canım benim hiç ama hiç üzme kendini öncelikle 1hafta küçük yada büyük çıkması genetik nedenlerle olabiliyormuş çünkü benimkide 1 hafta küçük gösteriyodu bu anne ve babanın kilosu boyuyla alakalıymış gelelim kilo sorununa senin hissetiklerinin aynısını bende yaşadım benimkide seniniki kadarken 1 ayda 400gr almıştı ve şok geçirdim artık doğmasına 1 ay gibi zaman kaldı ama bebiş kilo almıyodu benim plesanta kireçlenmiş yaşlanmış ondan almıyo dedi neyse 2 hafta sonra falan gene gittik kontrole gene çok düşük almış 200civarlarında doğumada 2 hafta kaldı bana dr dedi bebişin 2700gözüküyo işte 2 hafta içinde alsa alsa nekadar alırki düşün 2700 doğar dedi tabi ben kendimi stres yaptım nasıl olcak çok küçük die
flaan filan hatta doğum yapacağım gün dr dedimki bi girsek ultrosonada tartsan çok merak ediom dedim kiilosunu zaten şimdi doğacak dedi neyse girdim doğuma Aallahın izniyle epidural oldum ya dedi gösteriom bebişi o an varya okadar korktumki neyyle karşılaşacağım die gözüme uyku girmiyodu kilosu yüzünden neyse gösterdi bi baktım iyi gözüküyor neyse yukarı çıktığımda ilk önce kilosunu sordum ve bebişim 3,310gr doğmuş düşün yani
2700idi
3,3310oldu
ve 2700 göstermiodu sadece 2,700e kadar doğurursun dedi ufak tefek böle ölçüm hataları oluyor takma kafana hele son haftalarda kilo alıyo bebiş aklına takılan bişey olursa sor çekinme