Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ameliyat gereklimi nasil anlariz?????

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Kulak & Burun & Boğaz & Göz
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=47941
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 01:02

Konu: ameliyat gereklimi nasil anlariz?????
Mesajı Yazan: nehirtoprak
Konu: ameliyat gereklimi nasil anlariz?????
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2015 Saat 23:28
Confused kadir hocam eski mailleri okudum zaten takip ediyorum sizi 
geniz eti var kulak agrisi sorunlarimiz var.Oglum 5 yaşında Herkesde oldugu gibi ameliyat sart dendi. Bazi yazilariniza gore ameliyat icin uykuda ses cikarma ve uyku apnesi olursa olabilir demissiniz .
1. Sorum uykuda horlama agzi acik uyuma var ama apne hissetmedim.  Ama uykuda rahatsiz haliyle ameliyat gereklimi
2.sorum kbb doktoru burun yapisinda ve cene agiz yapı sinda bozulmalar olur dedi genizeti buna 
kbb doktoru zaten ilerde kuculcek ama ozamana kadar yapacagini yapicak cocugun gelisimine falan diyor

-------------
BİRGÜN HEPİMİZ ÇEVRİMDIŞI OLUCAZ

Cevaplar:
Mesajı Yazan: nehirtoprak
Mesaj Tarihi: 13 Şub 2015 Saat 23:35
1.sorum  oglum 5. Yasinda doktor bey geniz eti buyukmus siz uykuda sesliyse ve uyku apnesi varsa ameliyat olabilir demistiniz bizimki uykusu cok rahat degil agzi acik uyuyor horluyor harekli surekli uykuda apne hic hissetmedim ameliyat gereklimi 
2.sorum sabah aksam iliadin aralarda serum fizyolojik olurmu yoksa en iyisi ikisini karistirmamakmi

-------------
BİRGÜN HEPİMİZ ÇEVRİMDIŞI OLUCAZ

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 14 Şub 2015 Saat 01:44
Hicbir sekilde ameliyat gerekmiyor...
Geniz eti ve bademcikler sekil bozukluklari YAPMAZ...Bu sekil bozukluklari, soya cekim olup, olanlarda, bu problemler daha belirgindir..
Yani: "Sebep-Sonuc" iliskisi, o sahtekarlarin soylediginin tam tersidir... Yapi bozuklugu oldugundan, solunum sikintisi olur... Solunum sikintisi oldugu icin, sekil bozuklugu, OLMAZ.....

Cok okumaniz lazim....Cok!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat