Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118645
|
Gönderim Zamanı: 06 Oca 2009 Saat 16:49 |
Öksürük mikropların akciğerlere inmesini önleyen bir savunma mekanizmasıdır. İlaçlarla kestiğinizde mikroplara yardım etmiş oluyorsunuz. Bir gece rahat geçiriyorsunuz, ertesi gün çocuk, "zatürre" olarak karşınıza geliyor.Gece yatmadan önce, yakalarına birer damla Cold-mix damlatın.
|
 |
belkıss
Üye
Puanlar: 70
|
Gönderim Zamanı: 07 Oca 2009 Saat 17:51 |
COLD MİX KULLANIYORUM BİTMEKÜZERE HATTA AMA ÖKSÜRÜGÜ KESİLMİYO KURU KURU COOK SİDDETTLİ ÖKSÜRÜYO AGRI KESİCİ OLSUN DİYE ATES DÜŞÜRÜCÜ SURUP VERDİM AMA HALSİZ COK KIZIM DOKTORADA OKADAR COK GÖTÜRÜYORUZKİ ARTIK UTANIYORUM GİTMEYE UMUDUM SİZSİNİZ SİZİN YARDIMLARINIZLA TAVSİYELERİNİZLE UMARIM HASTANESİZ GECER HASTALIGI AMA COK SİDDETLİ ÖKSÜRÜYO YORULDU ARTIK ÖKSÜRMEKTEN İÇİM ACIYO DİYO COK ÖKSÜRÜNCE ACIYO NAPIYIM GECMESSE EGER
ateşte basladı su anda napsam
Düzenleyen belkıss - 07 Oca 2009 Saat 19:01
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2009 Saat 09:42 |
Yazılarınız baştan okuyunca en son25 Aralıkta doktora gitmişiniz gibi. Eğer bu müddet zarfında geçmedi ise, iyi-kötü bir doktorun görmesi icab eder.
|
 |
belkıss
Üye
|
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2009 Saat 14:53 |
enfeksyon kapmıs olabilirmi gecende aynı hastalık olmustu gözleri falanda capaklanıyodu aynısı işte fakat şimdikinde ateş te var
kadir bey bu çocukta alerji olabilirmi doktora ne zaman götürsem alerjik diyor
doktora götürmedim klamoks aldım öksürük surubu kullanayımmı ateşi cok yüksek 39.bucuk ları gecti gece ateşi
ve kusması var
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 08 Oca 2009 Saat 17:33 |
Eğer gerip ise, antibiyotiğin bir faydası olmayacak..Allerji öyle olmaz..Garantili iş istiyorsanız, "tam kan sayımı " yaptırıp, WBC sayısına bakın. Düşük ise griptir.
|
 |
belkıss
Üye
|
Gönderim Zamanı: 12 Oca 2009 Saat 23:54 |
kadir bey doktora götürdük 2 kere hemde klamoks ve öksürük surubu verdi acile götürdüm tekrar çünkü öksürmekten bogulcak gibi oldu kızım nefes alamıyorum dedi hastanede hava verildi klamoks u kullanmaya devam et dediler iğnede oldu ozaman
ama su anda hala kötü öksürüyo hiçbir ilerleme yok bademcikleri beyaz beyaz olmus dedi doktor allahtan su anda ates i yok bu kadar uzun sürermi öksürük ya bugunde aktardan deniz kalamarımı deniz yosunu mu ne aldım sütle kaynatnca öksürüge iyi gelir dediler ondan verdim bakalım yorulduk artık hala aynı öksürük devam bu kadar uzun sürermi öksürük ya
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2009 Saat 09:58 |
Kesinlikle "gripal" enfeksiyon geçiriyorsunuz, 2-3 hafta sürmesi normaldir.. Gripal hastalıkların tedavisi yoktur, çekeceksiniz. Allahtan, bunlar zararsız olup, abur-cubur ilaçlar kullanmadığınız sürece başınıza iş açmazlar...Öksürük için, limonlu bal, serum fiz. ve akşamları pijamasının yakalarına birer damla "Cold-mix" damlatmanız, bu süreyi rahat geçirmenizi sağlayacaktır..
|
 |
ALPELLA
Pırlanta Üye
Puanlar: 11988
|
Gönderim Zamanı: 13 Oca 2009 Saat 10:05 |
Bizim neredeyse 3 ay olacak Kadir bey   ....
|
 |