Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Hamilelik
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Amniyosentez
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuAmniyosentez

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
35ozl35 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 37
Mesajın Direkt Linki Konu: Amniyosentez
    Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 15:45
Aranızda aminyosentez yaptırmış olan varmı arkadaşlar ben yarın 4 lü taramaya giricem biochemistry riskim 41:1 çıkınca hemen istediler ve aminyosentezde isteyebilirmiş dr um söyledi.
Ö.T.
Yukarı Dön
ilal Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 3128
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 16:03
gönlünü ferah tut....
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.
Yukarı Dön
Ziyaretçi Açılır Kutu Gör
Misafir
Misafir
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Eki 2008 Saat 20:18
amniyosentez yaptırmadım ama merak ettim kaç haftalık hamilesin ve kaçıncı bebeğin? %100 özürlü deseler ne yapacaksın?
Yukarı Dön
3 melek Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 81
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 28 Kas 2008 Saat 11:14
Orjinalini yazan: 35ozl35 35ozl35 Yazdı:

Aranızda aminyosentez yaptırmış olan varmı arkadaşlar ben yarın 4 lü taramaya giricem biochemistry riskim 41:1 çıkınca hemen istediler ve aminyosentezde isteyebilirmiş dr um söyledi.
tarih epey geçmiş bilmiyorum faydası olur mu ama bana da amniyosentez önerildi.Kabul etmedim.Aldıramayacağım için.oğlum doğdu ve sağlıklı çok şükür.ense kalınlığı daha önemli o iyi çıktıysa bence korkma.sağlıkla kocağına alırsın inşallahSmile
Yukarı Dön
münevver Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye
Simge
forumun tatlı cadısı-iki prensin annesi

Puanlar: 5123
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2009 Saat 17:01
biraz geç oldu bu konuda yazmak için, ama olsun belki birine yardımcı olurum...ikili ve üçlü tarama testlerim risk grubunda çıkmıştı..hayatımda o kadar korktuğum bigün yoktur sanırım..amniosentez önerdi doktorum..ben kararsızdım 16 hft gebeydim.eşim çok ısrar etti gitmemiz için..ankara H.Ü.  perinatoloji bölümüne gittim(amniosentezi mutlaka perinatologlar yapmalı)ama önce genetik servisinde bir profla görüşüyorsun genetik risk hakkında konuşuyorsun..daha sonra doktorun ultrasonografi eşliğinde karnından sıvıyı alıyo..inanınki hiç acımadı ve hemen kalktım..ilk başta 15 cmlik iğneyi görünce korkmuştum ama kalçadan iğne yaptırmak daha acıtır inanın ki..sonucu 20 gün sonra geldi..herşey normal..benimde saçlarım beyazladı bu arada!!
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.