Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > İshal & Kabızlık & Kusma
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş ağrısı bacak ağrısı kusma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBaş ağrısı bacak ağrısı kusma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
garfis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 36
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2013 Saat 02:13
Hocam tekrar merhaba yazılşma sürecinin bir kısmını eşim yürüttü dolayısıyla benim kafama takılan bir iki soruyu çok özür dileyerek vaktinizi ayırıp yazabiliriseniz çok rahatlayacağım... 
1.normalde kızım da geniz akıntısı öksürük burun tıkanıklığı ateş vs gibi durumlara alıştık eski maillerinizden de çoğu şeyi öğrendik fakat bu seferki sadece kusma olduğundan ishal eşlik etmediğinden kusma da şiddetlı balgam kusma arkasından sarı sıvı kusma -en az onbeş kez lavaboda aldık soluğumuzu-  olduğundan tam nedenini anlayamadım açıklayabilir misiniz kusma neden olabilir?
2.bas ağrısıyla başlayan ateşle devam eden şiddetli kusmayla ilerleyen gün içindde eklem ağrıları halsizlşk uyuma hali ve bu test sonuçları viral midir?
3. Bu akşam pretisyen hekim gördü yarın kendi doktorumuza test sonuçlarıyla detaylı muayne olmalı mıyız kafam tam rahat değil hocam wbc crp ve diğer bazı değerler yüksek tabi tam anlamıyoruz ama biraz daha aydınlatmanızı rica ediyorum vaktiniz varsa. 
Tşekkür ediyorum.
Yukarı Dön
garfis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2013 Saat 02:19
Bu arada kızım okulda 26 şubatta KKK aşısı oldu bununla alakası olabilirmi? Cevaplarınız için çok teşekkürler.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2013 Saat 18:19
1- Anlattiklariniz;  Domuz Gribine benziyor...
2- KKK asisi ile bir ilgisi yok..
Yukarı Dön
garfis Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2013 Saat 18:55
Hocam dediğinşz gibi ilç vb bişey kullanmadık. Sizden aldığmız bilgilerle beklemeye devam ediyoruz sabah saatlerinde yine ateşi yükseldi ama 38.8 i geçmedi. Beklemeye devam ettilk ama öğlen ateş düşmeyince tekrar pedifen verdik. İştahı çok kötü değil, ateş ilaçtan sonra ısrarcı değil ve düşüyor. Dili yine beyaz ve kabarcıklı halen. Domuz gribi demişsiniz ekstra birşey yapmamıza gerek varmı? Bu arada dikkat çekici bir şey daha yanakları dünden beri kıpkırmızı. Ateşten olabileceğini düşündük. Griple alakalımıdır? Cevaplarınız için çok teşekkürler.
Yukarı Dön
johnson Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 30
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2013 Saat 14:37
hocam benimde oğlum 4 yaşında c.tesiden beri 38.5 ları bulan bir ateşi günde 1 kere falan kusması dilinin ortası beyaz etrafı kırmızı kabarcıklı(çilek gibi) ağız kokusu boğaz ağrısı yutkunma zorluğu yok az bir öksürüğü var  .fakat yanakları kızarıyor daha önce kızıl geçirmiştik iştahı fazla yok ama keyfi yerinde 38.5 ateşte bile ateş düşürücü vermadim terleyerek düştü ateşi ne yapmalıyım teşekkür ederim
12.03.2013 de wbc:16.9    crp:11.53 ateşi de yok gibi oldu 37 lerde                                                 mide bulantısı ve kusması yok iştahı düzeliyor

Düzenleyen johnson - 12 Mar 2013 Saat 14:14
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118000
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 08:02
5. Hastalik= Kelebek Hastaligi olabilir, buda Viral bir hastalik olup tedavisi veya bir onemi yoktur..
Yukarı Dön
johnson Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 08:17

Düzenleyen johnson - 13 Mar 2013 Saat 08:20
Yukarı Dön
johnson Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Mar 2013 Saat 08:19
Hocam size ulaşamayınca dr götürdük dr 5.hastalık olabilir ama kanda wbc si crp siyüksek birde çilek dili şüpheli buldu bakteriyel de olabilir o nedenle ceftnx125 1,5 ölçek 5gün kullanabilirsiniz dedi  bende
Sizden başkasına güvenmiyorum 
Wbc gerçektende yüksekmi 4yaş aralığı neolmalıdır şimdiden teşekkür ederim sizden cevap gelmeden hiçbirşey kullanmıyorum 

Düzenleyen johnson - 13 Mar 2013 Saat 10:10
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.