Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş, öksürük 15 gündür

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=57431
Tarih: 07 Eyl 2025 Saat 22:28

Konu: Ateş, öksürük 15 gündür
Mesajı Yazan: NnesrinN
Konu: Ateş, öksürük 15 gündür
Mesaj Tarihi: 22 Haz 2017 Saat 23:08
Hocam kızım 28 aylık 14.5 kg iki hafta önce bir gün sadece ateşi oldu. Daha sonra burun akıntısı hapşırma ve öksürük oldu. Sizin söylediğiniz grip uygulamalarını yaptım. Öksürük ve burun akıntısı devam ediyordu. Augmentin şurup kullanıyoruz üç gündür.bugün birden tekrar ateşi39 lara kadar çıkınca doktora getirdik. Ateşi yükseldiğinde birden yükseliyor ve düşüremiyoruz 41 lere kadar çıkıyor. Kulaklarında öksürüğe bağlı damarlanmalar oluşmuş dedi. Hemogram ve crp istedi. Sonuçlara göre değerlendireceğini söyledi. Hocam ne yapalım. Öksürük ve burun akıntısı değil de ateş bizi korkutuyor.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: NnesrinN
Mesaj Tarihi: 23 Haz 2017 Saat 00:12
Hocam Crp:1.7 lökosit ve hemoglobin de normal değerlerdeymiş öyle söylendi. Doktor Tekrar bir gribal enfeksiyon geçiriyor antibiyotiğe başladığınız için devam edin ama gribi tedavi etmez dedi. Üç gün ateşi olabilir düzenli ateş düşürücü verin dedi. Tam gribi atlatıyoruz derken bu ateş beni korkuttu hocam. Siz ne yapmamızı önerirsiniz?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 23 Haz 2017 Saat 02:36
Bu konuyu okuyun..  12 seneden beri anlatiyorum..
Nasil oldu ise, bilgili ve durust bir doktora rast gelmissiniz. Oburleri olsa idi, sizi iyi oyarlardi, hastaneye bile yatirirlardi.

Hala Atesden korkmamaniz gerektigini, atesin vucut savunmasi oldugunu ogrenemedi iseniz, beni bosuna
yormayin, once  ates ile ilgili mailleri ve  ilk sayfadaki, makaleleri okuyun.  

Mumkun oldugunca, ATESI DUSURMEYIN!!!  
Ve, hemen antibiyotigi KESIN!!!!  
Baska sual sormadan once biraz arastirip okuyun, neler soracaginizi biliyorum.. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat