balık yagını nasıl kullanıyorsunuz
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Biz Bize Sorularımız
Forum Tanımlaması: Çocuklarımız hakkında birbirimize sorularımız...
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=18670
Tarih: 06 Eyl 2025 Saat 23:57
Konu: balık yagını nasıl kullanıyorsunuz
Mesajı Yazan: sofialoren
Konu: balık yagını nasıl kullanıyorsunuz
Mesaj Tarihi: 28 Eyl 2009 Saat 19:10
arkadaslar benım oglusum ortalama bır bebek kılosu ve boyu kıt kanaat gıdıyor.kadır bey balık yagı sut agırlıklı besle dedı sutu tek basına ıcmıyor bende sabah ve aksam muhallebısını sutle yaparak yedırıyorum fakat yetersız oldugu ıcın balık yagı verıyorum.ancak hangı markayı denersem deneyeyım cocugum balık yagını ıctıgı gun yedıklerını kusuyor.hatta dun aksam saat 6 da balık yagı verdım 9 da aksam yemegını yedırdım uykusuzluktan gosslerı kıpkırmızı oldu gece 24 te kusutu rahatladı ve uyudu yavrucak.suan kullandıgım marka carlsonun fısh oıl.ya zaten cocukta reflu var ılaclarla kusmasını onluyorum ama balık yagınıda ıcırmek ıstıyorum hemen farkedıyor onu ıcınce zekası keyfı ogrenme ıstegı.nasıl halledebılırım bu sorunu.
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 19:16
arkadaslar bu sıtede bıcok uyenın bebegıne yada cocuguna balık yagı kullandıgını bılıyorum.kullanmadık bılmıyoruz ondan cvp vermedık gıbı bısı yazmayın gulerım.sanırsam bır gruplanma soz konusu herkes grubundakılere cvp verıyor muhabbet edıyor.ılgı alakanıza tesekkur ederım ya valla makbule gectı.
|
Mesajı Yazan: Elif Hansa
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 19:23
Ben kullanmiyorum canim...
Nasil kullanildigini da bilmiyorum. Bir ara almayi dusundum ama almadim...
------------- Sofra'ya buyurun...!
http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/
|
Mesajı Yazan: hilal
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 19:41
arkadaşım,sitemizi sadece Kadir beyin bölümü ile değil,diğer aktif konularla ilgilide takip etseydin kimsenin bir grup olmadığını ve herkesin bir diğer anneye elindn geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştığın ıgörücektin...ben kendi adıma söyleyeyim daha henüz gördüm bu sorunu,inan sen bu şekilde yazmazsan bile ben sana kesin cevap yazardım çünkü kullandım...
yazmayan arkadaşlar ya benim gibi görmemiştir,yada herhangi bi fikri olmadığından yazmamıştır emin ol..Anne olunca anladım 'dasın farklı sitelerle karıştırmazsan sevinirim..çünkü bizim site kalitesiyle seviyesiyle herzaman ayrıdır
soruna gelince,ben zinco mega balık yağı kullandım,oğlumda kusma falan olmadı ama hiç bir etkisinide görmedim...markayı yada balık yağını kötülemek değil amacım belkide benim oğlumda işe yaramadı bilemiyorum..zaten oğlumun ciddi bi iştahsızlık sorunu var ne denediysem düzelmedi balıkyağıda bunlardan biriydi...
ben normal tok karına bi kaşık veriyordum,öyel herhangi bi şeye karıştırıp vermedim...çilek aromalı olduğundan tadı çok kötü değildi..
sana kolay gelsin,çocuğunu sağlıcakla büyütmek dileğiyle 
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: yasemin
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 19:42
hilal arkadasim gerekli aciklamayi yapmis zaten siz doktor topiginden hic cikmadinizki paydon
-------------
|
Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 19:50
tam bende cevap yazacaktım kı okuyana kadar hılal yazmıs.bende kullanmadım cok sukur gerek yoktu.arkadasım sen su bır ara mankenlerın ye ıc sonra ıstıfra et mantıgı gıbı olmus senın olay.dr.sormadınmı hıc bu böle oluyor dıye.ıstah kılo alımı konusunda sanırım bır yerlerde hata var ama nerde.yada kullanan arkadaslara özel ms.yazsaydın mutlaka cevap verırlerdı sanırım.
------------- Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
Mesajı Yazan: kamer
Mesaj Tarihi: 12 Eki 2009 Saat 19:54
bende bi dönem kullandım sabah ac veriyodum bi ölçek ama inan bi etkisi görmedim sonra bide multitap mı ne adın tam hatırlıyamadım bi vitamin daha kullandım onunda etkisini göremedim bende bu aralar araştırmalardayım acaba ne kullansam diye malum kış vucut dirençi içinde iştah içinde gerekiyo fikri olan varsa paylaşsın lütfen
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 18:36
sımdık cvp veren arkadaslara sonsuz tesekkurler.kadır beyın topıgınden cıkmadım sayılmaz tmm yogun olarak ordayım fakat dıger arkadaslardan yonlendırme goremedım ayrıca kadır beyın topıgınden cıkmıs bır soru sormusum bu sızınle bırseyler paylasamıycam anlamınamı gelmez dımı
?herhangı bır uye hıc tanımadınıgınız yenı bır uyede dırekt buraya konu acıp bı soru srmus olsaydı yı?ne cvp verılmezdı demekkı kadır beyın topıgınden hıc cıkmadın bu taraflara hıc dalmadın tarzında yazılandan bunu anladım ben.dıger aktıf konular o konulardakı arkadaslarla ılgılenmedın sen bızle ılgılenmedın bızde senınle ılgılenmıyoruz demek mı?ya herneyse oysakı ben bu sıteyı fellık fellık her konusunu takıp edıyorum aksama kadar her bos anımda her sayıfasındayım yemek sayfalrında bıle.kanal 1 dekı programınıda ızlıyorum bu sızı takıp etmedıgım anlamına gelmez.bı sıtenın forumunda sadece kadır beyın topıgı yok bu sızınle muhatap olmadıgım anlamınada gelmez lutfen yanlıs anlamayın HILAL cım.  demekkı on yargıyı sadece ben kurmamısım DIMI?cnm.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 18:43
asıl konumuz balık yagına gelınce demsacım bılemıyorumkı dedıgın gıbımı acaba?ben bu cocugun kusma ısıne akıl erdıremedım.henuz reflu teshısı konulmadı devlet hastanelerını bılıyorsunuzdur salladıkca sallıyorlar aralıga kadar tekrar morılıum ve gavıscon verdı.ancak cocuk bu ılaclarlada kusuyor.yanı cocuk zaten kusuyorda balık yagını ıcırdıgım gun daha beter kusuyor.mesela kanı sınırda dıye kan ılacı verıldı onuda kusuyor.ama sutum az bugunde bısı yemedı sık sık nezle oluyor mıdesı ılac dolu.hanı zorlada yedırmıyorum ıstahını acması ıcınde ılac vermelı bagısıklıgını guclendırmek ıcınde balık yagı vs kullanmalıyım bunlar bırbırıne baglı zıncırleme gıbı.bıldıgım tek sey cocugumun 97 nın uzerındekı persentılı gıderek dustu ve suanda 10-25 te.boyle devam ederse... sakınım.ben balık yagının baska bır markasınıda kullandım portakallıydı ı ıh kustu.sımdıkı lımonlu carlsons du sanırım yok ıcıremıyorum.bırazcık ıcıverse dınclık verır hastalıktan korur.hufff.ballıda verdım pekmezlıde cok caresızım.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 18:46
kadır bey pıptalın damla yazmıstı 2. gunune kadar bısısı yoktu sevındırık oldum kadır beye kusması gectı dıye yazdım masadan kalktım cocuk uyandı yemek yedırdım ardından kustu.dr ada bısı yazmaya utanıyorum artık of darlanıyorum.randevumuz ta aralıkta.bu arada baska dr a gotursem desem cocuk telef oldu her hastanede ayrı ayrı kan ıdrar kaka tahlıllerı cocuk kansız kalıyor.
|
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2009 Saat 23:35
sedanurcum...
bana özeldende msj atmışsın anladığıma göre çok zor durumdasın...ve çok zor durumda olsuğunu anlıyor yazdıklarını o zorluğun verdiği stresle cevapladığını düşünüyor ve sakin bi şekilde sana cevap yazıyorum...
öncelikle yazımı iyice okumadığını o kadar eminimki,ben asla sadece oraya takılıyorsun,bizim aramıza girmiyorsun,bu yüzden sana cevap yazmıyoruz demedim...bi daha dikkatlice okumanı isterim...sen kendi aranızda grup olmuşsunuz diyince,bende hayır,sen bizim aramıza girmek istememmişsindir ,ondan sana uzak gelmiş olabiliriz demek istedim...lütfen tekrar dikkatlice oku...denin dediğin önyargı bende,veya bizde olsa,ne ilk yazımı ne ikinci yazımı asla yazmaazdım..hatta özelden mesajını almasam yine buraya yazmaz,anlamayana sivrisinek saz der yine susardım...
fakat gördüğüm kadarıyla zor durumdasın,ve bu zor durmumu sizlerle paylaşıp sizi sıkmak istemiyorum diye belirtmişsin,peki güzelim,bizi sıkmak istemiyorken aslında Kadir beyin bunalabiliceğini düşünmüyormusun hiç !!!
bak daha henüz bugün açılan bi topik var biraz incelemeni isterim
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19052&title=arkadaslari-uyarmak-istedim - http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19052&title=arkadaslari-uyarmak-istedim
biz sıkılmayız,bunalmayız,ben iki yıldır burdayım,arkadaşlarım oğlumun nasıl büyüdüğünü biliyorlar..oğlum şuan 3,5 yaşında ve 12 kilo,boyu 91 ..çok düşük bir kiloya çok kısa bir boya sahip,iştahsızlık hat safhada ve çok ciddi sıkıntılar yaşamakayım...üstüne oğlum gözlerinden ameliyat oldu,daha bi daha olucak...ailevi sıkıntılarımda yine had safhada...ama burdaki arkadaşlarım bunların hepsini biliyor..bende senin gibi düşünüp,kimsenin cnını sıkmayayım,dur Kadir beye sorayım,aman Özlem hanıma sorayım diyebilirdim...ama zatne sorulan soruları takip edersen görüceksindirki hep aynı sorular vehep aynı cevaplar...aklındaki bi çok sorunun cevabını arayarak çok kolay bulabilirsin.ama dediğim gibi iki yıldır üyeyim ve toplasan 5 sorum yoktur herikisinede...ben ne yaptım,çok zor durumdaydım,burdaki arkadaşlarım beni çok güzel dinlediler,bana sahip çıktılar,en sıkıntılı ve sancılı dönemimde hep onlar vrdı yanımda...
sana forumu takip et dememin sebebide buydu..sen topik aç,ağlama duvarımız var,işte çocuk bölümmüz var,hatta sen katılımcı üyesin,sadece katılımcı üyelerin veya altın üyelerin görebildiği yerlerimiz varki oraya özelimizi bile yazıyouz..biz bir aileyiz sedanurcum,bu aileye girmekten çekinme..bütün demek istediğim bu..kendini çaresiz hissetme ve aramıza katıl,sende seviceksindir forumumuzu  ve ne demek istediğimi işte o zaman anlıcaksındır
------------- Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
|
Mesajı Yazan: nurten...
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 00:00
seni ayakta alkışlıyorum  hiloşum başkada bişey demiyorum
------------- KOLLARIMDA İKİ MELEK:)
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 06:43
hilossssssssss
-------------
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 10:36
Mesajı Yazan: edam
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 13:38

------------- http://www.glitterfy.com/">
........CANIM YAVRULARIM......
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 16:20
bılıyormusun hılal benı bıseye uyandırdın sankı.forumun her alanını gercekten ama gercekten takıp edıyordum ama gormedıgım bazı seyler varmıs mesela ben forumu okur arastırırken genelde ıyılerı goruyorum yanı benden ıyı olanları.dıgerlerınıde goruyorum tabıkı mesela kaza gecıren bebegının dusmesı ıle korku atlatan annelerımızı okuyunca aglıyorum ya aslında hılal ben fazla hıssıyatlıyım cok cok fazla duygusalım.kadır beyın bunalmasına gelınce ya o bır dr.ustelık ben ona cocugumun kasının ustunde gozu var dıye bısı sormuyorumkı kusma problemı var ve boyu uzamıyor kendısıde mukemmel takıp edıyor yardım etmeye calısıyor.e mesela en son pıptalın ver dedı bana cokta ıyı gıdıyorduk yazdım artık kusmuyor dıye onun ardından velet uyandı kusmaya basladı bunu yazamadım mesela artık dr dr da uzaktan ne kadar yardım edebılırkı?yanı merak etme o degerlı ınsanı bukadarda bogmaya hakkım hakkımız yok.bana mesela dedıkı boyu ıcın bır onerıde bulundu 6 ay bekle dedı beklıyorum ıste 6 ay sonra tekrar yazıcam boyu ıle ılgılı bısıy.yanı ne bılım hılal hepımızın sıkıntıları agırlıklı olarak cocuklarımızın ıstahsızlıgı.keske benımkıde sadece ıstahsız olsaydı ac bırakırdım elbet bırgun acıkırdı kı oyle oldu dun ac bıraktım emzıremedımde hastaneydım aksama pesımde delı gıbı dolandı sonra koca bı kase muhallebıyı yedı. son olarak soylemek ıstedıgım hepınıze mınnettarım.bu cocuk yuzunden neler yasadıgımıda anlatmak ısterım en basından neresınden baslasam bılemıyorum ama...aglama duvarında olacagım kesın.gorusuruz.
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 16:32
verdıgın topıgıde ınceledım sımdı.mesela arkadaslarımızdan bırı sanırım elıf hansa ıdı kadı beyın ınternette bazı sorulara verdıgı cvpları toplamıs foruma tasımıstı o cok ıse yarar bısıydı.ınankı bende herhalde artık elıfhansanın topladı bu soru cvp ları kımse dr a sormaz dıye dusunuyordumkı hemen altında o konuyla ılgılı hemde ılk sırada en son acılan baslıgı gordum.sana bısıy dıyımmı hılal arama motorunu TEK KULLANAN UYE OLDUGUMA EMINIM.moderatorsun benım aramalarımı takıp etme sansın varmı bılemıyorum keske olmus olsaydı ozellıkle gecmıs aramalarımı.mesela bı ılac ısmı bakıcam dr a daha once soran olmusmu dıye aratıyorum.mesela bakıyorum kadır beyın sayfasına en on yazılan bısı varmı dıye ama hep aynı seyler ve cvp lar ates ıshal dıs cıkarma oksuruyor hapsırıyor hıckırıyor gazı var gelısım vs hep bunlarla dolu.aynı dertlerden bende muzdarıpım anlatabıldımmı?
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 16:44
aramaları takip etmek için mod olmaya gerek yok cnm ,bütün üyeler kullanıcıdan kimin ne yaptığını görebiliyor ve bi çok kişi ben dahil aramayı bol bol kullanıyoruz cnm emin ol neyseki anlamışsın beni,sen bütün topiklerimizi gez bakalım ne dertliler varmış,ne çok şükredersin durumuna anlatamam...
sen hani oğlumu aç bıraktım sonra bi kase muhallebi yedi diyonya,maşallah ona,bazı arkadaşlarım biliyor,ben oğluma 5 gün hiç yemek vermedim,5 gün sonunda dayanamadım yemek teklif ettim istemedi,zorla ağzına koydum geri çıkardı,3,5 yaşındaki oğlum daha bana bir kez anne acıktım ben demedi...hep çevreme derim,oğlum bana bi kez acıktım desin kurban kesicem diye...hiç yemek yemez,yediği şeylerde çok kısıtlıdır,yemedii şeylerin uzun uzun listeesini çıkarmaktansa sana tek yediği şeyi söyleyeyim.pilav...ne et ne meyve ne sebze çikolata çerez bile..gerisini sen düşün...
anlaatbiliyormuyum sedanurcum...ben Kadir beyin sayfasını hep takip ediyorum,ona oğlumun iştahsızlığı ile bir kez soru sordum,heycanla vereceği cevabı bekleidm,kilosunuda boyunuda yazdım,çok umutsuz vakamıyız diye sordum..bişey demdi ve sipraktin önerdi,onuda denedim,yine olmadı...
umutsuz vakayız sanırm,yapabiliceğim bişey kalmadı,bunu tekrar tekrar kadir beye hatırlatmama ona sürekli aynı şeyleri sormaya gerek duymuyor,merak ettiğim varsa cevaplarını takip ediyorum..tabi ki Kadir beyin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanıcaz,ben ona asla sorma demiyorum,çaresiz kaldığımızda bizim kurtarıcımı oluyor,sadece abartmayalım demek istedim..verdiğim linkide okumuşsun forumda bi çok üyemiz bu konuda hem fikir..bak mesela grip aşısı hakkında kafam çok karışık yaptırsammı yaptırmazsammmı diye,Kadir beye sormak yerine ona günde 13 14 kere sorulmuş grip aşısı konularını takip ediyorum o kdar...
sen bi topik aç,bak bakalım ne dertli anneler,ne çaresiz hastalıkalr,var,bak sana çok şükür dedirtecek bi örnek sundum..işte karşında oğlum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..bizimle paylaş,paylaşki sıkıntıların azalsın.
|
Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 16:49
sedanurcum, canını sıkma bizimle ne paylaşmak istersen biz burdayız.arkadaşların hepside eminim benimle aynı görüşteler.inanırmısın ilk ben bu siteye geldiğimde kimse cevap yazmıyordu bende sitem ettim arkadaşım hülyaya bir tek sen yazıyorsun diye ama zamanla o kadar çok ısındımki buraya.niçin hemen cevap gelmiyor çünkü konular çok fazla.burada sadece sıkıntılarımız değil,sevinçlerimizi paylaşıyor,stresimizide atıyoruz.sen canını sıkma ve burdaki hiçbir arkadaşımızıda yanlış anlama oldumu canım.biz bir aileyiz. herkese sevgiler
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 16:57
hilal yaw senini sıkıntını yeni öğreniyorum.üzüldüm canım ya.çocuk istahsız olunca insanın nasıl morali bozuk oluyor.senin durumun daha kötüymüş malesef.5 gün birşey yememesi ne demek.
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 17:00
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 17:07
balık yağı evde olmasına rağmen ben çok fazla kullanmıyorum.kızımda bir yan etkide görmedim.aslında kullansam fena olmaz
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 17:24
hilal Yazdı:
aramaları takip etmek için mod olmaya gerek yok cnm ,bütün üyeler kullanıcıdan kimin ne yaptığını görebiliyor ve bi çok kişi ben dahil aramayı bol bol kullanıyoruz cnm emin ol neyseki anlamışsın beni,sen bütün topiklerimizi gez bakalım ne dertliler varmış,ne çok şükredersin durumuna anlatamam...
sen hani oğlumu aç bıraktım sonra bi kase muhallebi yedi diyonya,maşallah ona,bazı arkadaşlarım biliyor,ben oğluma 5 gün hiç yemek vermedim,5 gün sonunda dayanamadım yemek teklif ettim istemedi,zorla ağzına koydum geri çıkardı,3,5 yaşındaki oğlum daha bana bir kez anne acıktım ben demedi...hep çevreme derim,oğlum bana bi kez acıktım desin kurban kesicem diye...hiç yemek yemez,yediği şeylerde çok kısıtlıdır,yemedii şeylerin uzun uzun listeesini çıkarmaktansa sana tek yediği şeyi söyleyeyim.pilav...ne et ne meyve ne sebze çikolata çerez bile..gerisini sen düşün...
anlaatbiliyormuyum sedanurcum...ben Kadir beyin sayfasını hep takip ediyorum,ona oğlumun iştahsızlığı ile bir kez soru sordum,heycanla vereceği cevabı bekleidm,kilosunuda boyunuda yazdım,çok umutsuz vakamıyız diye sordum..bişey demdi ve sipraktin önerdi,onuda denedim,yine olmadı...
umutsuz vakayız sanırm,yapabiliceğim bişey kalmadı,bunu tekrar tekrar kadir beye hatırlatmama ona sürekli aynı şeyleri sormaya gerek duymuyor,merak ettiğim varsa cevaplarını takip ediyorum..tabi ki Kadir beyin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanıcaz,ben ona asla sorma demiyorum,çaresiz kaldığımızda bizim kurtarıcımı oluyor,sadece abartmayalım demek istedim..verdiğim linkide okumuşsun forumda bi çok üyemiz bu konuda hem fikir..bak mesela grip aşısı hakkında kafam çok karışık yaptırsammı yaptırmazsammmı diye,Kadir beye sormak yerine ona günde 13 14 kere sorulmuş grip aşısı konularını takip ediyorum o kdar...
sen bi topik aç,bak bakalım ne dertli anneler,ne çaresiz hastalıkalr,var,bak sana çok şükür dedirtecek bi örnek sundum..işte karşında oğlum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..bizimle paylaş,paylaşki sıkıntıların azalsın. | ya sen bıtanesın gercekten hılal cok cok tesekkur ederım.yanımda olsan boynuna atlayıp kardesım dıye salya sumuk karıscam.Allah en kısa zamanda ınsallah derdıne derman versın.hep ıyı ınsanlara gelırmısya sıkıntı senınkıde oyle sanırım.bu arada sardırdın bak kendıne benı yakanı bırakmak ona gore
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 17:30
Mesajı Yazan: Ayşegül
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 17:38
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 17:49
kiz bana özelden atsana belkime almanyada bulurum ben kullandim balik yagi istahsizdi cocukalrim
-------------
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 18:04
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 18:05
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 18:09
zamanind aalpi bir yasinda iken yemezdi bunu gören anam yazin koyde yillar önce almisti kullanmistik hep balik kokardi cok pis kokusu var ben belki ondan fayda gördum dersem patlama yasanirmis surupda ama kullandim bizim giresunda kadinalr kullaniyor mesela kilo aldim oglum diye havalanilerdi
-------------
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 18:12
ayyy inanamıyorum yasmin yaa,sizin gibi onuriks aile bile balık yağı kulnnadıysa halımız yaman ama yok çok paydon,eniştem çalışıyodu senle tusem götürüyodunuz eniştemle alpi ellerini yıkayıp gelene kadar sofrada bişey kalmıyoki kadın egemen bi ev sizin
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 18:16
sus susssss bu topiginin de vedasini edecegiz belli basladikmi kimse durduramaz
enisten benden cok yiyor ben formumu koruyom snein gibi olmamak icin
-------------
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 18:22
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 18:25
altta kalmayi severim ama sen olursan aslaaaaaaaaaaaa balik yagi iste ne olsun
-------------
|
Mesaj Tarihi: 15 Eki 2009 Saat 18:30
yasemin Yazdı:
zamanind aalpi bir yasinda iken yemezdi bunu gören anam yazin koyde yillar önce almisti kullanmistik hep balik kokardi cok pis kokusu var ben belki ondan fayda gördum dersem patlama yasanirmis surupda ama kullandim bizim giresunda kadinalr kullaniyor mesela kilo aldim oglum diye havalanilerdi  | evet ya suan benım kullandıgımda less gıbı kokuyor cocugun butun kıyafetlerı balık yagı kokuyor.sırıngayla ıcırıyorumkı damlatmım orasına burasına dıye ama nafıle.ve ınanırmısın yıkandıktan sonra bıle kokuyor camasırları.oncekı kullandıgımın markası nutrıgendı duzenlı kullanamadık ya kustu cıkardı ya ıcırmeye calısırken dokuldu ama bu kullandıgım kadar agır kokmuyordu.bu carlsons ısvıcrede uretılıyormus taze olsun dıye ama cıdden balık yanı bellı coplukten cıkmıs pıs kedıler gıbı kokuyor cocuk.az once yıne verdım henuz kusmadı ama fecı sekılde su ıcıyo suan bırazdan kusar emınım poff.
|
Mesajı Yazan: Esra
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 10:05
diycek bişey yok....
------------- http://www.glitterfy.com/"> BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!
|
Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 10:19
acaba daha ileriki yaşlarında haplarından mı kullanmalı ki... fikir işte... üzüldüm çok kusmasına...
------------- Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
|
Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 16 Eki 2009 Saat 11:10
bişi yazmak ıstedım bır arkadasımın kızı 4 yasında ama 12 kılo ve görsenız cöp alahım cöp.bıleklerı falan ceylınle aynı suanda. neden.yok genetık.dıyorumkı az kaldı ceylın 2 kılo daha aldımı bır lale yapacak anne zayıf herkes ona cekmıs dıyodıkı babada kucuklugunde öyleymıs megerse.ama sımdı baba masallah kılo falan yerınde.lalede hıcbırsey yemez ıcmez.ıstah acıcı surup kullanmıslar banamısın demıyor.yedıgı ıctıgı cubuk kraker mıy mıy yemek zorla.
------------- Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
Mesaj Tarihi: 17 Eki 2009 Saat 11:20
Sedanur bu balık yagını gunde kac kere veriyorsun? Belki fazla geliyor olabilir mi? Olcusunu dusursen? Normali ne kadar bilmiyorum da ondan sordum
------------- Sofra'ya buyurun...!
http://www.kucuksofra.blogspot.com/ - http://www.kucuksofra.blogspot.com/
|
Mesajı Yazan: nuriyeugur
Mesaj Tarihi: 10 Eyl 2010 Saat 23:29
arkadaşlar berilim 16 aylık oldu. 1 yaşından başlayarak hergün 1 tatlı kaşığı balık yağı veriyorduk.2 hafta önce doktorumuza gittiğimizde artık vermeyi yeter dedi. bir zararı var mıdır 3 ay düzenli kullandık ama doktorumuz neden bıraktırdı anlamadık.sizlerden kullanan var mı
------------- http://www.glitterfy.com/">
|
|