|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Nehiraksoy
Üye
Kayıt Tarihi: 26 Ara 2014 Konum: Forum Durum: Aktif Değil Puanlar: 126 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Ateş kulak ağrısıGönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 10:37 |
|
Değerli hocam merhaba
5 yaşındaki oğlum pazartesi günü karnım ağrıyor diye uyandı ve bir süre sonra kusmaya başladı hafif ateşide vardı akşama kendine geldi iyi oldu salı günü güzel kalktı iyiydi kusma bitmişti ama akşamüstü tekrar ateşlendi 40 ı geçti ateş pedifen verdim ve ertesi gün başağrısı kulak ağrısı ile uyandı ağrı illadinle geçmeyince Sabah akşam iki kere pedifen verdim ateşi artık çok yükselmiyor ama geçmiyorda sürekli ateşi var 39 a kadar çıkıp iniyor bugün yine kulak ağrısı var öksürük başladı keyifsiz ateş 38.4 az yiyor ama genel durumu iyi arada kalkıp dolanıp tekrar yatıyor... Ballı limonlu su Coldmix Kulak ağrısı olduğundan beri illadine başladım sabah akşam Başka yapabileceğim bir şey var mı eşim pazartesiden beri ateş geçmediği için endişeli doktora gidelim diyor geçen haftada oğlumun üç yaşındaki kuzeni influenza oldu o malum şurubu verdiler biz o iyileştikten sonr görüştük ama ondan geçmiş olabilir diyor ben ise doktora gidip tahliller bir torba ilaçla dönmek istemiyorum Siz ne düşünüyorsunuz yapabileceğim başka birşey var mı? Not:( daha öncede karın ağrısı kusma ile bir iki kez grip oldu ama ateş iki gün sürüyordu hatta siz domuz gribi demiştiniz) Düzenleyen Nehiraksoy - 19 Şub 2016 Saat 10:52 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 20:32 |
|
Kulak agrisi oldumu, %90 Griptir. Bakteriel olsa, once: ATES+Agiz kokusu+Dil ustunde pas olur.
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 19 Şub 2016 Saat 20:42 |
|
hocam diğer kulağı ağrıyor şu an ateşi 39 siz kulak ağrısında günde üç kere pedifen verebilirsiniz dediğiniz için ağrısı çok olduğunda veriyorum pazartesiden beri ateşin bitmemesi beni endişelendiriyor çok uzun sürdü bu sefer yapabileceğim başka bir şey yok sanırım çok teşekkür ederim🙏
Düzenleyen Nehiraksoy - 19 Şub 2016 Saat 21:09 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20 Şub 2016 Saat 02:40 |
|
Anlatiyorum ya!! Ates yaninda, agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, Antibiyotik gerekmez..
|
|
![]() |
|
Nehiraksoy
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Nehiraksoy
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 22 Şub 2016 Saat 22:52 |
|
Beş gün sürdü ateş ve bitti çok şükür iyileşti ama kardeşine bulaştı bir yaşında küçk oğlum iki gün 40 bulan ateşi oldu ilaç vermedim ikinci gün sonunda kustu ishal oldu sonrasında ateşi düştü bir daha çıkmadı grip hali devam ediyor ama daha iyi çok şkür iyiki siz varsınız değerli bilgileriniz var sizin sayenizde çocuklarımu en doğal yollarla büyütüyorum doktora gitsem kimbilir ne senaryolarla karşılaşıp gereksiz ilaçlarla daha çok hasta olacaktı çocuklarım çok teşekkür ederim size🙏
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23 Şub 2016 Saat 03:36 |
|
Emin olun, bu sekilde cok daha kisa surede cocuklar iyilesirler.. ayricada, ilac kullanmadiginiz icin, olusan "BAGISIKLIK" hayat boyu surdugunden, 4-5 yaslarindan sonra diger cocuklara nazaran daha az hasta olacak.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|