Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebeginiz uyku düzeni nasil??
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebeginiz uyku düzeni nasil??

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Konu: bebeginiz uyku düzeni nasil??
    Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 16:45
merhaba arkadaslar.. Clown
oglum bugün 6 aylik oldu ve hala biz bi uyku düzeni otturtamadikUnhappy önceleri gaz sorunumuz vardi simdi baya azaldi ama yinede gece 4 5 defa kalkiyoruz..Deadhalim kalmiyo.. gündüz uykusuda su saatde uyku vakti geldi diyemiyorum belli bi saatimiz yok diyebilirim ama sükür 3saat filan uyuyo..günlük evdeki seslerden rahatsiz oluyo diyo 2 haftadir gündüz radio hisirtisini dinlerken uyuyo herkez sarki dinlerLOL neyse kisacasi sizlerle paylasip sizlerde nasil oldugunu duymak istedim sizler kac saat arayla ve hangi vakitlerde uyutuyorsunuz bebislerinizi?? cevap yazarsaniz sevinirim..
Yukarı Dön
BEYZACIK Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 126
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 16:53
benim kızımda 7 yi bitirdi. bizde aynen gece bazen 6-7 kere bile kalkıyoruz. çok yoruluyorum.birde ben çalışıyorum.gündüz ise sabah 9-10 da kalkıyor. 12-1 uyuyor. bide akşam üzeri 5-6 gibi uyoyor. sonrada 11 de beraber yatıyoruz.
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 18:16
Orjinalini yazan: meral75 meral75 Yazdı:

oglum bugün 6 aylik oldu ve hala biz bi uyku düzeni otturtamadikUnhappy önceleri gaz sorunumuz vardi simdi baya azaldi ama yinede gece 4 5 defa kalkiyoruz..Deadhalim kalmiyo.. gündüz uykusuda su saatde uyku vakti geldi diyemiyorum belli bi saatimiz yok diyebilirim ama sükür 3saat filan uyuyo..günlük evdeki seslerden rahatsiz oluyo diyo 2 haftadir gündüz radio hisirtisini dinlerken uyuyo herkez sarki dinlerLOL neyse kisacasi sizlerle paylasip sizlerde nasil oldugunu duymak istedim sizler kac saat arayla ve hangi vakitlerde uyutuyorsunuz bebislerinizi?? cevap yazarsaniz sevinirim..
canım gece ve gündüzleri ayrı odalarda uyutmak bebeğe bir rutin oluşturmak hergün aynı saatte aynı şeyleri yapmak odasını ayırmadıysanız odayı ayırmak işe yarayabilir uyku düzeni oluşturmada birde çocuk uyuyunca değilde uyanık halde yatağına koyabilirsin kendi kendine uyumayı öğrenir eğer birşeyi olmadığından eminsen gece uyandığında hemen kucağına alma ilgilenmemeye çalış yanına gidip saçını filan okşa tekrar kendi yatağına dön ben bunların hepsini uyguladım inan şimdi çok rahatız
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
meral75 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 175
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 19:33
Orjinalini yazan: mine mine Yazdı:

canım gece ve gündüzleri ayrı odalarda uyutmak bebeğe bir rutin oluşturmak hergün aynı saatte aynı şeyleri yapmak odasını ayırmadıysanız odayı ayırmak işe yarayabilir uyku düzeni oluşturmada birde çocuk uyuyunca değilde uyanık halde yatağına koyabilirsin kendi kendine uyumayı öğrenir eğer birşeyi olmadığından eminsen gece uyandığında hemen kucağına alma ilgilenmemeye çalış yanına gidip saçını filan okşa tekrar kendi yatağına dön ben bunların hepsini uyguladım inan şimdi çok rahatız
canim benim inan denemedigim kalmadi kendiliginden uyumuyo oksa naparsan yap kucakta uyuyo almayincada susmuyo.. gece bizim odada yataginda gündüz kendi odasinda uyuyo.. 3gündür geceda kendi odasinda uyutayim dedim sürekli uyandigi icin yine yanima alsam diyorum yanlismi olur biraz daha zamana mi ihtiyaci var?? ah bi konussada anlasam Smile
Yukarı Dön
mine Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3367
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 19:38
ah canım ya belki 1-2 gün daha sabretsen alışırmı acaba dışarıdan ahkam kesmesi kolayda bir sen bilirsin birde allah neler çektiğini doktoruyla konuşsan Disapprove
<a href="http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&title=program-icin-mail-atalim-arkadaslar-lutfen">http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=29683&tit
Yukarı Dön
bıdık Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 588
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 19:45
merhaba benim kızım 9 aylık oldu,bizimkinin gazı geçer geçmez yaklaşık 4 aylıkken uyku düzenine alıştırdım geceleri en fazla 3 kez kalkardı  sonradan 2 ye düştü şimdilerde ise 1 kez kalkıyor ama diş problemleri olduğu zaman sık sık uyanırdı..
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21227
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 22:51
benim oğlum şimdi 21 aylık ve sabah 10 uyanıyo öğlen 2 vya 3 gibi uyuyor 5 veya 6 da uyanıyor sonra akşamda 10 da uyuyorThumbs%20UpApproveuzun bi sürdir uyku düzenimiz buThumbs%20UpClown
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
seydaulgen Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 55
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Nis 2008 Saat 23:56

cnm seninki gecede 4-5 kere uyanıyomuş gene.. Benimki hiç uyumuyo ki LOL
Biz gece 4-5 Allah ne verdiyse o saatlerde yatıyoruz LOL Bende merak ediyorum ne zaman düzene giricez diye ama pek umudum yok yani bende senin gibiyim... Zaten daha önce konuşmuştuk biliyosun Big%20smile 

Kolay gelsin cnm inşallah geçicek Sleepy

Clown
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.