|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kahvekeyfi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kahvekeyfi
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Ara 2016 Saat 00:39 |
Hocam merhabalar,
Kızım 5 yaşında.3 yaşından beri kreşe gidiyor..ve tabi hastalıklar yakamızı bırakmıyor.Aynı hatalara bizde düştük.3 yaşına kadar antibiyotik bilmeyen çocuk 2 senedir nerdeyse senede 3-4 defa antibiyotik kullanmak zorunda kaldı.en son da 1 yıldır sinüzit teşhisiyle karşı karşıyayız.benim sorum bu kadar antibiyotik kullanımına bağlı direnç gelişmişmidir? Birde ,bir çocuk yılda kaç defa bakteriyel enfeksiyon geçirebilir? Ne kadarı normal değil? Şimdiden teşekkürler hocam. |
|
![]() |
|
kahvekeyfi ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Kas 2016 Konum: adana Durum: Aktif Değil Puanlar: 23 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kahvekeyfi
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yani şunu demek istiyorum hocam,şimdiye kadar bize yapılan sahtekarlıkları bir kenara atıp,yeni bir sayfa açıp,sizin dediğiniz gibi çocuk ateşlense dahi sabredip,hastaneye goturmeden 3 gün gozleyip,ateş ne kadar çıkarsa çıksın beklesek,bu şekilde antibiyotiksiz geçirebilirmiyiz sizce? En büyük sorun ananeler dedeler hocam! Ateşle çocuğu yorma ver antibiyotiği diye başımızda bekliyorlar resmen! Ne yapmalıyız.şimdiden sağolun hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118630 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
1- Evdekileri egiteceksiniz. Onlar; hastaliklarin "usutme " ile olduguna inanan ama buna mukabil bu hastaliklara Antibiyotik veren insanlar..
2-Bugun de anlatayim.... 10 seneden beri her gun anlatiyorum: Ates yaninda; agizda pis koku ve dil ustunde pas yoksa, antibiyotik gerekmez.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|