sedanurcum...
bana özeldende msj atmışsın anladığıma göre çok zor durumdasın...ve çok zor durumda olsuğunu anlıyor yazdıklarını o zorluğun verdiği stresle cevapladığını düşünüyor ve sakin bi şekilde sana cevap yazıyorum...
öncelikle yazımı iyice okumadığını o kadar eminimki,ben asla sadece oraya takılıyorsun,bizim aramıza girmiyorsun,bu yüzden sana cevap yazmıyoruz demedim...bi daha dikkatlice okumanı isterim...sen kendi aranızda grup olmuşsunuz diyince,bende hayır,sen bizim aramıza girmek istememmişsindir ,ondan sana uzak gelmiş olabiliriz demek istedim...lütfen tekrar dikkatlice oku...denin dediğin önyargı bende,veya bizde olsa,ne ilk yazımı ne ikinci yazımı asla yazmaazdım..hatta özelden mesajını almasam yine buraya yazmaz,anlamayana sivrisinek saz der yine susardım...
fakat gördüğüm kadarıyla zor durumdasın,ve bu zor durmumu sizlerle paylaşıp sizi sıkmak istemiyorum diye belirtmişsin,peki güzelim,bizi sıkmak istemiyorken aslında Kadir beyin bunalabiliceğini düşünmüyormusun hiç !!!
bak daha henüz bugün açılan bi topik var biraz incelemeni isterim
biz sıkılmayız,bunalmayız,ben iki yıldır burdayım,arkadaşlarım oğlumun nasıl büyüdüğünü biliyorlar..oğlum şuan 3,5 yaşında ve 12 kilo,boyu 91 ..çok düşük bir kiloya çok kısa bir boya sahip,iştahsızlık hat safhada ve çok ciddi sıkıntılar yaşamakayım...üstüne oğlum gözlerinden ameliyat oldu,daha bi daha olucak...ailevi sıkıntılarımda yine had safhada...ama burdaki arkadaşlarım bunların hepsini biliyor..bende senin gibi düşünüp,kimsenin cnını sıkmayayım,dur Kadir beye sorayım,aman Özlem hanıma sorayım diyebilirdim...ama zatne sorulan soruları takip edersen görüceksindirki hep aynı sorular vehep aynı cevaplar...aklındaki bi çok sorunun cevabını arayarak çok kolay bulabilirsin.ama dediğim gibi iki yıldır üyeyim ve toplasan 5 sorum yoktur herikisinede...ben ne yaptım,çok zor durumdaydım,burdaki arkadaşlarım beni çok güzel dinlediler,bana sahip çıktılar,en sıkıntılı ve sancılı dönemimde hep onlar vrdı yanımda...
sana forumu takip et dememin sebebide buydu..sen topik aç,ağlama duvarımız var,işte çocuk bölümmüz var,hatta sen katılımcı üyesin,sadece katılımcı üyelerin veya altın üyelerin görebildiği yerlerimiz varki oraya özelimizi bile yazıyouz..biz bir aileyiz sedanurcum,bu aileye girmekten çekinme..bütün demek istediğim bu..kendini çaresiz hissetme ve aramıza katıl,sende seviceksindir forumumuzu

ve ne demek istediğimi işte o zaman anlıcaksındır
Düzenleyen hilal - 15 Eki 2009 Saat 12:53