Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Alerji & Cilt & Saç
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - alerji pişik
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumalerji pişik

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 117971
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2012 Saat 22:41
Hametan yara kremidir, burada hic yeri yok. Sirf ilac satilsin diye "Propangistlerin' uydurdugu bir seydir. Tevekkeli simdiye kadar duzelmedi. Hemen Popolin veya SebaMed gibi  kremlere gecin, gerisi aynen devam. Iyilesince, Ultralan Kremi birakin.
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Puanlar: 463
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Mar 2012 Saat 22:47
Hocam sebamed veya popolin yok şu an elimde. Size şu an elimde olan pişik kremlerinisöyleyeyim   bunlardan hangisini kullanayım. Elimde olanlar desitin, mustela,nivea ve chicconun pişik kremi var.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2012 Saat 02:06
Bunlarin hepsi olur, iyi gelir, bir tek Hametan iyi gelmez.
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Mar 2012 Saat 23:26
Hocam öncelikle ilginizden dolayı çok teşekkür edderim. Bana yardımcı olmanız beni çok duygulandırıyor. Etrafımızda pek yardımcı olan kimse yok. Hocam yine çok kötüyüm. Yüzündeki ve vücudundaki döküntüler dün akşam itibariyle geçmişti. Bende sizin dediğiniz gibi geçti diye bugün hiç kullanmadım,banyo yaptırdım zeytinyağı sürdüm. Her şey iyi gidiyordu ki şu anda yine başladı kuruma ve kızarmalar  muhtemelen gitgide artacak. Kremi kullanmayı kesince tekrarlıyor. Devam edeyim mi ultralanpomadı ?
Bu arada pişiğinde de pek değişme yok.Hametan kullanmayı dün akşam itibariyle kullanmayı kestim Eczanede yaptırdığımız 300 mlitrelik karışımın yarısı bitti bugün gidip popolin de aldım...:(((((((((((( Hiç iyi değilim anlayacağınız...
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 01:28
Yuzu iyilestikten sonra da 2-3 gun fazladan Ultralan'i kullanin, bir zarari olmaz. Pisigi merak etmeyin. Eger 24 saat sonra iyilesme olmazsa, 'mantarlasma' basladi demektir, o zaman Popolin ile Trosd kremi donusumlu kullanin.
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 11 Mar 2012 Saat 11:52
Hocam sabah pişiğinde hafif bir iyileşme olduğunu gördüm. Popolini dün kullanmaya başladım, inşallah iyileşir. Ultralan pomadı dediğiniz gibi 3 gün daha devam edeyim inşallah 4-5 gün sonra size hem suratının ve vücudunun hemde pişiğinin tamamen iyileştiğini söylerim...:(( Sayenizde ümitlendim
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 20:48
Merhaba hocam. Size önerdiğiniz yöntemlerin sonuçlarını yazayım.
1-Pişik : 5 ayını doldurmak üzere olan bebeğimin ilk defa 2-3 gündür pişiği geçti Size çok teşekkür eder,m. Allah razı olsun.
2- Cildindeki kızarıklıklardaki durum ise şöyle: Siz yüzündeki ve vücudundaki kızarıklıklar geçtikten sonra da 2-3 gün ultralan pomadı sürün demiştiniz. Bende öyle yaptım 3 gün günde 2 kere sürdüm geçti ve 3 gün daha sürdüm Ve kullanmayı bıraktım. Ve kuruma ve kızarıklıklar tekrar başladı vazelin, z.yağı sürdüm 2 gün içinde ilerledi ve dayanamadım ultralan pomadı tekrar sürdüm U.Pomadı sürünce açık tenli olan bebeğimin yüzü iyice bembeyaz oluyor Damarları filan gözüküyor.
1- Hocam sürekli bu kremimi kullanacağım :( Sürmeyincede kıpkırmızı yanık kırışık ve kaşıntılı bir hal alıyor dayanamıyorum..
2- Hocam diyet yapmama gerek yok demiştiniiz. Ona rağmen süt ve yumurtayı doğrudan yemiyorum. Fakat dolaylı yoldan ( kek, yoğurt,puding,peynir, tatlı vs...) şeklinde tüketiyorum. Yediklerimin etkisi olabilir mi? Calsiyum tabletlerini kullanarak calsıyum ihtiyacımı mı karşılasam mı?
3- Bu yüzündeki,boyun altı ve ileri zamandan tüm vücudunda gözüken kızarıklıkların sebebi  bu allerjik durumun sebebi neden olabilir?
 Hocam inşallah  bu allerjik hastalıĞIda aynı pişikte olduğu gibi sizin vesilenizle kontrol altına alabiliriz.
Yukarı Dön
yaksu Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Mar 2012 Saat 20:58
Hocam bir de şöyle bir durum daha var Ultralan pomadı sürmediğimde yani kızarıklıklar vs. ilerleyince ara ara nefesinde tıkanmalar oluyor emerken filan boğuluyor gibi olup zor nefes alıyor, tükürüğünü yutmakta zorlanıyor
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.