmemeye calisirdik, edenlere kizardim LOL

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 14 Ağu 2008 Saat 21:09
Bi süre sonra tv yede bakmıyolarLOL
Bizde reklamla yemek yerdik şimdi onada bakmıyo,bazen işim varken dikkati tv tarafında olsun diye açıyorum arada bi göz atıyo o kadarSmile
Tontişim belki yeni yeni hareketleri keşfediyodur dikkatini çekerSmileZuhal 1 aylıktı biz konuşurken gülüyodu hatta resimde çekiyoduk msn de gören şaşırıyoduLOL
Ama tv çok sakıncalı sosyalleşmesini engelliyo bebeklerin.benim akrabamın komşuda çok tv izletirmiş çocuk konuşmuyomuş şimdiConfusedzaten zeka geriliği varmış gittikleri dr tvyi yasaklamışConfused

Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 13:12

tv bozuk olmadigi zamanlar bizde oyleydik eminecim, reklamla yemek yerdik. aslinda yedigi zaman guzel yiyor ama niyeyse bu yaz sicaklarindan midir nedir, yemekten cok cabuk sıkılıyor yemek yemek istemiyor. ilk uc bes kasigi kendi istegi ve istahiyla yiyorsa geri kalani kedilerle, kuslarla, kopeklerle vs yiyoruz. ins yaza baglidir da duzelir.

elif hansa reklamdan baska birseye bakmaz tv olunca. sadece reklami seyreder sonra baska ise dalar.

iyi etmis o dr bence emine, artik tv yi de satarlar cocuga zarar verdi diyeWink

Mesajı Yazan: rüyabebek
Mesaj Tarihi: 15 Ağu 2008 Saat 13:25
arkadaşım benim kızım tv daha teni tanıştı 16 aylık bazan açık oldugu zamanda reklamlara bakıyodu ama ben gayretle kızım varken tv açmamaya dikkat ediyordum şimdide sadece reklam sever oda bazıları bebek reklamları bez reklamları gibi bence tv önüne koyuyorum alıncada aglıyor bi mazeret degil canım ne tv aç nede bebegini aglat tatlım onun ilgisini çekecek başka şeyler bulablirsin çok öptüm seniApprove

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat