Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Ateş kulak ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Ateş
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=52402
Tarih: 04 Kas 2025 Saat 00:32

Konu: Ateş kulak ağrısı
Mesajı Yazan: Nehiraksoy
Konu: Ateş kulak ağrısı
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2016 Saat 10:37
Değerli hocam merhaba

5 yaşındaki oğlum pazartesi günü karnım ağrıyor diye uyandı ve bir süre sonra kusmaya başladı hafif ateşide vardı akşama kendine geldi iyi oldu salı günü güzel kalktı iyiydi kusma bitmişti ama akşamüstü tekrar ateşlendi 40 ı geçti ateş pedifen verdim ve ertesi gün başağrısı kulak ağrısı ile uyandı ağrı illadinle geçmeyince Sabah akşam iki kere pedifen verdim ateşi artık çok yükselmiyor ama geçmiyorda sürekli ateşi var 39 a kadar çıkıp iniyor bugün yine kulak ağrısı var öksürük başladı keyifsiz ateş 38.4 az yiyor ama genel durumu iyi arada kalkıp dolanıp tekrar yatıyor...

Ballı limonlu su
Coldmix
Kulak ağrısı olduğundan beri illadine başladım sabah akşam
Başka yapabileceğim bir şey var mı eşim pazartesiden beri ateş geçmediği için endişeli doktora gidelim diyor geçen haftada oğlumun üç yaşındaki kuzeni influenza oldu o malum şurubu verdiler biz o iyileştikten sonr görüştük ama ondan geçmiş olabilir diyor ben ise doktora gidip tahliller bir torba ilaçla dönmek istemiyorum
Siz ne düşünüyorsunuz yapabileceğim başka birşey var mı?

Not:( daha öncede karın ağrısı kusma ile bir iki kez grip oldu ama ateş iki gün sürüyordu hatta siz domuz gribi demiştiniz)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 19 Şub 2016 Saat 20:32
Kulak agrisi oldumu, %90 Griptir.
Bakteriel olsa, once: ATES+Agiz kokusu+Dil ustunde pas olur.

Mesaj Tarihi: 19 Şub 2016 Saat 20:42
hocam diğer kulağı ağrıyor şu an ateşi 39 siz kulak ağrısında günde üç kere pedifen verebilirsiniz dediğiniz için ağrısı çok olduğunda veriyorum pazartesiden beri ateşin bitmemesi beni endişelendiriyor çok uzun sürdü bu sefer yapabileceğim başka bir şey yok sanırım çok teşekkür ederim🙏

Mesaj Tarihi: 20 Şub 2016 Saat 02:40
Anlatiyorum ya!!
 Ates yaninda, agizda koku ve dil ustunde pas tabakasi yoksa, Antibiyotik gerekmez..

Mesaj Tarihi: 22 Şub 2016 Saat 22:52
Beş gün sürdü ateş ve bitti çok şükür iyileşti ama kardeşine bulaştı bir yaşında küçk oğlum iki gün 40 bulan ateşi oldu ilaç vermedim ikinci gün sonunda kustu ishal oldu sonrasında ateşi düştü bir daha çıkmadı grip hali devam ediyor ama daha iyi çok şkür iyiki siz varsınız değerli bilgileriniz var sizin sayenizde çocuklarımu en doğal yollarla büyütüyorum doktora gitsem kimbilir ne senaryolarla karşılaşıp gereksiz ilaçlarla daha çok hasta olacaktı çocuklarım çok teşekkür ederim size🙏

Mesaj Tarihi: 23 Şub 2016 Saat 03:36
Emin olun, bu sekilde cok daha kisa surede cocuklar iyilesirler.. ayricada, ilac kullanmadiginiz icin,
olusan "BAGISIKLIK"  hayat boyu surdugunden, 4-5 yaslarindan sonra diger cocuklara nazaran daha
az hasta olacak.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat