|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haz 2017 Saat 23:08 |
Hocam kızım 28 aylık 14.5 kg iki hafta önce bir gün sadece ateşi oldu. Daha sonra burun akıntısı hapşırma ve öksürük oldu. Sizin söylediğiniz grip uygulamalarını yaptım. Öksürük ve burun akıntısı devam ediyordu. Augmentin şurup kullanıyoruz üç gündür.bugün birden tekrar ateşi39 lara kadar çıkınca doktora getirdik. Ateşi yükseldiğinde birden yükseliyor ve düşüremiyoruz 41 lere kadar çıkıyor. Kulaklarında öksürüğe bağlı damarlanmalar oluşmuş dedi. Hemogram ve crp istedi. Sonuçlara göre değerlendireceğini söyledi. Hocam ne yapalım. Öksürük ve burun akıntısı değil de ateş bizi korkutuyor.
|
|
![]() |
|
NnesrinN ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Nis 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam Crp:1.7 lökosit ve hemoglobin de normal değerlerdeymiş öyle söylendi. Doktor Tekrar bir gribal enfeksiyon geçiriyor antibiyotiğe başladığınız için devam edin ama gribi tedavi etmez dedi. Üç gün ateşi olabilir düzenli ateş düşürücü verin dedi. Tam gribi atlatıyoruz derken bu ateş beni korkuttu hocam. Siz ne yapmamızı önerirsiniz?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118543 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu konuyu okuyun.. 12 seneden beri anlatiyorum.. Nasil oldu ise, bilgili ve durust bir doktora rast gelmissiniz. Oburleri olsa idi, sizi iyi oyarlardi, hastaneye bile yatirirlardi. Hala Atesden korkmamaniz gerektigini, atesin vucut savunmasi oldugunu ogrenemedi iseniz, beni bosuna yormayin, once ates ile ilgili mailleri ve ilk sayfadaki, makaleleri okuyun. Mumkun oldugunca, ATESI DUSURMEYIN!!! Ve, hemen antibiyotigi KESIN!!!! Baska sual sormadan once biraz arastirip okuyun, neler soracaginizi biliyorum..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|