Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
kirazbebek
Katılımcı Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 177
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2014 Saat 10:53 |
Hocam lutfen degerli bilgilerinizi paylasirsaniz cok memnun olurum.
İlliadini dun kullanimi bitti.kulak agrisi dvm ederse ne yapicam?atesimiz normale girdi bademcikler sismis kulaklarinin alt tarafida disaridanşiş.oksurugu cigerlerine inmis gibi canini cok yakiyor cok siddetlendi ve birde sag boslugunu bobrek tarafini agridigini soyluyor.gogsunu gostererek agliyor.:((
Bal limona coldmixe dvm ediyorum.
|
Durulu Günler
|
 |
kirazbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2014 Saat 15:04 |
Surekli karninin agridigini soyluyordu midesi bulaniyor halsiz ve agliyor surekli okuyorum sizin yaZilarinizi maillerinizi dunden beri okumataktayim.
Az once istifra etti fiskiriricasina :( hala aciyormus.uyuya kaldi simdi yorgunluktan.ne yapayim gidip bi idrar ve kan tahlili yaptirayim mi hocam?dedigim gibi dilinin ustu beyaz va agzinda hafif kokuda basladi artik acliktan mi bilemiyorum...
|
Durulu Günler
|
 |
kirazbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2014 Saat 17:16 |
3. kez istifra etti sizini maillerinizden okudugum kadarıyle domuz gribimi olduk acaba? ates 39 artık olçmek istemiyorum..daha once de boyle kusmamız oldugunda metpamid surup demiştiniz ne kadar kullanyım sadece su içiyor hocam.
biliyorum cok yogunsunuz rica etsem üstte yazdıklarımıda okuyabilirmisiniz? saglıklı gunler dilerim
|
Durulu Günler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 120341
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2014 Saat 19:23 |
Evet, Domuz Gribi geciriyor.. Bir sey yapmayin, Metpamid, kusma cok olursa, gunde 2x1 verin.
|
 |
MaRaL
Altın Üye
Puanlar: 3357
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2014 Saat 19:30 |
hocam çok afedersiniz biseyi çok merak ediyorum 2009 da domuz gribi diye yeri gogu yikanlarin,insanlari tela$landiranlarin, simdi niye sesi hiçç çikmiyor , size gelen sorularin 90% i domuz gribi nerdeyse 2010 da bile bu kadar deildi bu sayi hatirladiigm kadariylaa ben hiç domuz gribiyle iigli haber vs okumadim duymadim bu yil, artik hastalikdan saymiyolarmi domuz gribini otoritelerimiz :)
|
|
 |
kirazbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2014 Saat 19:36 |
hocam bizdaha once H1N1 gecirmiştik tekrar gecirebilirmiyiz boyle.cok hassaslaştı aglıyor da surekli. boyle oldugunda ates dusurucu verblirmiyim peki...ats 38.5 lara dusup tekrar 39.5 lara cıkıyor
bu arada illiadin damlayı kullanalı 3 gun oldu bugun vermedim az once gene kulagım agrıyor diyordu ne yapmalıyım sabrınız için ve yardımlarınız için tesekkurler
Düzenleyen kirazbebek - 02 Oca 2014 Saat 19:39
|
Durulu Günler
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 120341
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2014 Saat 19:59 |
-MaRal: 2009'da yeri gogu yikanlar hakli idi, ama henuz bizde diger Grip turleri hakim durumda oldugundan, Domuz Gribi virusleri yaygin degildi. Eger; 2009'dan itibaren asilar yapilsa idi, bunlar olmazdi ama basta (herseyi cok bilen) basbakan olmak uzere koparilan yaygara yuzunden, simdide kimsa agizini acip laf etmeye cekiniyor...
-kirazbebek: H1N1, bir grup Grip virusunun "genel ismi" dir.
1995'de asilar ilk ciktigindada H1N1 vardi, ama ismi: A/Teksas/36/91 idi. Bu tarihten itibaren , cok degisik isimlerde H1N1 virusleri ortaya cikmistir.
2009'da baslayan "Domuz Gribi"de : A/California/7/2009 (H1N1) idi...
H1N1 demek, tek basina bir sey ifade etmez.. Tbiiki, gene H1N1 enfeksiyonu gecireceksiniz ama, ismi farkli olacak.
Bu ayirimlari yapabilecek bir yetkiliyi Turkiye de bulamazsiniz. Bende; 1995 den itibaren cikan butun Grip viruslerinin tam listesi bile vardir..
Kulak agrisi oldugu ANDA, Iliadin baslayin.
|
 |
kirazbebek
Katılımcı Üye
|
Gönderim Zamanı: 02 Oca 2014 Saat 20:31 |
iyi ki varsınız Kadir Bey,cevremde herkese sizi anlatıyorum soyluyorum kendimi paralıyorum atesini dusurmuyorum diye bana cok Tuhaf bakıyorlar hatta,eziyet cektiriyorum diye cocuguma zamanımın cogu nette sizin forumda gecer oldu artık...daha cok bilgilenmemiz lazım cok okumamız lazım
|
Durulu Günler
|
 |