|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nehirtoprak
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nehirtoprak
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: ameliyat gereklimi nasil anlariz?????Gönderim Zamanı: 13 Şub 2015 Saat 23:28 |
kadir hocam eski mailleri okudum zaten takip ediyorum sizi geniz eti var kulak agrisi sorunlarimiz var.Oglum 5 yaşında Herkesde oldugu gibi ameliyat sart dendi. Bazi yazilariniza gore ameliyat icin uykuda ses cikarma ve uyku apnesi olursa olabilir demissiniz . 1. Sorum uykuda horlama agzi acik uyuma var ama apne hissetmedim. Ama uykuda rahatsiz haliyle ameliyat gereklimi 2.sorum kbb doktoru burun yapisinda ve cene agiz yapı sinda bozulmalar olur dedi genizeti buna kbb doktoru zaten ilerde kuculcek ama ozamana kadar yapacagini yapicak cocugun gelisimine falan diyor |
|
|
BİRGÜN HEPİMİZ ÇEVRİMDIŞI OLUCAZ
|
|
![]() |
|
nehirtoprak
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı nehirtoprak
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13 Şub 2015 Saat 23:35 |
|
1.sorum oglum 5. Yasinda doktor bey geniz eti buyukmus siz uykuda sesliyse ve uyku apnesi varsa ameliyat olabilir demistiniz bizimki uykusu cok rahat degil agzi acik uyuyor horluyor harekli surekli uykuda apne hic hissetmedim ameliyat gereklimi
2.sorum sabah aksam iliadin aralarda serum fizyolojik olurmu yoksa en iyisi ikisini karistirmamakmi |
|
|
BİRGÜN HEPİMİZ ÇEVRİMDIŞI OLUCAZ
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 01:44 |
|
Hicbir sekilde ameliyat gerekmiyor...
Geniz eti ve bademcikler sekil bozukluklari YAPMAZ...Bu sekil bozukluklari, soya cekim olup, olanlarda, bu problemler daha belirgindir.. Yani: "Sebep-Sonuc" iliskisi, o sahtekarlarin soylediginin tam tersidir... Yapi bozuklugu oldugundan, solunum sikintisi olur... Solunum sikintisi oldugu icin, sekil bozuklugu, OLMAZ..... Cok okumaniz lazim....Cok!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|