Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - balık yagını nasıl kullanıyorsunuz
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubalık yagını nasıl kullanıyorsunuz

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 16:32
verdıgın topıgıde ınceledım sımdı.mesela arkadaslarımızdan bırı sanırım elıf hansa ıdı kadı beyın ınternette bazı sorulara verdıgı cvpları toplamıs foruma tasımıstı o cok ıse yarar bısıydı.ınankı bende herhalde artık elıfhansanın topladı bu soru cvp ları kımse dr a sormaz dıye dusunuyordumkı hemen altında o konuyla ılgılı hemde ılk sırada en son acılan baslıgı gordum.sana bısıy dıyımmı hılal arama motorunu TEK KULLANAN UYE OLDUGUMA EMINIM.moderatorsun benım aramalarımı takıp etme sansın varmı bılemıyorum keske olmus olsaydı ozellıkle gecmıs aramalarımı.mesela bı ılac ısmı bakıcam dr a daha once soran olmusmu dıye aratıyorum.mesela bakıyorum kadır beyın sayfasına en on yazılan bısı varmı dıye ama hep aynı seyler ve cvp lar ates ıshal dıs cıkarma oksuruyor hapsırıyor hıckırıyor gazı var gelısım vs hep bunlarla dolu.aynı dertlerden bende muzdarıpım anlatabıldımmı?Tongue
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 16:44
aramaları takip etmek için mod olmaya gerek yok cnm ,bütün üyeler kullanıcıdan kimin ne yaptığını görebiliyorLOL ve bi çok kişi ben dahil aramayı bol bol kullanıyoruz cnm emin olSmileneyseki anlamışsın beni,sen bütün topiklerimizi gez bakalım ne dertliler varmış,ne çok şükredersin durumuna anlatamam...
sen hani oğlumu aç bıraktım sonra bi kase muhallebi yedi diyonya,maşallah ona,bazı arkadaşlarım biliyor,ben oğluma 5 gün hiç yemek vermedim,5 gün sonunda dayanamadım yemek teklif ettim istemedi,zorla ağzına koydum geri çıkardı,3,5 yaşındaki oğlum daha bana bir kez anne acıktım ben demedi...hep çevreme derim,oğlum bana bi kez acıktım desin kurban kesicem diye...hiç yemek yemez,yediği şeylerde çok kısıtlıdır,yemedii şeylerin uzun uzun listeesini çıkarmaktansa sana tek yediği şeyi söyleyeyim.pilav...ne et ne meyve ne sebze çikolata çerez bile..gerisini sen düşün...
anlaatbiliyormuyum sedanurcum...ben Kadir beyin sayfasını hep takip ediyorum,ona oğlumun iştahsızlığı ile bir kez soru sordum,heycanla vereceği cevabı bekleidm,kilosunuda boyunuda yazdım,çok umutsuz vakamıyız diye sordum..bişey demdi ve sipraktin önerdi,onuda denedim,yine olmadı...
umutsuz vakayız sanırm,yapabiliceğim bişey kalmadı,bunu tekrar tekrar kadir beye hatırlatmama ona sürekli aynı şeyleri sormaya gerek duymuyor,merak ettiğim varsa cevaplarını takip ediyorum..tabi ki Kadir beyin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanıcaz,ben ona asla sorma demiyorum,çaresiz kaldığımızda bizim kurtarıcımı oluyor,sadece  abartmayalım demek istedim..verdiğim linkide okumuşsun forumda bi çok üyemiz bu konuda hem fikir..bak mesela grip aşısı hakkında kafam çok karışık yaptırsammı yaptırmazsammmı diye,Kadir beye sormak yerine ona günde 13 14 kere sorulmuş grip aşısı konularını takip ediyorum o kdar...
sen bi topik aç,bak bakalım ne dertli anneler,ne çaresiz hastalıkalr,var,bak sana çok şükür dedirtecek bi örnek sundum..işte karşında oğlum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..bizimle paylaş,paylaşki sıkıntıların azalsın.

Düzenleyen hilal - 15 Eki 2009 Saat 16:50
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 16:49

sedanurcum, canını sıkma bizimle ne paylaşmak istersen biz burdayız.arkadaşların hepside eminim benimle aynı görüşteler.inanırmısın ilk ben bu siteye geldiğimde kimse cevap yazmıyordu bende sitem ettim arkadaşım hülyaya bir tek sen yazıyorsun diye ama zamanla o kadar çok ısındımki buraya.niçin hemen cevap gelmiyor çünkü konular çok fazla.burada sadece sıkıntılarımız değil,sevinçlerimizi paylaşıyor,stresimizide atıyoruz.sen canını sıkma ve burdaki hiçbir arkadaşımızıda yanlış anlama oldumu canım.biz bir aileyiz.Hug herkese sevgiler

Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 16:57

hilal yaw senini sıkıntını yeni öğreniyorum.üzüldüm canım ya.çocuk istahsız olunca insanın nasıl morali bozuk oluyor.senin durumun daha kötüymüş malesef.5 gün birşey yememesi ne demek.

Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 17:00
burasıda benim deert köşem oldu iyimiLOLLOLLOLLOLbu konu ile çok dolu olduğum için nerde konusu geçse yazıyorum işte...teşekkür ederim şükrancım,dediğim gibi bazı arkadaşlarım biliyodular sıkıntımı zatende,anlatsam başı var sonu yok işte...

neyse konumuza dönelimLOLben balık yağı kullandım,işe yaramadı malesefDisapproveLOLLOL
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 17:07

balık yağı evde olmasına rağmen ben çok fazla kullanmıyorum.kızımda bir yan etkide görmedim.aslında kullansam fena olmazWink

Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 17:24
Orjinalini yazan: hilal hilal Yazdı:

aramaları takip etmek için mod olmaya gerek yok cnm ,bütün üyeler kullanıcıdan kimin ne yaptığını görebiliyorLOL ve bi çok kişi ben dahil aramayı bol bol kullanıyoruz cnm emin olSmileneyseki anlamışsın beni,sen bütün topiklerimizi gez bakalım ne dertliler varmış,ne çok şükredersin durumuna anlatamam...
sen hani oğlumu aç bıraktım sonra bi kase muhallebi yedi diyonya,maşallah ona,bazı arkadaşlarım biliyor,ben oğluma 5 gün hiç yemek vermedim,5 gün sonunda dayanamadım yemek teklif ettim istemedi,zorla ağzına koydum geri çıkardı,3,5 yaşındaki oğlum daha bana bir kez anne acıktım ben demedi...hep çevreme derim,oğlum bana bi kez acıktım desin kurban kesicem diye...hiç yemek yemez,yediği şeylerde çok kısıtlıdır,yemedii şeylerin uzun uzun listeesini çıkarmaktansa sana tek yediği şeyi söyleyeyim.pilav...ne et ne meyve ne sebze çikolata çerez bile..gerisini sen düşün...
anlaatbiliyormuyum sedanurcum...ben Kadir beyin sayfasını hep takip ediyorum,ona oğlumun iştahsızlığı ile bir kez soru sordum,heycanla vereceği cevabı bekleidm,kilosunuda boyunuda yazdım,çok umutsuz vakamıyız diye sordum..bişey demdi ve sipraktin önerdi,onuda denedim,yine olmadı...
umutsuz vakayız sanırm,yapabiliceğim bişey kalmadı,bunu tekrar tekrar kadir beye hatırlatmama ona sürekli aynı şeyleri sormaya gerek duymuyor,merak ettiğim varsa cevaplarını takip ediyorum..tabi ki Kadir beyin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanıcaz,ben ona asla sorma demiyorum,çaresiz kaldığımızda bizim kurtarıcımı oluyor,sadece  abartmayalım demek istedim..verdiğim linkide okumuşsun forumda bi çok üyemiz bu konuda hem fikir..bak mesela grip aşısı hakkında kafam çok karışık yaptırsammı yaptırmazsammmı diye,Kadir beye sormak yerine ona günde 13 14 kere sorulmuş grip aşısı konularını takip ediyorum o kdar...
sen bi topik aç,bak bakalım ne dertli anneler,ne çaresiz hastalıkalr,var,bak sana çok şükür dedirtecek bi örnek sundum..işte karşında oğlum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..bizimle paylaş,paylaşki sıkıntıların azalsın.
ya sen bıtanesın gercekten hılal cok cok tesekkur ederım.yanımda olsan boynuna atlayıp kardesım dıye salya sumuk karıscam.Allah en kısa zamanda ınsallah derdıne derman versın.hep ıyı ınsanlara gelırmısya sıkıntı senınkıde oyle sanırım.bu arada sardırdın bak kendıne benı yakanı bırakmak ona goreSmile
Yukarı Dön
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15 Eki 2009 Saat 17:30
Orjinalini yazan: Z£r£nim Z£r£nim Yazdı:

balık yağı evde olmasına rağmen ben çok fazla kullanmıyorum.kızımda bir yan etkide görmedim.aslında kullansam fena olmazWink

bence kullan zerencım.yanı benım sıkıntım cocugun ıstahını acması degıl acmasada olur yemek konusunda cok ınatcı degıl cunku.sıkıntım kusmasından dolayı bedenı zayıf dusuyor gelısmesı cok yavasladı.onu ıcırebılsem bıraz olsun kafam rahatlıycak cunku balık yagı hem bedensel hem zıhınsel gelısım ıcın cok faydalı.cevızde bulunan omega balık yagında 2 katı kı zeka uzerınde cok onemlı etkılerı var.el goz koordınasyonu mesela.benım oglum bay bay yapmayı beceremıyor bır turlu elını dık tutup sallıycagına dılencı gıbı acıp saga sola sallıyor Big smileheh uyandı hem yemek yapıp hem pc nın basına kosturursan ayak sesınden bıle uyanıyor muzur.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.