|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teşekkür ederim hocam
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
etdkeskin ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Eyl 2015 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Puanlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum 21 Kasım akşamı ateşlenen oğlum kan tahlili sonucunu yazmıştım bactrim 200mg başladık 2×1 o gece oğlumun 22 Kasım ateşli 23 Kasım ateşsiz bugün 24 Kasım ateşli normal mi hocam bu çocuk evden bile cikmadi
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam gece uyuken pufff diye nefes veriyor kopuk geliyor agzindan burnu tikali(gunduz agzi kapali) anlamadik hocam solunumu uykuda 25 zaten oksuruk yok bu nasil bir sey anlamadik bu sefer sizi cok mesgul ettik ama kafamiz cok karisti
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Burnu tikali, ilaveten sicak buhar banyosu yaptirin.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam oğlumun hastalığının en başından yazmıştım kan tahlili ve sonucunda antibiyotik başlamıştık bu gün 7. Gün antibiyotik te hocam antibiyotik başlayınca
1. Gün ateş ve 2 kere kusma 2.gün ateş 3.gün ateş yok keyfi iyi 4.gün ateş ve ses kısık burun çok tıkalı 5.gün ateş yok ses çok kısık burun tıkalı 6.gün ateş yok ses çok kısık ve burun tıkalı 7.gün bugün ateş var ses çok kısık burun tıkalı Antibiyotiğe devam ediyor ve iliadin kullanıyoruz bugün iliadin vermedik 5 gün oldu diye burnu hiç açılmıyor gece nefesi kesiliyor ve uyanıyor nefes alırken çok karnı sisip iniyor tıkanıyor gibi oluyor derin nefes alıyor sonra bazen uyanıyor hocam bu ateş böyle dengesiz anlamadık 1 gün var 1 gün yok nedir bu hocam çocuk evden çıkmıyor lütfen yol gösterin geniz eti alınacak demişti doktor ama sabrediyoruz yoruldum hocam
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı etdkeskin
Hocam bu arada bende boğaz ağrısı başladı ve ateşim 38.5 oğlumun da aynı üstte yazmıştım oğlumun durumunu çok kötü bir şey bu tantum verde yokmuş tanflex vardı aldim
|
|
oglummm...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118000 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
GRIP, Bakteriel hastalik ile birlikte olabilir.
Su anda, Grip seyir ediyor. Gripler, genellikle, 3-4 gun ates yaparlar. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|