Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Mmirzaa
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 23
|
Gönderim Zamanı: 27 Ağu 2014 Saat 23:57 |
Teşekkürederim hocam gaz sancısı hafifledi ve gece uyumaya basladı sap vermiyorum rezene içiyorum bebeğede çok az akşamları muskat veriyorum küçük tırnağımın yarısı kadar süekli masaj yapıyorum ayaklarına karnına sırtına. birde kadir bey alın bölgesinde isilik gibi minik minik sivilceler gibi oldu ne kullanmalıyım ne yapmalıyım sütümle siliyorum acaba süt yağlı mı geliyorda artırıyor?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117988
|
Gönderim Zamanı: 28 Ağu 2014 Saat 00:30 |
Anne sutu ile cilt silmekde neyin nesi!!!! Colde susuz kalsak neysede, simdi neyin nesi!!
SAKIN: Muskat'da vermeyin. "RICIN" ihtiva eder, ve barsaktaki sinir uclarinda felc yaparak, barsagin hareketlerini durdurur. Gaz gene barsaklarin icindedir, sadece, barsaklar kasilmadigi icin; sanci olmaz.
Alindaki dokuntuler; "Isilik", sicak tuttugunuz icin oldu. Her gun yikayin ve serin tutun.
|
 |
Mmirzaa
Üye
|
Gönderim Zamanı: 21 Eki 2014 Saat 17:39 |
Merhabalar hocam bebeğim 2,5 aylık oldu sadece anne sütü alıyor 7 kilo 62 cm boyu var hiç hasta olmamıştı 2 gündür yaşlı dedeler gibi öksürüyor tıkanıyor gözleri kızarıyor öksürürken ateş yok burun akıntısı yok emmesinde bir sıkıntı yok çok şiddetli öksürüyor kuru kuru doktora götürdüm vıcks sür göğsüne ve sırtına dedi öok küçük ilaç vermiycem bakgamlı öksürür kusarsa getir dedi ne yapıcam lürfen yardım edin çok öksürüyor sürekli öksürüyor yardım edin lütfen
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 01:04 |
4.5-5 aylik gibi olmus..
Grip geciriyor. HAYRET; ilac vermemis ve Astim/Bronsit teshisi gibi sacmaliklar yapmamis. Iyi bir doktorunuz var.
SAKIN: Oksuruk surubu, Soguk alginligi ilaci, Balgam inceltici gibi SAHTEKAR ilaclarindan vermeyin.
|
 |
Mmirzaa
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 07:20 |
Çok teşekkür ederim kadir bey peki ne yapmalıyım vicks sürmeye devam mı etmeliyim okadar şiddetli kötü öksürüyorki diğer odadan duyuluyor bir dal nane bir dsl papatya bir dal ıhlamur çok az demleyip 10 kaşık falan veriyorum sanki balgam varda atamıyormuş gibi lütfen yardım edin
|
 |
Mmirzaa
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 07:28 |
Peki kadir bey nasıl geçiriyor grip birisinden mi bulaştı şehir dışındaydık 1 hafta salgın var o yüzden mi soğuklardan hava değişiminden mi ?
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 18:53 |
Birisinden bulasti... O kesin. Bulasma zamani; ILK arazlardan 1 hafta evvelidir... Ilk arazlarin goruldugu gunu bulun, 1 hafta daha geri gidin, O TARIH'de bulasti... Soguk, kendi basina GRIP YARATAMAZ.... Aksini, dunyada bir tek Turkler iddia eder. Onlar;usutmekle, Ceryanda kalmakla ve Nazar ile hasta olurlar...
Halbuki SOGUK, sadece mevcut hastaligin siddetini arttirir...
|
 |
Mmirzaa
Üye
|
Gönderim Zamanı: 22 Eki 2014 Saat 23:04 |
Peki kadir bey ne yapmalıyım çok kötü öksürüyor ve öksürürken tıkanıyor bogulcak gibi oluyor morarıyor kusmuğuda balgamlı gibi ne yapmalıyım yatırınca öksürüyor dik tutunca hafifliyor öksürüğü ne yapmalıyım çok kötü
|
 |