aramaları takip etmek için mod olmaya gerek yok cnm ,bütün üyeler kullanıcıdan kimin ne yaptığını görebiliyor

ve bi çok kişi ben dahil aramayı bol bol kullanıyoruz cnm emin ol

neyseki anlamışsın beni,sen bütün topiklerimizi gez bakalım ne dertliler varmış,ne çok şükredersin durumuna anlatamam...
sen hani oğlumu aç bıraktım sonra bi kase muhallebi yedi diyonya,maşallah ona,bazı arkadaşlarım biliyor,ben oğluma 5 gün hiç yemek vermedim,5 gün sonunda dayanamadım yemek teklif ettim istemedi,zorla ağzına koydum geri çıkardı,3,5 yaşındaki oğlum daha bana bir kez anne acıktım ben demedi...hep çevreme derim,oğlum bana bi kez acıktım desin kurban kesicem diye...hiç yemek yemez,yediği şeylerde çok kısıtlıdır,yemedii şeylerin uzun uzun listeesini çıkarmaktansa sana tek yediği şeyi söyleyeyim.pilav...ne et ne meyve ne sebze çikolata çerez bile..gerisini sen düşün...
anlaatbiliyormuyum sedanurcum...ben Kadir beyin sayfasını hep takip ediyorum,ona oğlumun iştahsızlığı ile bir kez soru sordum,heycanla vereceği cevabı bekleidm,kilosunuda boyunuda yazdım,çok umutsuz vakamıyız diye sordum..bişey demdi ve sipraktin önerdi,onuda denedim,yine olmadı...
umutsuz vakayız sanırm,yapabiliceğim bişey kalmadı,bunu tekrar tekrar kadir beye hatırlatmama ona sürekli aynı şeyleri sormaya gerek duymuyor,merak ettiğim varsa cevaplarını takip ediyorum..tabi ki Kadir beyin tecrübelerinden bilgilerinden faydalanıcaz,ben ona asla sorma demiyorum,çaresiz kaldığımızda bizim kurtarıcımı oluyor,sadece abartmayalım demek istedim..verdiğim linkide okumuşsun forumda bi çok üyemiz bu konuda hem fikir..bak mesela grip aşısı hakkında kafam çok karışık yaptırsammı yaptırmazsammmı diye,Kadir beye sormak yerine ona günde 13 14 kere sorulmuş grip aşısı konularını takip ediyorum o kdar...
sen bi topik aç,bak bakalım ne dertli anneler,ne çaresiz hastalıkalr,var,bak sana çok şükür dedirtecek bi örnek sundum..işte karşında oğlum...
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım..bizimle paylaş,paylaşki sıkıntıların azalsın.
Düzenleyen hilal - 15 Eki 2009 Saat 16:50