Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - arkadaslar yıne kafam karıstı cok mutsuzum
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konuarkadaslar yıne kafam karıstı cok mutsuzum

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Ağu 2008 Saat 21:46
Bende arkadaslara katiliyorum canim. Benim kizim cok kucucuk birseydi, kilosu yoktu nerdeyse. Dr bunu 2 kilo dogurtabilirsek yine iyi diyordu. Cok sukur 3 kiloyu geckin dogdu.

Ve ayrica son ay cok hizli kilo aliyorlar. Benim son iki ayim cok kotu gecti ve ben bu kadar bile beklemiyordum. o kadar strese ragmen 3,500 dogdu.

Unutma seni uzen hersey onu da etkiler. Kilosu iyi olarak dogdu kizim ama stresli hamileligimden dolayi o da benim gibi stresli sinirli bir cocuk oldu. Bunu hicbir zaman gozardi etme. Yemene icmene bak gerisini Allaha birak derim.
Yukarı Dön
apatay41 Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 146
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 04 Ağu 2008 Saat 11:10
canım benim hiç ama hiç üzme kendini öncelikle 1hafta küçük yada büyük çıkması genetik nedenlerle olabiliyormuş çünkü benimkide 1 hafta küçük gösteriyodu bu anne ve babanın kilosu boyuyla alakalıymış gelelim kilo sorununa senin hissetiklerinin aynısını bende yaşadım benimkide seniniki kadarken 1 ayda 400gr almıştı ve şok geçirdim artık doğmasına 1 ay gibi zaman kaldı ama bebiş kilo almıyodu benim plesanta kireçlenmiş yaşlanmış ondan almıyo dedi neyse 2 hafta sonra falan gene gittik kontrole gene çok düşük almış 200civarlarında doğumada 2 hafta kaldı bana dr dedi bebişin 2700gözüküyo işte 2 hafta içinde alsa alsa nekadar alırki düşün 2700 doğar dedi tabi ben kendimi stres yaptım nasıl olcak çok küçük die

flaan filan hatta doğum yapacağım gün dr dedimki bi girsek ultrosonada tartsan çok merak ediom dedim kiilosunu zaten şimdi doğacak dedi neyse girdim doğuma Aallahın izniyle epidural oldum ya dedi gösteriom bebişi o an varya okadar korktumki neyyle karşılaşacağım die gözüme uyku girmiyodu kilosu yüzünden neyse gösterdi bi baktım iyi gözüküyor neyse yukarı çıktığımda ilk önce kilosunu sordum ve bebişim 3,310gr doğmuş düşün yani
2700idi
3,3310oldu
ve 2700 göstermiodu sadece 2,700e kadar doğurursun dedi ufak tefek böle ölçüm hataları oluyor takma kafana hele son haftalarda kilo alıyo bebiş aklına takılan bişey olursa sor çekinme
Yukarı Dön
sofialoren Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 423
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2008 Saat 16:12
ya valla hepınızden Allah razı olsun.sızın bu yazdıklarınızdan 1 hafta sonra tekrar kontrole gıttım ama dogumu yapacagım hast dekı dr uma.o kılosuna hıc bakmadı ugrasamam sımdı herseyı normal ıste dogumda gorursun dedı.ben bı sınır krızı daha...esımı cagardım tmm bıttı o hastahanede dogum yapmıyosun bırdahada gıtmıyosun sımdık gıt baska bır hastaneye en azından kılosunu ogrende rahata dedı.gıttım 3 kılo 300 gram 39 haftalık gorunuyor topaclanmıs yatıyor bebegım gayet buyuk dedı.hınk falan oldum.ama dr lar bunu bana adam gıbı anlatsalardı bu kadar uzulmıycektım yanı sızın gıbı anlatsalardı.nese zaten doguma ıkı hafta kaldı artık gecen gectı 2 kıloda dogsa dogacak ıste bısı yapamayız sıkmıyom kendımı artık bu tarz seler ıcın zaten yeterınce sıkıntım var dıs sebepler.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2008 Saat 16:54
oh çok sevindim rahatlamana hadi maşallah inş. sağlıkla alırsın bebişi kucağına
Yukarı Dön
Elif Hansa Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Hansa ve Tevhid'in Annesi

Puanlar: 7665
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2008 Saat 17:42
cok sevindim canim. zaten son iki haftan kalmis kendine iyi bakarsan guzel beslenirsen daha cok kilo alir. son 1 ay cok hizli kilo aliyorlar. bende de oyle olmustu.
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2008 Saat 23:46
Canım çok sevindim Smile
Yukarı Dön
hilal Açılır Kutu Gör
Kıdemli Moderatör
Kıdemli Moderatör

Seha'nın Annesi Forumun İnci Tanesi

Puanlar: 21029
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Ağu 2008 Saat 23:47
hadi gözümüz aydınBig%20smile
Bazılarını hoşgörmüyorum,tahammül ediyorum...Ama tahammülünde bir sınırı var,biliyorum...
Yukarı Dön
gülgün Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Puanlar: 1384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Ağu 2008 Saat 16:29
canım hiç üzülme dert etme kendine  aynı şey banada oldu doktor bana diğer doktordan 200 gram az söledi sordum oda makineden makineye değişir o kadar mnemli değil dedi nasıl önemli oılmaz yaaa....Angry
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.