Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Kulak & Burun & Boğaz & Göz
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ameliyat gereklimi nasil anlariz?????
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumameliyat gereklimi nasil anlariz?????

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nehirtoprak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nehirtoprak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ameliyat gereklimi nasil anlariz?????
    Gönderim Zamanı: 13 Şub 2015 Saat 23:28
Confused kadir hocam eski mailleri okudum zaten takip ediyorum sizi 
geniz eti var kulak agrisi sorunlarimiz var.Oglum 5 yaşında Herkesde oldugu gibi ameliyat sart dendi. Bazi yazilariniza gore ameliyat icin uykuda ses cikarma ve uyku apnesi olursa olabilir demissiniz .
1. Sorum uykuda horlama agzi acik uyuma var ama apne hissetmedim.  Ama uykuda rahatsiz haliyle ameliyat gereklimi
2.sorum kbb doktoru burun yapisinda ve cene agiz yapı sinda bozulmalar olur dedi genizeti buna 
kbb doktoru zaten ilerde kuculcek ama ozamana kadar yapacagini yapicak cocugun gelisimine falan diyor

BİRGÜN HEPİMİZ ÇEVRİMDIŞI OLUCAZ
Yukarı Dön
nehirtoprak Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 27
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı nehirtoprak Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Şub 2015 Saat 23:35
1.sorum  oglum 5. Yasinda doktor bey geniz eti buyukmus siz uykuda sesliyse ve uyku apnesi varsa ameliyat olabilir demistiniz bizimki uykusu cok rahat degil agzi acik uyuyor horluyor harekli surekli uykuda apne hic hissetmedim ameliyat gereklimi 
2.sorum sabah aksam iliadin aralarda serum fizyolojik olurmu yoksa en iyisi ikisini karistirmamakmi

BİRGÜN HEPİMİZ ÇEVRİMDIŞI OLUCAZ
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119693
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Şub 2015 Saat 01:44
Hicbir sekilde ameliyat gerekmiyor...
Geniz eti ve bademcikler sekil bozukluklari YAPMAZ...Bu sekil bozukluklari, soya cekim olup, olanlarda, bu problemler daha belirgindir..
Yani: "Sebep-Sonuc" iliskisi, o sahtekarlarin soylediginin tam tersidir... Yapi bozuklugu oldugundan, solunum sikintisi olur... Solunum sikintisi oldugu icin, sekil bozuklugu, OLMAZ.....

Cok okumaniz lazim....Cok!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.