Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Bebeğimde böbrek genişlemesi.Perisanımm !!!
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuBebeğimde böbrek genişlemesi.Perisanımm !!!

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nurcan Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 2404
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 22 Eyl 2010 Saat 11:26
Hepinize cok tesekkr ederim içimi rahatlattınız ilk ögrendiğimmde cok üzüldümm perisan oldum doktrun verdiği renkli ultrason görüntülerine bakmayı bile akıl edemedim internette bu rahatsızlıgı arastırmakdan aama simdi içim daha rahat cuma günüde baska doktora daha gidicem yüce Rabbim tedavisi olmayan rahatsızlık vermesinn kimseye insallah minikk kuuzucum dogunca gayet saglıklı olacak daha doğmadı ama ona bişey olmasında nolursa olsunn gibi düsünmeye basladım annelik duygusu böyle bir sey olsa gerek Allah herkesin yavrusunu korusun.
Yukarı Dön
ELİFGÜLDEFNE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 17:04
AYNI SORUN ŞUAN BENDE DE VAR. SEN SORUNU 2010 DA YAZMIŞSIN. BEBEK DOĞMUŞ VE BAYA DA BÜYÜMÜŞTÜR. BAŞINA GELEN İYİ YADA KÖTÜ ŞEYLERİ YAZARSAN SEVİNİRİM. BEN DE ŞUAN ÇOK TEDİRGİNİM. TEŞEKKÜR EDERİM.
ELİFGÜLDEFNE
Yukarı Dön
*Elifce* Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 18:46
Elif gül defne, benim bebeğimde de 4 aylık hamile iken doktorumuz bunu görmüştü. doğumdan sonra  bakarız demişti.. Doğumdan sonra 2 ay çocuk doktorumuza gittik sonra Paü hastanesine sevk edildik nefrolojiye en son  kasımdaki ultrasonumuzda sorun görülmedi ama bir kaç ay daha takip önerdiler.. mart ayında tekrar gidip tetkikleri yenileyeceğiz.. ama şükür sorunumuz yok.. aşırı ateş, idrarda kötü koku, idrar yaparken ağlama gibi sorunlarımız olmadı hiç.. çok üstüne düşüp tedirgin olunacak bir durum değil , bu konuda kadir beyinde yorumları var sitemizde okuyabillirsin..
Yukarı Dön
*Elifce* Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 215
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 19:08
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=36037&KW=b%F6brek&PN=1&title=bobrek-buyumesi

Yukarı Dön
ELİFGÜLDEFNE Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 22
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Oca 2013 Saat 19:50
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM UMARIM BİZ DE SORUNSUZ ŞEKLİDE KURTULURUZ BU SORUNDAN.
ELİFGÜLDEFNE
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.