Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bebek aknesi

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56408
Tarih: 12 Kas 2025 Saat 21:43

Konu: bebek aknesi
Mesajı Yazan: emir ebrar
Konu: bebek aknesi
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2017 Saat 14:17
Merhaba kadir bey 1 aylık bir kızım var cildinde sivilceler  çıktı önce göz altı sonra  tüm yüzünü sardı rutin 1 aylık muayeneye gittik bebek aknesi dedi herhangi  bir ilaç falan vermedi anneden geçiyor  dedi hormonlardan dedi sizce bunun geçme süresi nedir yada sürmem gereken birşey  var mı  

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2017 Saat 20:04
Keske bir kac resim gonderse idiniz..
Anneden gecen hormonlar ile, sivilce (yag bezesi) gibi dokuntuler yaninda; kiz cocuklarinda, vajen akintisi
olabilir...Sakin bunlar icin bir sey yapmayin..
Gene anneden gecen hormonlar ile, her iki cinste de; memeler buyuyebilir.. SAKIN etraftaki cahillere
kanip,  bu sekilde buyumus olan memeleri; sikmayin, ovusturayin, masaj yapmayin...
SAKIN; Etrafinizdaki buyukleri, BILHASSA dinlemeyin...

Bunlarin suresi; anneden gecen hormon seviyesi ile alakalidir. Suresini o yuzden bilemeyiz, ama ne kadar
surerlerse sursunler; HICBIR SEY YAPMAYIN!!!!!!

Mesajı Yazan: emir ebrar
Mesaj Tarihi: 24 Mar 2017 Saat 20:13
Hocam resim yollamak istedim de beceremedim  açıkçası bilmiyorum nasıl  yollanıyor  bir kaç şampuan ismi ve nemlendirici ismi söyledi doktor ama pek kulak asmadım  çünkü oğluma da doktoru atopik cilt demişti ve dünya paralar verip  şampuanlar almıştım sonra bi baktım kendiliğinden  geçti ama kızımada endişelenme sebebim artiyor olmasiydi ama içimi rahatlattiniz teşekkürler

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat