Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBaş ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
etdkeskin Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 165
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 01:28
Teşekkür ederim hocam
oglummm...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Kas 2016 Saat 21:26
Hocam tekrardan rahatsız ediyorum 21 Kasım akşamı ateşlenen oğlum kan tahlili sonucunu yazmıştım bactrim 200mg başladık 2×1 o gece oğlumun 22 Kasım ateşli 23 Kasım ateşsiz bugün 24 Kasım ateşli normal mi hocam bu çocuk evden bile cikmadi
oglummm...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Kas 2016 Saat 00:09
Hocam gece uyuken  pufff diye nefes veriyor kopuk geliyor agzindan burnu tikali(gunduz agzi kapali) anlamadik hocam solunumu uykuda 25 zaten oksuruk yok bu nasil bir sey anlamadik bu sefer sizi cok mesgul ettik ama kafamiz cok karisti
oglummm...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Kas 2016 Saat 02:22
Burnu tikali, ilaveten sicak buhar banyosu yaptirin.
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2016 Saat 11:27
Hocam oğlumun hastalığının en başından yazmıştım kan tahlili ve sonucunda antibiyotik başlamıştık bu gün 7. Gün antibiyotik te hocam antibiyotik başlayınca 
1. Gün ateş ve 2 kere kusma
2.gün ateş
3.gün ateş yok keyfi iyi
4.gün ateş ve ses kısık burun çok tıkalı
5.gün ateş yok ses çok kısık burun tıkalı
6.gün ateş yok ses çok kısık ve burun tıkalı
7.gün bugün ateş var ses çok kısık burun tıkalı
Antibiyotiğe devam ediyor ve iliadin kullanıyoruz bugün iliadin vermedik 5 gün oldu diye burnu hiç açılmıyor gece nefesi kesiliyor ve uyanıyor nefes alırken çok karnı sisip iniyor tıkanıyor gibi oluyor derin nefes alıyor sonra bazen uyanıyor hocam bu ateş böyle dengesiz anlamadık 1 gün var 1 gün yok nedir bu hocam çocuk evden çıkmıyor lütfen yol gösterin geniz eti alınacak demişti doktor ama sabrediyoruz yoruldum hocam 
oglummm...
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı etdkeskin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2016 Saat 15:28
Hocam bu arada bende boğaz ağrısı başladı ve ateşim 38.5 oğlumun da aynı üstte yazmıştım oğlumun durumunu çok kötü bir şey bu tantum verde yokmuş tanflex vardı aldim
oglummm...
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 118000
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Kas 2016 Saat 19:05
GRIP, Bakteriel hastalik ile birlikte olabilir.
Su anda, Grip seyir ediyor. Gripler, genellikle, 3-4 gun ates yaparlar.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.