Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Amniyosentez

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Hamilelik
Forum Tanımlaması: (Hamilelik hakkında her şey)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=10743
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 22:50

Konu: Amniyosentez
Mesajı Yazan: 35ozl35
Konu: Amniyosentez
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2008 Saat 15:45
Aranızda aminyosentez yaptırmış olan varmı arkadaşlar ben yarın 4 lü taramaya giricem biochemistry riskim 41:1 çıkınca hemen istediler ve aminyosentezde isteyebilirmiş dr um söyledi.

-------------
Ö.T.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ilal
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2008 Saat 16:03
gönlünü ferah tut....

-------------
Empatinin olmadığı ilişkiler yüzeyseldir. Bu tür ilişkiler insana doyum vermez. En derin sohbetler geyik muhabbetinin ötesine geçemez.

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 14 Eki 2008 Saat 20:18
amniyosentez yaptırmadım ama merak ettim kaç haftalık hamilesin ve kaçıncı bebeğin? %100 özürlü deseler ne yapacaksın?

Mesajı Yazan: 3 melek
Mesaj Tarihi: 28 Kas 2008 Saat 11:14
Orjinalini yazan: 35ozl35 35ozl35 Yazdı:

Aranızda aminyosentez yaptırmış olan varmı arkadaşlar ben yarın 4 lü taramaya giricem biochemistry riskim 41:1 çıkınca hemen istediler ve aminyosentezde isteyebilirmiş dr um söyledi.
tarih epey geçmiş bilmiyorum faydası olur mu ama bana da amniyosentez önerildi.Kabul etmedim.Aldıramayacağım için.oğlum doğdu ve sağlıklı çok şükür.ense kalınlığı daha önemli o iyi çıktıysa bence korkma.sağlıkla kocağına alırsın inşallahSmile

Mesajı Yazan: münevver
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2009 Saat 17:01
biraz geç oldu bu konuda yazmak için, ama olsun belki birine yardımcı olurum...ikili ve üçlü tarama testlerim risk grubunda çıkmıştı..hayatımda o kadar korktuğum bigün yoktur sanırım..amniosentez önerdi doktorum..ben kararsızdım 16 hft gebeydim.eşim çok ısrar etti gitmemiz için..ankara H.Ü.  perinatoloji bölümüne gittim(amniosentezi mutlaka perinatologlar yapmalı)ama önce genetik servisinde bir profla görüşüyorsun genetik risk hakkında konuşuyorsun..daha sonra doktorun ultrasonografi eşliğinde karnından sıvıyı alıyo..inanınki hiç acımadı ve hemen kalktım..ilk başta 15 cmlik iğneyi görünce korkmuştum ama kalçadan iğne yaptırmak daha acıtır inanın ki..sonucu 20 gün sonra geldi..herşey normal..benimde saçlarım beyazladı bu arada!!

-------------
haya'T' ile haya'L' arasındaki tek fark 'TL' dir...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat