Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - balık yagını nasıl kullanıyorsunuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubalık yagını nasıl kullanıyorsunuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yasemin Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 70718
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 18:25
altta kalmayi severim ama sen olursan aslaaaaaaaaaaaa balik yagi iste ne olsun

Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 18:30
Orjinalini yazan: yasemin yasemin Yazdı:

zamanind aalpi bir yasinda iken yemezdi bunu gören anam yazin koyde yillar önce almisti kullanmistik hep balik kokardi cok pis kokusu var ben belki ondan fayda gördum dersem patlama yasanirmis surupda ama kullandim bizim giresunda kadinalr kullaniyor mesela kilo aldim oglum diye havalanilerdi
evet ya suan benım kullandıgımda less gıbı kokuyor cocugun butun kıyafetlerı balık yagı kokuyor.sırıngayla ıcırıyorumkı damlatmım orasına burasına dıye ama nafıle.ve ınanırmısın yıkandıktan sonra bıle kokuyor camasırları.oncekı kullandıgımın markası nutrıgendı duzenlı kullanamadık ya kustu cıkardı ya ıcırmeye calısırken dokuldu ama bu kullandıgım kadar agır kokmuyordu.bu carlsons ısvıcrede uretılıyormus taze olsun dıye ama cıdden balık yanı bellı coplukten cıkmıs pıs kedıler gıbı kokuyor cocuk.az once yıne verdım henuz kusmadı ama fecı sekılde su ıcıyo suan bırazdan kusar emınım poff.
Yukarı Dön
Esra Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3989
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 10:05
diycek bişey yok....LOL
BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3036
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 10:19
acaba daha ileriki yaşlarında haplarından mı kullanmalı ki...
fikir işte...
üzüldüm çok kusmasına...
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
demet Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge
İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ

Puanlar: 2092
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Eki 2009 Saat 11:10
bişi yazmak ıstedım bır arkadasımın  kızı 4 yasında ama 12 kılo ve görsenız cöp alahım cöp.bıleklerı falan ceylınle aynı suanda.LOLneden.yok genetık.dıyorumkı az kaldı ceylın 2 kılo daha aldımı bır lale yapacakLOLanne zayıf herkes ona cekmıs dıyodıkı babada kucuklugunde öyleymıs megerse.ama sımdı baba masallah kılo falan yerınde.lalede hıcbırsey yemez ıcmez.ıstah acıcı surup kullanmıslar banamısın demıyor.yedıgı ıctıgı cubuk kraker mıy mıy yemek zorla.
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 17 Eki 2009 Saat 11:20

Sedanur bu balık yagını gunde kac kere veriyorsun? Belki fazla geliyor olabilir mi? Olcusunu dusursen? Normali ne kadar bilmiyorum da ondan sordum

Yukarı Dön
nuriyeugur Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1403
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Eyl 2010 Saat 23:29
arkadaşlar berilim 16 aylık oldu. 1 yaşından başlayarak hergün 1 tatlı kaşığı balık yağı veriyorduk.2 hafta önce doktorumuza gittiğimizde artık vermeyi yeter dedi. bir zararı var mıdır 3 ay düzenli kullandık ama doktorumuz neden bıraktırdı anlamadık.sizlerden kullanan var mı
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 345
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.