Merhaba hocam. Size önerdiğiniz yöntemlerin sonuçlarını yazayım.
1-Pişik : 5 ayını doldurmak üzere olan bebeğimin ilk defa 2-3 gündür pişiği geçti Size çok teşekkür eder,m. Allah razı olsun.
2- Cildindeki kızarıklıklardaki durum ise şöyle: Siz yüzündeki ve vücudundaki kızarıklıklar geçtikten sonra da 2-3 gün ultralan pomadı sürün demiştiniz. Bende öyle yaptım 3 gün günde 2 kere sürdüm geçti ve 3 gün daha sürdüm Ve kullanmayı bıraktım. Ve kuruma ve kızarıklıklar tekrar başladı vazelin, z.yağı sürdüm 2 gün içinde ilerledi ve dayanamadım ultralan pomadı tekrar sürdüm U.Pomadı sürünce açık tenli olan bebeğimin yüzü iyice bembeyaz oluyor Damarları filan gözüküyor.
1- Hocam sürekli bu kremimi kullanacağım :( Sürmeyincede kıpkırmızı yanık kırışık ve kaşıntılı bir hal alıyor dayanamıyorum..
2- Hocam diyet yapmama gerek yok demiştiniiz. Ona rağmen süt ve yumurtayı doğrudan yemiyorum. Fakat dolaylı yoldan ( kek, yoğurt,puding,peynir, tatlı vs...) şeklinde tüketiyorum. Yediklerimin etkisi olabilir mi? Calsiyum tabletlerini kullanarak calsıyum ihtiyacımı mı karşılasam mı?
3- Bu yüzündeki,boyun altı ve ileri zamandan tüm vücudunda gözüken kızarıklıkların sebebi bu allerjik durumun sebebi neden olabilir?
Hocam inşallah bu allerjik hastalıĞIda aynı pişikte olduğu gibi sizin vesilenizle kontrol altına alabiliriz.