|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
emir ebrar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emir ebrar
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: bebek aknesiGönderim Zamanı: 24 Mar 2017 Saat 14:17 |
|
Merhaba kadir bey 1 aylık bir kızım var cildinde sivilceler çıktı önce göz altı sonra tüm yüzünü sardı rutin 1 aylık muayeneye gittik bebek aknesi dedi herhangi bir ilaç falan vermedi anneden geçiyor dedi hormonlardan dedi sizce bunun geçme süresi nedir yada sürmem gereken birşey var mı
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2017 Saat 20:04 |
|
Keske bir kac resim gonderse idiniz.. Anneden gecen hormonlar ile, sivilce (yag bezesi) gibi dokuntuler yaninda; kiz cocuklarinda, vajen akintisi olabilir...Sakin bunlar icin bir sey yapmayin.. Gene anneden gecen hormonlar ile, her iki cinste de; memeler buyuyebilir.. SAKIN etraftaki cahillere kanip, bu sekilde buyumus olan memeleri; sikmayin, ovusturayin, masaj yapmayin... SAKIN; Etrafinizdaki buyukleri, BILHASSA dinlemeyin... Bunlarin suresi; anneden gecen hormon seviyesi ile alakalidir. Suresini o yuzden bilemeyiz, ama ne kadar surerlerse sursunler; HICBIR SEY YAPMAYIN!!!!!! |
|
![]() |
|
emir ebrar
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı emir ebrar
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24 Mar 2017 Saat 20:13 |
|
Hocam resim yollamak istedim de beceremedim açıkçası bilmiyorum nasıl yollanıyor bir kaç şampuan ismi ve nemlendirici ismi söyledi doktor ama pek kulak asmadım çünkü oğluma da doktoru atopik cilt demişti ve dünya paralar verip şampuanlar almıştım sonra bi baktım kendiliğinden geçti ama kızımada endişelenme sebebim artiyor olmasiydi ama içimi rahatlattiniz teşekkürler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|